afentiko7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Ναι. Διαφέρει βέβαια κυρίως στο ότι στην Αθήνα έχουν πάρει βιβλία ενδεχομένως και εδώ (στο ιστορικό τουλάχιστον) δεν έχουμε κάνει ακόμη δηλώσεις συγγραμμάτων. Τα σπάμε. Πιάνεις κάποιον μεγαλοετή, και του λες να σου τα δανείσει. Και εσύ κάνεις το ίδιο, σε κάποιον μικροετή. Μην ψαρώνετε. 4-5 μαθήματα το εξάμηνο (το θερινό λόγω ζέστης, μπορείτε και λιγότερα, εγώ θυμάμαι αρκετά μαθήματα με καύσωνα δεν τα έδινα, προτιμούσα να πάω για βουτίτσα, παρά να λιώσω), κοιτάμε τα παλιότερα θέματα, και το σκονάκι πρέπει να καλύπτει το 100% εξ αυτών. Μαζί με άλλους συμφοιτητές φροντίζουμε, ο ένας να καλύπτει τον άλλο, και προπάντων αισιοδοξία. Αν το σκονάκι, δεν ήταν καλό, την επόμενη φορά. Και πάντα, φροντίζουμε να ξέρουμε εκ των προτέρων τον επιτηρητή, για πιθανές αντιγραφές. Αν είναι κανά μούτρο, φεύγουμε στο 5λεπτο. Πάμε για καφέ, μη χάνουμε χρόνο τσάμπα.
soturin Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Πιάνεις κάποιον μεγαλοετή, και του λες να σου τα δανείσει. Και εσύ κάνεις το ίδιο, σε κάποιον μικροετή. Μην ψαρώνετε. 4-5 μαθήματα το εξάμηνο (το θερινό λόγω ζέστης, μπορείτε και λιγότερα, εγώ θυμάμαι αρκετά μαθήματα με καύσωνα δεν τα έδινα, προτιμούσα να πάω για βουτίτσα, παρά να λιώσω), κοιτάμε τα παλιότερα θέματα, και το σκονάκι πρέπει να καλύπτει το 100% εξ αυτών. Μαζί με άλλους συμφοιτητές φροντίζουμε, ο ένας να καλύπτει τον άλλο, και προπάντων αισιοδοξία. Αν το σκονάκι, δεν ήταν καλό, την επόμενη φορά. Και πάντα, φροντίζουμε να ξέρουμε εκ των προτέρων τον επιτηρητή, για πιθανές αντιγραφές. Αν είναι κανά μούτρο, φεύγουμε στο 5λεπτο. Πάμε για καφέ, μη χάνουμε χρόνο τσάμπα. Society, yοu just lost
alex_000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 καθόμαι σε στάση προσοχής και αποστηθίζω στο 75% των μαθηματων που τα διδάσκουν ζωα , χαλαρά στον καναπέ με κανα 2 βιβλία σημειώσεις διπλά και πολλυυυυυυ χαρτί στο 25% των μαθημάτων που διδασκουν άνθρωποι. ας είναι καλα το μεταπτυχιακό που είχε παρα πολλόυς ανθρώπους (και πολύ λίγη αποστήθιση) Κώλο σύστημα φταίνε οι καθηγητές και οι υπουργοί ας βγάλουμε τα σκονάκια μας.. είμαστε όλοι για τον πεο στην εφαρμοσμένη πληροφορική που ήμουνα οι κοπέλες που αν τους έκλεινες την την οθόνη στο εργαστήριο πέρναν τηλέφωνο service είχαν πάνω απο 8 γενικό είμαι καρα off topic
Nomikaria Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Πιάνεις κάποιον μεγαλοετή, και του λες να σου τα δανείσει. Και εσύ κάνεις το ίδιο, σε κάποιον μικροετή. Μην ψαρώνετε. 4-5 μαθήματα το εξάμηνο (το θερινό λόγω ζέστης, μπορείτε και λιγότερα, εγώ θυμάμαι αρκετά μαθήματα με καύσωνα δεν τα έδινα, προτιμούσα να πάω για βουτίτσα, παρά να λιώσω), κοιτάμε τα παλιότερα θέματα, και το σκονάκι πρέπει να καλύπτει το 100% εξ αυτών. Μαζί με άλλους συμφοιτητές φροντίζουμε, ο ένας να καλύπτει τον άλλο, και προπάντων αισιοδοξία. Αν το σκονάκι, δεν ήταν καλό, την επόμενη φορά. Και πάντα, φροντίζουμε να ξέρουμε εκ των προτέρων τον επιτηρητή, για πιθανές αντιγραφές. Αν είναι κανά μούτρο, φεύγουμε στο 5λεπτο. Πάμε για καφέ, μη χάνουμε χρόνο τσάμπα. Αυτό είναι οδηγός επιβίωσης για φοιτητές ή τουρίστες?? (off topic)
tax_opari91 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εγω με βλεπω να τελειωνω 25 ιουλιου. Evabb θελω να σε πνιξω.
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Τι να το κάνεις, φυτό κι αυτή, είναι στο Βέλγιο και αντί να πίνει μπίρες, κάθεται και διαβάζει. Πφ.
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Αντί να κάνει καμιά κατάληψη ή να καρφώσει κανέναν με σκονάκι και μετά να συμφιλιωθεί μαζί του μάγκικα και ομνισλάσικα ε.
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Χεχ. Αλλά θα μου πείς στα τραπιστικά μοναστήρια δε νομίζω να δέχονται τσούπες.
Teaser Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Συνήθως στις εξεταστικές διαβάζω οτιδήποτε άλλο εκτός από το μάθημα που είναι να δώσω. Όχι πάντα, αλλά πολλές φορές... Προσοχή! Don't try this at home
evabb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εγω με βλεπω να τελειωνω 25 ιουλιου.Evabb θελω να σε πνιξω. μα γτ;;;
De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Διπολική διαταραχή,διχασμένη προσωπικότητα πως στο καλό το λένε.,, Για το Ρίφκι(sic!) με τα σκονάκια μιλάω...Βασικά ή Αλτζχάιμερ είναι ή alt κάποιο απο εδω μέσα.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!
afentiko7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Αντί να κάνει καμιά κατάληψη ή να καρφώσει κανέναν με σκονάκι και μετά να συμφιλιωθεί μαζί του μάγκικα και ομνισλάσικα ε. Ρε φίλε, δεν είμαι ηλίθιος να καρφώνω εμένα και αυτούς, με τους οποίους ανταλλασω τα σκονάκια. Οι άλλοι εννοείται ότι πάνε για κάρφωμα. Αν κάνεις την κομπίνα, κάντην σωστά τουλάχιστον, μην σε πάρω πρέφα (γω κι ο επιτηρητής)
freedubus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Οι άλλοι εννοείται ότι πάνε για κάρφωμα. Κοιτα, ή αντέχεις πολύ στο ξύλο, ή μας πουλάς δράκους. Γιατι δεν παίζει να δίνεις κόσμο και να μη σε έχει φερμάρει κανένας μέχρι τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.