karlito13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ρε παιδια πως γινετε να συνδεσω τα ακουστικα για αλλαγες πανω στο laptop και να ακουγετε και η μουσικη απο τα ηχεία ?? θέλω να παιξω αυριο μουσικη στα γενεθλεια της κοπελιας μου!όποιος ξέρει ας με βοηθησει!
CARLOS M Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 χρειαζεσαι εξωτερικη καρτα ηχου, μια καρτα ηχου για το αερα και μια για ακουστικα
karlito13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ποπο γαμοτο πακετο ;/ οπότε αλλαγες στον αέρα?
blaxos Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ποπο γαμοτο πακετο ;/ οπότε αλλαγες στον αέρα? παιξε με virtual dj!
karlito13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 για το virtual dj αναφερομαι,με αυτο θέλω παιξω,απλος ροταω πως θα γινει να συνδεσω και ακουστικα και να ακουγετε και απο τα ηχεια!
blaxos Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 για το virtual dj αναφερομαι,με αυτο θέλω παιξω,απλος ροταω πως θα γινει να συνδεσω και ακουστικα και να ακουγετε και απο τα ηχεια! αν η καρτα σου ειναι 5.1 μπορεις! αλλα θα ακους τον ιδιο ηχο
karlito13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 έχω 2 εχοδους στο laptop που μπορω να βάλω ακουστικα...αν συνδεσω στην μια ακουστικα και στην καρφι που ερχετε απο τα ηχεία?
blaxos Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 έχω 2 εχοδους στο laptop που μπορω να βάλω ακουστικα...αν συνδεσω στην μια ακουστικα και στην καρφι που ερχετε απο τα ηχεία? της υπογραφης σου? λεει ακουστικα 1 ακουστικα 2 ετσι δεν ειναι?
karlito13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ΝΑι για το laptop της υπογραφης μου αναφερομαι έχει 2 εξοδους για ακουστικα / ηχεια και μια για μικροφωνο.
aledjo Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 γινεται και με μια καρτα ηχου να εχει "αερα" και ακουστικα για monitor. με τι διαφορα ομως οτι ΔΕ θα ειναι στερεοφωνικος ο ηχος. αλλα δε σε νοιαζει γιατι μπορεις να το βαλεις στον ενισχυτη και να βγαινει και απο τα 2 ηχεια ο ιδιο ηχος και να ακουγεται σαν στερεοφωνικα. απλα πρεπει να βαλεις ενα βυσμα απο minijack στο λαπτοπ και να βγαζει 2 καλωδια rca left kai right. ετσι το left θα ειναι ο ηχος του αερα και το right ο ηχος για τα ακουστικα-monitor. πρεπει να ψαξεις για καλωδια και μετατροπεις για να τα συνδεσεις ολα αυτα.
VKostas Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μα το θέμα είναι να ακούς στα ακουστικά σου το επόμενο κομμάτι της λίστας (=monitor), όχι αυτό που είναι on air! Απ' όσο ξέρω αυτό γίνεται μόνο με 2 κάρτες ήχου. Correct me if I 'm wrong.
aledjo Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μα το θέμα είναι να ακούς στα ακουστικά σου το επόμενο κομμάτι της λίστας (=monitor), όχι αυτό που είναι on air! Απ' όσο ξέρω αυτό γίνεται μόνο με 2 κάρτες ήχου. Correct me if I 'm wrong. αυτο λεω. γινεται και με μια καρτα.
Radiatedsoul Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Τι να το κανεις το monitor αφου το vdj κανει αυτοματα αλλαγες. Απλα φτιαξε το playlist εσυ και αστο στον αυτοματο πιλοτο.. τις αλλαγες τις κανει τελεια, δοκιμασμενο αυτο
karlito13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 πως τισ κανει αυτοματα τις αλλαγες?δεν το βλέπω πουθενα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.