Προς το περιεχόμενο

Toshiba A100-237 PSAA9 Επισκευές

ΠάρηςΓ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το συγκεκριμένο λάπτοπ μονο που ειναι σε πολύ κακή κατασταση εξωτερικά...

Ή οθονη εχει καποιες γδαρσιές και σε μερικα σημεία εχει μπει βρωμιά πισω απο το τζάμι! Ακομα εχουν μπει και νερα και εχουν αφήσει σημάδι καπως(οπως αφηνει σε ενα χαρτί.

Μπορώ να τη λύσω αλλα δεν το εχω επιχειρήσει. Το πλαστικό καλυμα της LCD ειναι προστατευμένο με ενα αλουμινενιο περιβλημα που αν το βγαλεις θα μπορεις να την καθαρίσεις απο πίσω. Ομως δεν ξερω αν ειναι τοξικο κτλ και δε το επιχειρώ...

Ομως μου κανει και αλλα κολπα. ΠΟλλες φορες η οθόνη τρεμοπαίζει κτλ και φταινε τα καλώδια απο οτι εχω καταλάβει δεν κανουν καλή επαφή στη πλακέτα.

Σκεφτομαι να την αλλάξω και αν το κοστος ειναι κάτω απο 100 ευρω θα ειναι εντάξει πιστεύω....Ομως ειδα οτι ειναι Philips-LG οθονη αρα σκεφτομαι να παω και την LG να ρωτήσω μηπως μου δωσουν αλλη απο εκεί...Γιατι δεν θελω να χρεωθώ την εργασία αφου μπορώ να την αλλάξω μονος μου..

Αλλο προβλημα ειναι το ανεμιστήρι που καπου πρεπει να βρισκει και κανει θορυβο ενοχλιτικό ωρες ωρες..Αλλα αυτο δεν ξερω πως θα το φτιάξω θα πρεπει να λύσω ολη ψυκτρα που πιάνει τα πάντα σχεδον..

Σκέφτομαι να αλλάξω και κουτι γυρω γιατι το κακο εχει παραγίνει με αυτο εχει ξεβάψει κτλ...

Απλα θα ηθελα τις αποψεις σας και που να απευθυνθω για ανταλακτικά εκτος toshiba..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:27 ----------

http://www.laptop-screen.co.uk/lp154w01-154-widescreen-tft-lcd-display-for-notebooks-102-p.asp

αυτη ειναι η οθόνη!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:51 ----------

Τελικά παρατήρησα πως δεν εχει προβλημα η καλωδιοταινία!!!! Προβλημα εχει πάνω εκει που ειναι το κυκλωμα σαν να μην ακουμπουσε καλά πανω στο πανελ... Το πιεσα εκει και τωρα δεν εχει προβλημα.. Τωρα σκεφτομαι εαν αξίζει το κοπο να την λύσω κτλ για να καθαρίσουν οι εσωτερικες βρωμιές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...