stavi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 αν και δεν έχω χρόνο να διαβάσω ότι έχει γραφτεί, αυτό το ταξίδι το χω κάνει... 10 φορές τουλάχιστον, αλλά οδηγούσε ο μπαμπάς και γω ήμουν στο πίσω κάθισμα με την αδερφή μου με τα πόδια ψηλά και χαζογελούσαμε. θα σου πάρει 3 μέρες το ταξίδι... ηγουμενίτσα- ανγκόνα (αν υπάρχει ακόμα αύτή η γραμμή μετά απο δέκα χρόνια) στο καράβι θα είσαι κανα 15 ωρω αλλά έχει το χαβαλέ του, έχει και αίθουσα να δείς μικυ μάους... μόνο που παίζουν κάθε χρονιά τα ίδια Τομ και τζέρυ έχει και πισινούλα.. ντίσκο, καλό φαγητό, καλά θα περάσεις... το επόμενο βράδυ θα διανυκτερεύσεις στην Αυστρία, μέσα στα απέραντα καταπράσινα λιβάδεια... θα κοιτάς απο το παράθυρό σου και θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε διαφήμιση σοκολάτας μιλκα Αυτά είναι
Timour21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Τimour21 όντως στο google maps είδα 2 προτεινόμενες διαδρομές (αυτές που αναφέρεις μάλλον) και είναι λίγο πολύ ίδιες (από άποψη χρόνου) Η πρώτη (μέσω ελβετίας) θα σου στοιχίσει κάτι παραπάνω σε διόδια. Η δεύτερη θα σου στοιχίσει λιγότερο (με λίγο χρόνο παραπάνω) αλλά θα σε αποζημιώσει με τα απίθανα τοπία (και τις εναλλαγές αυτών) που θα συναντήσεις. Βέβαια και η πρώτη διαδρομή είναι ωραία, αλλα έχοντας κάνει και τις 2 προτιμώ την δεύτερη.
beastgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Τimour21 μάλλον θα το κάνω από Ελβετία όπως το σκέφτομαι και με βλέπω να παίρνω το καράβι από Ανκόνα (που είναι κάπου στη μέση με Μπάρι και Βενετία) Το μόνο που με αγχώνει λίγο είναι το ότι θα πρέπει να φτάσω Ιταλία να προλάβω το πλοίο και μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσω πολύ πιο νωρίς μπας και τύχω τπτ μποτιλιαρίσματα (ειδικά στο τούνελ στις Αλπεις). Ένας συνάδελφος που το έκανε πρόσφατα μου είπε ότι είναι συχνά Evabb αν δεν είναι τπτ κουζίνες, ψυγεία καναπέδες κτλ κτλ κάτι μπορεί να γίνει. Δε φέρω καμιά ευθύνη αν 'χαθούν' στο δρόμο ή τα 'κλέψει' κάποιος ....
evabb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Evabb αν δεν είναι τπτ κουζίνες, ψυγεία καναπέδες κτλ κτλ κάτι μπορεί να γίνει. Δε φέρω καμιά ευθύνη αν 'χαθούν' στο δρόμο ή τα 'κλέψει' κάποιος .... μπα θα κλεισουμε μεταφορικη τελικα οχι δεν ειναι τπτ τοσο μεγαλο. btw σε ποια πολη εισαι; (του βελγιου ενοω)
VKostas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Θα σου έλεγα να ξεχάσεις το Μπάρι. Η διαδρομή Ανκόνα - Μπάρι είναι πολύ βαρετή. Αν έχεις χρόνο, κάνε μια βόλτα από Σαν Μαρίνο. ;-) Όσο για καμπίνα, δεν χρειάζεται να την κλείσεις από πριν. Μπορείς να πάρεις ντεκ, και αν νιώθεις κουρασμένος, ζητάς από την υποδοχή αλλαγή θέσης. Α, και μην ξεχάσεις να βγάλεις πράσινη κάρτα από την ασφαλιστική του αυτοκινήτου, αλλά και Ε111 για σένα, αν είσαι ασφαλισμένος σε βελγικό φορέα. Καλό ταξίδι!
beastgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 btw σε ποια πολη εισαι; (του βελγιου ενοω) Δυστυχώς στην πρωτεύουσα είμαι. Αν δεν ήταν για τη δουλειά θα είχα μετακομίσει προ πολλού αλλά.... Καμπίνες φαντάζομαι δεν υπάρχουν μονόκλινες ε; Παίζει να τη μοιράζομαι με άλλον; Σορρυ αν ακούγεται χαζή η ερώτηση αλλά ποτέ δεν ξέρεις....
