Προς το περιεχόμενο

προβλημα με jdownloader!!!

klinika nekros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια τον τελευταιο καιρο μου κολλαει ο jdownloader...και ολα αυτα ενω εχω κατεβασει απειρη μουσικη απο rapidshare!ενω δειχνει να ψαχνει για ''new ip'' μετα δεν κατεβαζει τιποτα απο τη λιστα...και ενω αυτα που του δινω ειναι διαθεσιμα..ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?και κατι αλλο:για να κλεισω το προγραμμα πρεπει παντα στο τελος να κανω ctl+alt+del αλλιως δεν κλεινει...

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δε μου'ρθε φιλε το μνμ σου επειδη μου λεει οτι κατι εχει γινει καταργηση στο pop-κατι...και δεν το'λαβα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:41 ----------

φιλε ntino αν γινεται να κανεις αυτο που λες θα σου ημουν ευγνωμων..εχω παθει στερητικο συνδρομο απ'το rapidshare...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:45 ----------

φιλε ntino αν μπορουσες να κανεις αυτο που λες θα σου ημουν ευγνωμων!κοντευω να παθω στερητικο συνδρομο απο rapidshare...και πες μου και τι πρεπει να κανω γιατι ειμαι και ασχετος...

Δημοσ.

φιλε ntino μ'εσωσες..οντως ειναι η νεα εκδοση και παει σφαιρα...flawless..ευχαριστω!

ξερεις μηπως με ποιο τροπο να κανω uninstall το παλιο γιατι παω στα προγραμματα και δεν το βρισκω...μηπως επειδη ειναι java..'η δεν εχει να κανει?sorry αν λεω βλακειες!

Δημοσ.
φιλε ntino μ'εσωσες..οντως ειναι η νεα εκδοση και παει σφαιρα...flawless..ευχαριστω!

ξερεις μηπως με ποιο τροπο να κανω uninstall το παλιο γιατι παω στα προγραμματα και δεν το βρισκω...μηπως επειδη ειναι java..'η δεν εχει να κανει?sorry αν λεω βλακειες!

Δεν χρειαζεται uninstall γιατι δεν εχει εγκατασταθει πουθενα.Σβησε μονο το εικονιδιο απο την επιφανεια εργασιας σου και αν θες σβησε το φακελλο που εχεις το παλιο προγραμμα.Παντως αμα θες τις παλιες σου ρυθμισεις κανε cory overwrite το confu απο το παλιο φακελλο εγκαταστασης στον καινουργιο. Εκεινο που μου κανει εντυπωση ειναι πως δεν σου εκανε αυτοματα update στην καινουργια εκδοση

Δημοσ.

καλησπερα

εγω ειχα το jdoanloader αρκετο καιρο και ηταν ολα ΟΚ

μολις εκανε update δεν μπορω καν να το ανοιξω :(

αλλαξε και το εικονιδιο και ο τροπος που ανοιγε , αλλα δεν ανοιγει το σκασμενο

Δημοσ.

Φίλε μου, το ίδιο έπαθα και γω μετά το update, αλλά επιτέλους κάποια στιγμή μετά από απανωτά ανοιγοκλεισίματα, αποφάσισε να δουλέψει.

Το πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζω τώρα, είναι, πως δεν μπορώ να κατεβάσω με το Netload (με account).

Μάλιστα δεν μπορώ ούτε edit το account να κάνω...

Δημοσ.
Φίλε μου, το ίδιο έπαθα και γω μετά το update, αλλά επιτέλους κάποια στιγμή μετά από απανωτά ανοιγοκλεισίματα, αποφάσισε να δουλέψει.

Το πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζω τώρα, είναι, πως δεν μπορώ να κατεβάσω με το Netload (με account).

Μάλιστα δεν μπορώ ούτε edit το account να κάνω...

Γιατι δεν τα δεχεται ?

Δημοσ.

παιδια επειδη του ρουτερ μου δεν υπαρχει στο jdownloader linksys wag 160n επελεξα το linksys wag 200 g ενω με την προηγουμενη εκδοση του προγραμματος κατεβαζε με 200 τωρα κατεβαζει με 140 πως θα βαlω το ρουτερ μου στο jdownloader η δεν χρειαζεται

Δημοσ.

Δε νομίζω να φταίει το πρόγραμμα για τη μειωμένη ταχύτητα. Το ρούτερ που έχεις το επιλέγεις στις ρυθμίσεις μόνο αν θέλεις το jdownloader να κάνει αυτόματα reconnect. Εγώ έχω το Linksys WAG200G 1.01.06 αλλά παρόλο που το περιλαμβάνει στη λίστα αποτυγχάνει να κάνει επιτυχώς reconnect - ενώ με πιο παλιά έκδοση (δε θυμάμαι ποια) έκανε.

Δημοσ.
Δε νομίζω να φταίει το πρόγραμμα για τη μειωμένη ταχύτητα. Το ρούτερ που έχεις το επιλέγεις στις ρυθμίσεις μόνο αν θέλεις το jdownloader να κάνει αυτόματα reconnect. Εγώ έχω το Linksys WAG200G 1.01.06 αλλά παρόλο που το περιλαμβάνει στη λίστα αποτυγχάνει να κάνει επιτυχώς reconnect - ενώ με πιο παλιά έκδοση (δε θυμάμαι ποια) έκανε.
δηλαδη η επιλογη ρουτερ εχει να κανει μονο με τα reconnections?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...