Προς το περιεχόμενο

virtual dj:ηχεια και ακουστικα.

karlito13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια πως γινετε να συνδεσω τα ακουστικα για αλλαγες πανω στο laptop και να ακουγετε και η μουσικη απο τα ηχεία ?? θέλω να παιξω αυριο μουσικη στα γενεθλεια της κοπελιας μου!όποιος ξέρει ας με βοηθησει!

Δημοσ.

για το virtual dj αναφερομαι,με αυτο θέλω παιξω,απλος ροταω πως θα γινει να συνδεσω και ακουστικα και να ακουγετε και απο τα ηχεια!

Δημοσ.
για το virtual dj αναφερομαι,με αυτο θέλω παιξω,απλος ροταω πως θα γινει να συνδεσω και ακουστικα και να ακουγετε και απο τα ηχεια!

αν η καρτα σου ειναι 5.1 μπορεις!

αλλα θα ακους τον ιδιο ηχο :rolleyes:

Δημοσ.

έχω 2 εχοδους στο laptop που μπορω να βάλω ακουστικα...αν συνδεσω στην μια ακουστικα και στην καρφι που ερχετε απο τα ηχεία?

Δημοσ.
έχω 2 εχοδους στο laptop που μπορω να βάλω ακουστικα...αν συνδεσω στην μια ακουστικα και στην καρφι που ερχετε απο τα ηχεία?

της υπογραφης σου?

λεει

ακουστικα 1

ακουστικα 2

ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

ΝΑι για το laptop της υπογραφης μου αναφερομαι έχει 2 εξοδους για ακουστικα / ηχεια και μια για μικροφωνο.

Δημοσ.

γινεται και με μια καρτα ηχου να εχει "αερα" και ακουστικα για monitor.

με τι διαφορα ομως οτι ΔΕ θα ειναι στερεοφωνικος ο ηχος. αλλα δε σε νοιαζει γιατι μπορεις να το βαλεις στον ενισχυτη και να βγαινει και απο τα 2 ηχεια ο ιδιο ηχος και να ακουγεται σαν στερεοφωνικα.

απλα πρεπει να βαλεις ενα βυσμα απο minijack στο λαπτοπ και να βγαζει 2 καλωδια rca left kai right.

ετσι το left θα ειναι ο ηχος του αερα και το right ο ηχος για τα ακουστικα-monitor.

πρεπει να ψαξεις για καλωδια και μετατροπεις για να τα συνδεσεις ολα αυτα.

Δημοσ.

Μα το θέμα είναι να ακούς στα ακουστικά σου το επόμενο κομμάτι της λίστας (=monitor), όχι αυτό που είναι on air! Απ' όσο ξέρω αυτό γίνεται μόνο με 2 κάρτες ήχου. Correct me if I 'm wrong.

Δημοσ.
Μα το θέμα είναι να ακούς στα ακουστικά σου το επόμενο κομμάτι της λίστας (=monitor), όχι αυτό που είναι on air! Απ' όσο ξέρω αυτό γίνεται μόνο με 2 κάρτες ήχου. Correct me if I 'm wrong.

αυτο λεω.

γινεται και με μια καρτα.

Δημοσ.

Τι να το κανεις το monitor αφου το vdj κανει αυτοματα αλλαγες.

Απλα φτιαξε το playlist εσυ και αστο στον αυτοματο πιλοτο.. τις αλλαγες τις κανει τελεια, δοκιμασμενο αυτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...