ΠάρηςΓ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Υπάρχουν αλλα πρεπει να πληρώσεις παραπάνω και δεν ειναι και φτηνες.
evabb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δυστυχώς στην πρωτεύουσα είμαι. Αν δεν ήταν για τη δουλειά θα είχα μετακομίσει προ πολλού αλλά.... Και που θα πηγαινες; η επαρχεια του βελγιου ειναι 10 φορες χειροτερη απο την πρωτευουσα, μιλαμε για ερημιες οχι αστεια.... απο την αλλη βεβαια δεν εχει μαροκινους (καμια μερα θα με βρουν σφαγμενη με δαυτους δεν μπορω πια να ελεγξω τα νευρα μου), ειναι βεβαια και οι πολεις στην φλανδρα που μετραν πολυ, εχουν και λιγο θαλασσα να ανοιγει το ματι μας. vive les vacances:o 1 μηνα θελω για να κατεβω μετραω αντιστροφα τις μερες
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Τι παίζει με τους μαροκινούς ρε Έυα εκει πάνω;
beastgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Και που θα πηγαινες; η επαρχεια του βελγιου ειναι 10 φορες χειροτερη απο την πρωτευουσα, μιλαμε για ερημιες οχι αστεια.... Διαφωνώ. Πρώτον η ποιότητα των σπίτιών είναι αφάνταστα καλύτερη με λιγότερα / ίδια λεφτά. Στην πρωτεύουσα είναι απλά 99% χαμόσπιτα. Έχεις πάει Leuven και Louvain La Neuve? Ιδίως στο τελευταίο έχω δει κάτι σπίτια και γειτονιές που ούτε στην Ελλάδα δεν έχουμε. Χώρια που μέσα στη βδομάδα γίνεται χαμός γιατί ως γνωστόν αυτές οι δυο πόλεις έχουν περισσότερους φοιτητές παρά μόνιμους κατοίκους (αν και έχει μερικά χρόνια μου φαίνεται που αρχίζουν και εξισώνονται) Τι παίζει με τους μαροκινούς ρε Έυα εκει πάνω; Ότι παίζει και στο Παρίσι αλλά εδώ είναι λίγο καλύτερα. Είναι και πολύ φυσιολογικό. Το Βέλγιο έφερε πολλούς από Μαρόκο και άλλες χώρες λόγω αποικιών της Γαλίας (και λόγω γλώσσας ήταν μοιραίο να ανέβουν και προς τα επάνω). Και ως γνωστόν μαζική μετανάστευση δε γίνεται συνήθως από ανθρώπους των πόλεων και μορφωμένους αλλά από τα χωριά, αμόρφωτοι και άξεστοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Αν το Βέλγιο του έχει απομείνει κάποια πολιτισμική ταυτότητα το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα τη βρεις στην πρωτεύουσα. Όσοι βρίζετε τους Αλβανούς, οι οποίοι τουλάχιστον τουλάχιστον είναι προσαρμοστικοί άνθρωποι ελάτε και μια βόλτα εδώ να δείτε τους απροσάρμοστους Τέσπα τέλος το offtopic Υπάρχουν αλλα πρεπει να πληρώσεις παραπάνω και δεν ειναι και φτηνες. Άρα μοιράζομαι τη δίκλινη με άλλον έτσι δεν είναι;
evabb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Τι παίζει με τους μαροκινούς ρε Έυα εκει πάνω; α καλα οτι και να σου πω θα νομισεις οτι σε δουλευω και οτι ειναι fiction μεχρι να τα δεις απο κοντα και να πιστεις οτι ναι υπαρχουν τετοια ζωα. δεν ημουν ποτε ρατσιστρια αλλα με αυτους εδω εχω γινει και μαλιστα σκληροπυρηνικη. ειναι η χειροτερη φαρα. λετε για του αλβανους στην ελλαδα.... χα χα χα. τα καλυτερα παιδια ειναι οι αλβανοι. ως γυναικα τραβαω πολλα απο αυτους του λιγδιαριδες/γλοιωδεις τυπους. κι οχι μονο εγω αλλα ολες οι κοπελες. δεν υπαρχει περιπτωση να βγω στον δρομο (ακομα κι αν ειμαι με φορμες) και να μην μου την πεσουν 3-4. θα μου πεις αυτο ειναι το προβλημα σου; δεν χαιρεσαι που εχεις κατακτησεις; χα χα χα χα.....το θεμα ειναι οτι επιμενουν, δεν δεχονται την αδιαφορια η την αρνηση. αμα τους πεις οτιδηποτε σε παιρνουν απο πισω και σε ακολουθουν, αμα τους βρισεις σε λενε π....να κ....