Teaser Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 nick[;2746069'']Πάλι κλαίγεστε ρε φοιτητάκια ? Ημαρτον Ο χαλαρός...
-nick- Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Ο χαλαρός... yup, παρολο που τελειωνω 27 ιουλη νομιζω
Nomikaria Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Τα μαθήματα που εξετάzονται με πρακτικά δεν χρειάζεται να τα μάθεις απέξω.Αλλά π.χ. το Δημόσιο Διεθνές Ι και η Ιστορία πως να βγούν χωρίς να τα μάθεις απέξω; Ακόμα και σ'αυτά,δεν είχε σημασία αν έγραφες κι όλο το βιβλίο,είχα γνωστή μου που πήρε Ιστορία Δικαίου 6 κι είχε γράψει παπαγαλία όλο το βιβλίο.Είναι βέβαια και πού θα πέσεις αλλά τους ενδιαφέρει κυρίως η ανάπτυξη,τουλάχιστον Αθήνα που είμαι εγώ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:03 ---------- χημικος μηχανικος πολυτεχνειο βρυξελλων Μια χαρά σε βρίσκω,εκεί δεν έχετε και ζέστες όπως εδώ!
Undercover22 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Διαφέρει η Αθήνα από την Κομοτηνή.. Εδώ τα θέλουν όλα αλλά σε κάποια μαθήματα π.χ. Εισαγωγή στο Αστικό δίκαιο έχει και σημασία ο τρόπος διατύπωσης κτλπ! Ασε ασε.. δύσκολα πράγματα.. χεχε καλή επιτυχία σε όλους τους φοιτητής του insomnia!!
Garnele Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Ναι. Διαφέρει βέβαια κυρίως στο ότι στην Αθήνα έχουν πάρει βιβλία ενδεχομένως και εδώ (στο ιστορικό τουλάχιστον) δεν έχουμε κάνει ακόμη δηλώσεις συγγραμμάτων. Τα σπάμε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Κύριοι, Κανονίστε την πορεία σας με τις προσωπικές επιθέσεις. Τελευταία προειδοποίηση και μετά 31 ημέρες υποχρεωτικών διακοπών, κατ' ελάχιστο. Δεν είναι δυνατόν η διαχείριση του forum να ασχολείται μονίμως με τα ίδια θέματα: αν δε σας αρέσει κάποιο μήνυμα, είτε το αγνοείτε είτε το αναφέρετε στους υπεύθυνους εφόσον θεωρείτε πως παραβιάζει κάποιον κανόνα. Αν, πάλι, επιλέξετε να το σχολιάσετε, θα το κάνετε χωρίς "καταδότες" και "άπλυτους".
Freakster Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 κι επειδή η βιβλιοθήκη του ΤΕΙ είναι για να υπάρχει χρησιμοποιώ αυτή του ΑΠΘ, .......Εννοείται σημειώσεις πάντα υπογράμμιση και υπομνήματα.Τα βιβλία + τα εκτυπωμένα που έχω μαρτυρούν στα χέρια μου. Δοκίμασα τη βιβλιοθήκη αλλά αν σου πω οτι είναι ώρες που γίνεται χειρότερη φασαρία απ'ότι στο σπίτι μου; Να χτυπάνε τα κινητά αβέρτα, η τάδε ξεβαμμένη απαντά και καλά ψιθυριστά για να μην ακούγεται, η βιβλιοθηκάριος πετάγεται ανά πέντε και ουρλιάζει ησυχία (μάλλον επειδή της χαλάνε την συγκέντρωση στην δικιά της πάρλα από το σταθερό) Επίσης καλή είναι και μια λιτή και ισορροπημένη διατροφή (το κόψιμο είναι χαμένος χρόνος). Επίσης, η σωματική άσκηση βοηθάει πολύ και διώχνει το άγχος (γενικά, όχι μόνο στην εξεταστική). .......... Τώρα ως προς το διάβασμα, προσωπικά αυτό που με βοηθάει να συγκεντρωθώ είναι να υπογραμμίζω και να σημειώνω πάνω στο βιβλίο. Γαμάς το βιβλίο έτσι βέβαια, αλλά τεσπά. Βασικά το κάνω για να κινούμαι κάπως, αλλιώς με παίρνει ο ύπνος (κι ας έχω πιεί καφέδες).. Πολλά δίκια για την άσκηση και τη διατροφή, πραγματικά βοηθά Επίσης, οκ, αλλάζω συμπεριφορά προς τα βιβλία μου, για να επιμένετε όλοι, κάτι θα ξέρετε 1) Νύχτα. Η μέρα αποτελεί πειρασμό για χαλάρωση και φραπεδιές και οι αφορμές/δικαιολογίες είναι οι θόρυβοι.2) Στάδιο 1, ΓΡΑΨΙΜΟ. Αντιγραφή, απαντήσεις, ό,τι θες. Στάδιο 2, ανάγνωση στα πεταχτά. Στάδιο 3, highlighter. Στάδιο 4, ανάγνωση στα πεταχτά. Στάδιο 5, γερή ανάγνωση στα highlighted. 3) Μουσική υπόκρουση drum n bass και καθολικές ψαλμωδίες ταυτόχρονα. Δεν κάνω πλάκα, προκαλεί υπερσυγκέντρωση. Με αυτή τη συνταγή έχω περάσει 7 μαθήματα μέσα σε μια βδομάδα με 8 και πάνω. 1) άψογο, μόλις ξεκίνησα και πάει καλά! 2) μέχρι τώρα είχα το πολύ, γρήγορη ανάγνωση (το μυστικό της αποτυχίας μου) το γράψιμο των υπογραμμισμένων το εφάρμοσα σε δυο μαθήματα μέχρι τώρα και με βοήθησε, μια χαρά 3)pass Ευχαριστώ για όλα τα tips
evabb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δοκίμασα τη βιβλιοθήκη αλλά αν σου πω οτι είναι ώρες που γίνεται χειρότερη φασαρία απ'ότι στο σπίτι μου; Να χτυπάνε τα κινητά αβέρτα, η τάδε ξεβαμμένη απαντά και καλά ψιθυριστά για να μην ακούγεται, η βιβλιοθηκάριος πετάγεται ανά πέντε και ουρλιάζει ησυχία (μάλλον επειδή της χαλάνε την συγκέντρωση στην δικιά της πάρλα από το σταθερό) :lol::lol: εμας τα εχουν κανει ετσι τα κτιρια που δεν εχουμε σημα μεσα στην βιβλιοθηκη, και γενικως εχει νεκρικη σιγη. αλλα και παλι ετσι ρε παιδιαμ η βιβλιοθηκη πιστευω δεν λεει για διαβασμα. δεν εχεις την βολη σου. να κυκλοφορεις πχ με πιτζαμες να μασαδιαζεις οτι βρισκεις μπροστα σου, να ξαπλωνεις με το βιβλιο μολις σε πονεσει η πλατη και αλλες πολλες ανεσεις που εχει το σπιτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.