kokaa Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Σκεφτομαι να παρω το nokia 5800 αλλα δεν εχω ψαξει μηπως εχει αλλους ανταγονιστες...Ξερετε μηπως καποιο κινητο το οποιο κοστιζει τα ιδια λεφτα και ειναι καλυτερο????? Ακομα οποιοδηποτε κινητο και αν παρω,, απο που προτεινετε να το αγορασω???
arxaggelos Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Στα ίδια λεφτά δύσκολο να υπάρχει κάτι καλύτερο. Ίδιο μπορεί, αλλά δεν ψάχνω άλλες εταιρίες πλην SE και Νοκια. Και η SE δεν έχει... Κάνε και καμιά αναζήτηση στα topics, έχουν συζητηθεί τα HTC και το Omnia αν θυμάμαι καλά, σε σύγκριση με το Tube.
kokaa Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 στα ιδια λεφτα ζηταω φιλε μου...αντε 20 ευρω παραπανω. το 5800 απο που προτεινεις να το αγορασω??? (multirama,media markt,e-shop,germanos,kotsovolos,you,plaisio.......)
basilis5 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 προτινω να το παρεις απο οπου το εχουν φθηνοτερο υπαρχει και το σκρουτζ,κανε και μια βλοτα απο μεντια μαρκτ μπας και το χει πιο φθηνα
kokaa Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 και εγω αυτο σκεφτηκα....αλλα για το e-shop που το εχει πιο φθηνο απο ολα τα αλλα μαγαζια (312 ευρω νομιζω) εχω ακουσει οτι φερνει ελατωματικα κομματια....
arishonda Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Γενικά Το 5800 είχα διαβάσει κάπου ότι είναι ''ζημιάρικο'' και συγκεκριμένα Παρουσιάζει κάποιο Πρόβλημα με την οθόνη η οποία βγάζει κατι οριζόντιες γραμμές μετά από κάποιες μέρες λειτουργίας... Αλλά Είναι Πολύ Σπάνιο.. Προσωπικά , το έχω χρησιμοποιήσει και μου άρεσε πολύ..!! Και παρ΄όλα αυτά που έχω διαβάσει σχετικά με την οθόνη , σήμερα θα πάει να το πάρει ο αδερφός μου... Ειναι Απλάααα.....Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο ..!!!
sigamhsoupw Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Το έχω ξαναπεί, εκτός από τα καταστήματα το φόρουμ διαθέτει και περιοχή αγγελιών πωλήσεων όπου μπορείς να το βρείς σφραγισμένο, με εγγύηση από επιδότηση κάποιου χρηστη που δεν ήθελε να την χρησιμοποιήσει. Και εκείνος και εσύ κερδισμένοι θα βγείτε. Εγώ έτσι το πήρα και μάλιστα σε σούπερ τιμή ένα δίμηνο-τρίμηνο πριν...
kokaa Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 συγκεκριμενα θελω να το αγορασω απο μαγαζι και οχι απο καποιον αλλον... αλλα δεν ξερω απο ποιο... για παραδειγμα το e-shop το εχει 312 ευρω ενω ο γερμανος 349 ευρω... δεν ξερω γιατι υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη... ακομα εχω ακουσει οτι αρκετα κινητα τηλεφωνα του e-shop ειναι ελαττωματικα....και γι΄αυτον τον λογο εχουν χαμηλες τιμες τα προϊοντα τους...αλλα δεν ξερω αν αληθευει αυτο...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 εγώ πήρα πριν μερικούς μήνες από eshop το κ850 και δεν διάβαζε την κάρτα sim της cosmote αλλά της vodafone την διάβαζε κανονικά την κάρτα sim της cosmote που έβαλα στο κ850 την δοκίμασα σε άλλο κινητό και δούλευε κανονικά έτσι το γύρισα πίσω και περίμενα 2 βδομάδες να μου φέρουν άλλο και πάλι τα ίδια έκανε και τελικά μου έδωσε ο ξάδερφός μου δικιά του κάρτα sim της cosmote που δεν την ήθελε και δούλεψε!!!!Δεν ξέρω τη έφταιξε η sim που έβαζα εγώ ξεκινούσε το νούμερό της 697... ενώ αυτή που μου έδωσε ο ξάδερφός μου και δούλεψε από 698... δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό
kokaa Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 εσυ απο που προτεινεις να το αγορασω???? (multirama,media markt,e-shop,germanos,kotsovolos,you,plaisio.......)
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 δεν ξέρω φίλε τη να σου πω δεν περνάς από media markt να δεις πόσο έχει και αν δεν είναι πού πιο ακριβό από eshop πάρτο από εκεί τουλάχιστον δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο από αυτό το μαγαζί ενώ από τα άλλα ναι
DioNiSis_000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 απο οπου και τα το αγορασεις αν παθει κατι δεν σε στελνουν σε καταστημα της nokia με την αποδειξη? ή κανω λαθος το πλαισιο ετσι ειχε κανει με ενα σονυ-ερικσον με ειχε στειλει στην αντίστοιχη αντιπροσωπεια-service
legend7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Φίλε μου δεν ξέρω αν το πηρες χαμπάρι αλλα μέχρι τις 31-5 η vodafone είχε τρελη προσφορά και με νέο αριθμό σου έδινε το ΝΟΚΙΑ 5800 μόνο με 75 ευρώ!!!!!!!!!!!!!! Και στο σχετικά χαμηλο πρόγραμμα με 250 λεπτά ομηλιας που είχε πάγιο με όλους τους φόρους 37 ευρω!!!!!!! Δεν πας μια βόλτα να ρωτήσεις αν ισχύει ακόμα!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.