λα και αλλα τετοια χαριτωμενα, αμα δεν τους δωσεις σημασια τα ιδια. μινι φουστες/ντεκολτε/ κοντα μπουζακια ειναι απαγορευμενα εκτος αν θελω να με βιαζουν με το που μπω στο μετρο. τακουνια που φοραω μονο με παντελονι. εχει τυχει να γυριζω βραδυ (Πριν τις 12) σπιτι και δεν τολμαγα να κοιταξω τπτ αλλο εκτος απο το πατωμα του μετρο γτ ηταν τιγκα στα μαροκια και οπου με το που σηκωνα το βλεμα με καρφωναν καναν νοηματα και τετοια. εχει τυχει να μου την πεσει ενα ζωο ενω ηταν μπουκομενο με σαντουιτς και εξευδωνιζε μαρουλια προς ολες τις κατευθηνσεις. πριν 2-3 μερες περπαταγα στο πεζοδρομιο και ενας μλκς να μην με αφηνει να περασω. κατεληξα να ουρλιαζω. προχθες ενας αλλος παλι με ειχε παρει απο πισω και επειδη δεν του μιλαγα αρχισε να με βριζει. και δεν τα τραβαω μονο εγω. σε φιλη μου εχει τυχει πολλες φορες να σταματησει αυτοκινητο να της ανοιξουν πορτα και να τις λενε να μπει μεσα. μια αλλη την εβριζαν στο ετσι, χωρις λογο. και γενικως ειναι τα κακοποια στοιχεια της πολης. λαμογια και αλητες, οτι και να γινει αυτοι φταινε. στις περιοχες που μενουν δεν πατανε νορμαλ ανθρωποι την νυχτα. ειναι απο τις χειροτερες των βρυξελλων. αυτα τα ολιγα. ουτε το 5% της καταστασης δεν περιγραφω εδω. μλκς μουσουλμανοι χειριστου ειδους. ξερω κοπελες μαροκινες που παντρευτηκαν τετοιους και τραβηξαν τα πανδηνα μεχρι να χωρισουν. λενε οτι οι original μαροκινοι του μαροκου δεν ειναι ετσι.... δεν εχω παει ποτε για να ξερω. αυτοι εδω ομως δεν παλευονται. στο ελληνικο σχολειο εχουν χτυπησει με πετρες παιδι (αγορι) χωρις λογο, παλιοτερο παλι στο ελληνικο σχολειο (σε αλλο κτιριο και αλλη περιοχη απ αυτη που ειναι σημερα) μπηκαν με τσεκουρια μεσα και τα διελυσαν ολα. ευτυχως αυτο δεν το εζησα εγω. σιγα σιγα θυμαμαι διαφορα γεγονοτα και τα λεω γι αυτο ειναι λιγο χωρις ηρμο το ποστ.... σταματαω εδω γτ δεν αντεχω αλλο να τα σκεφτομαι, τα παιρνω ασχημα.
evabb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Διαφωνώ. Πρώτον η ποιότητα των σπίτιών είναι αφάνταστα καλύτερη με λιγότερα / ίδια λεφτά. Στην πρωτεύουσα είναι απλά 99% χαμόσπιτα. Έχεις πάει Leuven και Louvain La Neuve? Ιδίως στο τελευταίο έχω δει κάτι σπίτια και γειτονιές που ούτε στην Ελλάδα δεν έχουμε. Χώρια που μέσα στη βδομάδα γίνεται χαμός γιατί ως γνωστόν αυτές οι δυο πόλεις έχουν περισσότερους φοιτητές παρά μόνιμους κατοίκους (αν και έχει μερικά χρόνια μου φαίνεται που αρχίζουν και εξισώνονται) αχ αυτη η louvain la neuve οντως ειναι απιστευτη. πηγα μια μερα στο πανεπιστημιο και ετριβα τα ματια μου απο την γλιδα:cry: ενω εμας στο ulb μας εχουν σε κατι κτιρια τριτοκοσμικα. ενταξει οτι ειναι πιο φτηνη η επαρχεια ειναι γεγονος, αλλα δεν ειναι χαμοσπιτα ρε συ ολα στις βρυξελλες. προς stockel μερια και γενικα οτι ειναι μετα το montgomery μια χαρα ειναι. απλα το κακο με την επαρχεια ειναι οτι ειναι ερημια, δεν εχει τπτ μια φορα ημουν καπου κοντα στο waterloo και εναν ανθρωπο δεν ειχα δει στην δρομο. απογευμα τεταρτης τωρα:fear::fear: στις βρυξελλες εχει κατι να κανεις τουλαχιστον. ποσα χρονια εχεις στο βελγιο; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:02 ---------- Επική περιγραφή! ναι Teaser. γτ βραζω πραγματικα με δαυτους:mad: απλα λεω τι τραβαω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:04 ---------- Αν το Βέλγιο του έχει απομείνει κάποια πολιτισμική ταυτότητα το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα τη βρεις στην πρωτεύουσα. Όσοι βρίζετε τους Αλβανούς, οι οποίοι τουλάχιστον τουλάχιστον είναι προσαρμοστικοί άνθρωποι ελάτε και μια βόλτα εδώ να δείτε τους απροσάρμοστους ετσι ετσι, απροσαρμοστοι τελειως, και σωστο για την ταυτοτητα. του βελγους πρεπει να ξερεις που να πας για να τους βρεις
beastgr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Τελικά το αγόρασα το εισητήριο. Και το θεϊκό ; Το πήρα και 50 ευρώ λιγότερο γιατί αυτή την περίοδο παίζουν κάτι προσφορές (άδεια πλοία μου μυρίζει αλλά τέλωςσπάντων) Evabb δυο χρονια παρά 1 μήνα είμαι. Αλλά το Βέλγιο δεν το έχω βαρεθεί ακόμα... Sukalas με BMW θα κατέβω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.