Fan Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Από παντού ακούω ότι γίνεται χαμός φέτος με τα φίδια. Ειδικά στη βόρειο Ελλάδα υπάρχη μεγάλη έξαρση φιδιών που κατεβαίνουν μέχρι τις αυλές των σπιτιών άφοβα. Άκουσα και για ένα περιστατικό στην Αλεξανδρούπολη που μια οχιά τσίμπησε κάποιον στο στρατό και πέθανε μέσα σε δέκα λεπτά (τον τσίμπησε στο λαιμό). Υπάρχει κάτι καλύτερο από το θειαφί που να απωθεί τα φίδια;
freedubus Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Απωθητικό φιδιών είναι και η ναφθαλίνη, αλλά εγώ θα πήγαινα σε κάποιο μαγαζί με εντομοκτόνα,γεωργικά φάρμακα κλπ. και θα έπαιρνα κάποιο ειδικό απωθητικό με το οποίο ψεκάζεις τους χώρους που θες να κρατήσεις φιδοαπροσπέλαστους.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Την "ιστορία" με το τσίμπημα στο στρατό, πάντως, δε τη βρίσκω πουθενά. Να έγινε τέτοιο πράγμα και να άφησαν το "τεφαρίκι" ανεκμετάλευτο τα "ειδησεογραφικά" μας κανάλια, περίεργο μου φαίνεται. Επί της ουσίας, αυτό που πρότεινε ο freedubus.
dimpa16 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μπορεις και να κατουρισεις γυρω γυρω,αλλα αν ειναι μεγαλη η επιφανεια,θα χρειαστει να πιεις πολλες μπυρες...!!!!! Αλλιος, μαζεψε ολα τα φιλαρακια,παρτε κανα δυο τρεια κασονια μπυρα και μετα ολοι μαζι γυρο γυρο ολοι... Φανταζομαι θα βρωμαει μετα, αλλα τα φιδια θα λακισουν...:-D
andreapaog328 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Την "ιστορία" με το τσίμπημα στο στρατό, πάντως, δε τη βρίσκω πουθενά. Να έγινε τέτοιο πράγμα και να άφησαν το "τεφαρίκι" ανεκμετάλευτο τα "ειδησεογραφικά" μας κανάλια, περίεργο μου φαίνεται. Επί της ουσίας, αυτό που πρότεινε ο freedubus. το έιχα διαβάσει και εγώ πρίν απο καμια βδομάδα, όπως επίσης και ότι η είδηση είχε διαψευστεί απο την συγκεκριμένη μονάδα...
pappous_soulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Οι Γάτες.... Το αυτό. Και ειδικά οι θηλυκές γάτες, η οποίες, όπως έχω διαπιστώσει απο την μέχρι τώρα εμπειρία μου με τα συμπαθή αυτά αιλουροειδή, έχουν πιο πολύ ανεπτυγμένο το ένστικτο του κυνηγού συγκριτικά με τα αρσενικά.
UpToDate_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 τον ήπιε μια χαρα ο κροταλίας! Δεν πεζει να'ναι κροταλιας αυτο.Στο βιντεο λεει κατι για Rat Snake. http://en.wikipedia.org/wiki/Rat_snake
beastgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Mπααα εμένα μου κάνει για κροταλία. Ο τύπος μάλλον αναφέρει το rattle snake
UpToDate_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Mπααα εμένα μου κάνει για κροταλία. Ο τύπος μάλλον αναφέρει το rattle snake yeap,τελικα αυτο ειναι.
freedubus Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Γαμώ τις φιδάρες ο κροταλίας. Για την αντιμετώπιση της τρέχουσας έξαρσης φιδιών λόγω ευροεκλογών έχετε να προτείνετε τίποτα; :ρ
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Γαμώ τις φιδάρες ο κροταλίας. Για την αντιμετώπιση της τρέχουσας έξαρσης φιδιών λόγω ευροεκλογών έχετε να προτείνετε τίποτα; :ρ Ναι να φέρουμε παράνομα άγρια αιλουροειδή από την Αφρική κ να τα αφήσουμε πεινασμένα κανα 2 βδομάδες.Έπειτα θα τα αφήσουμε στα κατάλληλα σημεία μέσα στη βουλή να κάνουν τη δουλειά τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.