Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αρχειο .doc (ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ)


Αλεξάνδρα_Mes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πάω να ανοίξω το ms word ο υπολογιστής μου ζητάει το αρχείο sku011.cab με αποτέλεσμα να μου ανοίγει το συγκεκριμένο αρχείο με κυριλική κωδικοποίηση και δεν μπορώ να διαβάσω το συγκεκριμένο έγγραφο ενώ άλλα αρχεία .doc μου ανοίγουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς δεν έχω το cd των office 2003 πλέον αλλά έχω βρει το ΑΡΧΕΙΟ ΑΥΤΟ από το διαδίκτυο.

ευχαριστώ,

Αλεξάνδρα

Δημοσ.

βρήκα σε ένα forum ότι μπορεί κάποιος να κάνει τα εξής

in start/execute :Regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE ->Software->Microsoft->office->11.0->Delivery

Key 90000409-6000-1103-8cfe-0150048383C9

CD Cache Key

και όπου 2 βάζω 0.

Αν και το χρησιμοποίησα σαν λύση δεν είχε αποτέλεσμα.

Μου έβγαλε μήνυμα

Σφάλμα 1311

και ότι δεν μπορεί να εντοπίσει το αρχείο

D:\MSOCache\AllUsers\90000409-6000-1103-8cfe-0150048383C9\MT5614A6.cab

Καμία ιδέα?????

Δημοσ.

Μου έβγαλε μήνυμα

Σφάλμα 1311

και ότι δεν μπορεί να εντοπίσει το αρχείο

D:\MSOCache\AllUsers\90000409-6000-1103-8cfe-0150048383C9\MT5614A6.cab

Καμία ιδέα?????

 

Φτιαξε το folder στο

D:\MSOCache\AllUsers\90000409-6000-1103-8cfe-0150048383C9\

και βαλε μεσα το sku011.cab αφου το μετονομασεις σε MT5614A6.cab.

 

Να δουμε τι θα γινει

Δημοσ.

θα δοκιμάσω με το cd γιατί αν και το μετονόμασα και το έβαλα δεν άλλαξε κάτι μου βγάζει ακριβώς τα ίδια...έχω απογοητευτεί πραγματικά :-(

κάποια άλλη ιδέα???

 

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:08 ----------

 

συγκεκριμένα όταν κάνω όλη αυτή την διαδικασία μου βγάζει το εξή:

ΣΦΑΛΜΑ 1334 ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ το WPEQU532.DLL_1032 στο MT5614Α6.CAB και μου λεει να βαλω το cd των office....πιασε το αυγο και κουρεφτο...

Δημοσ.

Συγκεκριμένα δεν μου ανοίγει ΕΝΑ αρχείο .doc ενώ όλα τα άλλα .doc αρχεία ανοίγουν κανονικά χωρίς να εμφανίζουν μηνύματα σφάλματος- Σκέφτομαι μήπως κατά το τελευταίο save έγινε καμία στραβή αν και μου άνοιγε κανονικά, αφού το είχα εκτυπώσει κιόλας- πάντως βρήκα το cd από τα (γνήσια) office 03 τα πέρασα από την αρχή , έκανα και repair αλλά το αρχείο επιμένει να ανοίγει σε κυριλικη κωδικοποίηση.

το αρχείο είναι πολύ σημαντικό και αν δεν βρω λύση πρέπει να το συντάξω από την αρχή -δηλαδή πάνω από 10 μέρες δουλειάς :-( - οπότε γι αυτό κι αυτή ή επιμονή.

καμία άλλη ιδέα???

Δημοσ.

Για να ζητάει το συγκεκριμένο αρχείο,τότε το doc που προσπαθείς ν' ανοίξεις έχει δημιουργηθεί μάλλον με κάποιο άλλο word editor (wordperfect).

Κάνε μια προσπάθεια να το ανοίξεις με το word pad των windows (όχι το notepad) και αν ανοίξει κανε save as .txt και πές μας.

 

Μια άλλη μέθοδος είναι να κατεβάσεις το αρχείο WPEQU532.DLL από εδώ (http://www.down-dll.com/index.html?frameA=dll/w/wpequ532.dll),και να το αποσυμπιέσεις στο C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\TextConv

Πιστεύω να βρεις λύση και φυσικά να μας πείς το αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο έγγραφο .doc το συνέταξα εγώ η ίδια στον δικό μου Η/Υ στο word των office 03 πριν λίγες μέρες.

Προσπάθησα να το ανοίξω με το open office και μου το εμφανίζει πάλι σε κυριλικη κωδικοποίηση. Ήδη έχω περάσει πάλι τα γνήσια office 03 και λειτουργούν μια χαρά με τα άλλα .doc έγγραφα.

Και σε άλλο pc που έχει κι αυτό γνήσια office 03 πήγα να δω αν ανοίγει το αρχείο και το ανοίγει με την ίδια κωδικοποίηση.

Υπάρχει περίπτωση να επαναφερω το συγκεκριμένο .doc στην αρχική του κωδικοποίηση ????

καμιά άλλη ιδέα?

 

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:28 ----------

 

και το μετετρεψα και σε pdf με το open office αλλα το βγαζει με κυριλικη μορφη επισης...:mad:

Δημοσ.

δεν κατάφερα ακόμη τίποτε...έχει μόνιμη την κυριλικη κωδικοποίηση... πρόκειτε για πτυχιακή και πρέπει να φύγει την άλλη εβδομάδα το αργότερο(οχι ιδιαίτερα προσωπική αλλά οκ τα εν οίκω μη εν δήμω). καμιά ιδέα για το πως αλλάζουμε την κυριλικη σε κάτι χρήσιμη????

Δημοσ.

Δεν είπα για ολόκληρη την εργασία σου. Δυο-τρεις σελίδες, που δεν θα είναι τα μυστικά του κράτους, μήπως κάποιος μας καταφέρει και τα μετατρέψει. Και κατόπιν θα σου πει τον τρόπο να κάνεις το υπόλοιπο μόνη σου.

Δημοσ.

Οχι βέβαια δεν ειναι τα μυστικα του κράτους ...απλα όλη η εργασία και οι 128 σελιδες ειναι σε ενα αρχειο .doc 2.5Mb (περιεχει πινακες και διαγραμματα )...καμια ιδεα πως αλλαζουμε την κωδικοποίηση γιατι εχω εξαντλησει όλους τους δυνατους τροπους που εγω γνωριζω..:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...