Προς το περιεχόμενο

Με βοηθάτε για το output?

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Όταν συνδέομαι στο internet μέσω aDSL router και NIC, βγαίνοντας σε DOS-prompt και δίνοντας την εντολή ipconfig /all, καταλαβαίνω όλο το output.

Όταν όμως συνδεθώ με ένα απλό dial-up modem 56K, δίνοντας και πάλι την εντολή, το output που παίρνω είναι:

Windows IP Configuration

PPP adapter nikos:

Connection-specific DNS Suffix . :

Description . . . . . . . . . . . : WAN (PPP/SLIP) Interface

Physical Address. . . . . . . . : 00-53-45-00-00-00

Dhcp Enabled. . . . . . . . . . : No

IP Address. . . . . . . . . . . . : 212.205.240.116

Subnet Mask . . . . . . . . . . : 255.255.255.255

Default Gateway . . . . . . . .: 212.205.240.116

DNS Servers . . . . . . . . . . .: 195.170.0.1

195.170.2.2

NetBIOS over Tcpip. . . . . . .: Disabled

Μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω το κάθε entry; Δε χρειάζεται να μου πείτε για το 195.170.0.1. και 195.170.2.2.

Υ.Γ. Θα ήθελα να μου πείτα και για την physical address (MAC address). Είναι κάποια MAC που μου έχει αναθέσει ο ISP που συνδέθηκα ή η MAC του ISP;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το απλο usb modem δεν ειναι router, δηλ. δεν εχει NAT για translation, ως εκ τουτου και δε συνδεεται με NIC. Δηλαδη δε σου δειχνει τις τιμες της καρτας σου, αλλα του Interface σου που στη προκειμενη περιπτωση ειναι NDIS wan, για αυτο και βλεπεις πραγματικες ip. To mac address sto NDIS δημιουργειτε αυτοματα απο το ιδιο το δικο σου interface και αν δε κανω λαθος, διοτι δε χρησιμοποιησα ποτε usb modem, αλλαζει σε καθε restart του pc με αποσυνδεση-συνδεση του Modem ετσι ωστε ο παροχος να ξερει ποιος εισαι. Στην ουσια ειναι ψευδο-mac Address

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...