cupraman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Καλησπερα παιδια!!!Εχω εναν υπολογιστη αγορασμενο το γεναρη του '08 και ηρθε η ωρα να τον αναβαθμισω!!!Εχω στο νου μου καποια πραματα που θελω να αλλαξω αλλα θα ηθελα να μου προτεινετε και εσεις την αποψη σας..δλδ τη θα κανατε στην θεση μου!!! Τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου ειναι τα εξης: CPU:Intel Core 2 Duo E6850 Dual-Core 3.0GHz 4M L2 Cache 1333MHz FSB LGA775 Processor Software:Microsoft Windows Vista Premium Edition GR x32 Ram:2GB DDR2 VGA:Nvidia GeForce 8800GT 512MB DDR2 HDD:WD 5OOGB ΤροφοδοτικοΜαρκα δν θυμαμαι)450W Σκεφτομαι να αλλαξω οπωσδηποτε RAM και να βαλω απο 2χ1GB σε 2x2GB συνολο 4GB!! και τροφοδοτικο τουλαχιστον 550αρη!!!!Tελος σκεφτομαι οτι αφου θα βαλω πανω 4GB RAM και θω να εχω 4αρα πανω πρεπει να βαλω και 64-bit software!!!Απο software τι μου προτεινετε??(σκεφτομαι τα ultimate x64-ultimate black edition x64-premium edition x64-ultimate gamers edition x64!!!!)πιο πολλυ ομως το 1ο και το τελευταιο!!!!! Σε software να σκεφτω σε κρακαρισμενο ή αυθεντικο?? Σας ευχαριστω που με ακουσατε και θα δεκτω καθε σας αποψη!!!!:-)
terry308 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Εγω ειχα Ε2140 και πηγα σε Q9400 διαφορα δεν ειδα... εκτος του convertx2DVD... ο επεξεργαστης σου ειναι μια χαρα ακομα παει ανετα ... ραμ ναι ... να πας σε 2Χ2 δωστες κανα 20αρι και βαλε αλλα τοσα και παρε ενα σετακι 2Χ2 τροφοδοτικο για να αλλαξεις απο τη στιγμη που σε παει καλα τωρα και δεν εχεις ενδειξεις οτι το συστημα σου "πειναει" αστο (για μενα) , εκτος κι αν εχεις πολλους σκληρους και λοιπα περιφερειακα ... δν λες τι εχεις... πχ εγω εχω 3 σκληρους (2Χ640+1Χ160) ΑΤΙ 4670, q9400, 4X1gb ram, και ειμαι με 525w software τσεκαρε τα 7αρια .. 64ΒΙΤ φυσικα ειναι ανετα-ελαφρια και δεν θα χρειαστεις να ψαχνεις για drivers στο φορητο και στο σταθερο(ακομα μ αυτα ειμαι) που τα ειχα βαλει , τα βρηκε ολα (κατα 90%) μονο του... και μεσω windows update ψαχνει και για νεες εκδοσεις των οδηγων...
Dante80 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Καλησπερα παιδια!!!Εχω εναν υπολογιστη αγορασμενο το γεναρη του '08 και ηρθε η ωρα να τον αναβαθμισω!!!Εχω στο νου μου καποια πραματα που θελω να αλλαξω αλλα θα ηθελα να μου προτεινετε και εσεις την αποψη σας..δλδ τη θα κανατε στην θεση μου!!!Τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου ειναι τα εξης: CPU:Intel Core 2 Duo E6850 Dual-Core 3.0GHz 4M L2 Cache 1333MHz FSB LGA775 Processor Software:Microsoft Windows Vista Premium Edition GR x32 Ram:2GB DDR2 VGA:Nvidia GeForce 8800GT 512MB DDR2 HDD:WD 5OOGB ΤροφοδοτικοΜαρκα δν θυμαμαι)450W Σκεφτομαι να αλλαξω οπωσδηποτε RAM και να βαλω απο 2χ1GB σε 2x2GB συνολο 4GB!! και τροφοδοτικο τουλαχιστον 550αρη!!!!Tελος σκεφτομαι οτι αφου θα βαλω πανω 4GB RAM και θω να εχω 4αρα πανω πρεπει να βαλω και 64-bit software!!!Απο software τι μου προτεινετε??(σκεφτομαι τα ultimate x64-ultimate black edition x64-premium edition x64-ultimate gamers edition x64!!!!)πιο πολλυ ομως το 1ο και το τελευταιο!!!!! Σε software να σκεφτω σε κρακαρισμενο ή αυθεντικο?? Σας ευχαριστω που με ακουσατε και θα δεκτω καθε σας αποψη!!!!:-) Εκτός από μνήμη, δεν βλέπω κάτι στο σύστημά σου που να θέλει αναβάθμιση. Τροφοδοτικό γιατί θέλεις να αλλάξεις? (άνοιξε και το κουτί σου να μας πεις το μοντέλο). Δεν υπάρχει λόγος να πας σε x64 άμεσα, το σύστημά σου είναι μια χαρά με 3.2gb μνήμης. Οπότε για λειτουργικό, περίμενε μέχρι τον Οκτώβριο για τα windows 7. Θα σου πρότεινα να μην έχεις σπασμένο λειτουργικό.
nibagi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Το μηχάνημα σου ακόμα δεν στερείται ουσιαστικής τεχνολογίας! Για να καταλάβεις διαφορά θα πρέπει να τα χώσεις πολύ και δεν ξέρω αν αξίζει. Σχετικά με το λειτουργικό σύστημα μην το αλλάξεις τώρα, όταν βγουν τα 7αρια πάρε τα 64αρια και τότε βάλε +2Χ2G. Μην βάζεις σπασμένο λειτουργικό στον υπολογιστή σου!!! Αν θες να ασχοληθείς με τον υπολογιστή σου (εκτός παιχνιδιών) βάλε linux! και μπορεί να κολλήσεις
disqualified Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 64bit θα σου προτεινα μον ο αν ειχες σκοπο να βαλεις 6 το μηχανημα σου δε χρειαζεται καποια αναβαθμιση Για ψυχολογικους λογους και μονο βαλε αλλα 2GB επειδη δεν ειναι και τπτ ακριβο Το μονο που μπορει να κανει διαφορα στο συστημα σου ειναι πιο γρηγορος σκληρος, RAPTOR ή SSD
cupraman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Εγω ειχα Ε2140 και πηγα σε Q9400 διαφορα δεν ειδα... εκτος του convertx2DVD... ο επεξεργαστης σου ειναι μια χαρα ακομα παει ανετα ... ραμ ναι ... να πας σε 2Χ2 δωστες κανα 20αρι και βαλε αλλα τοσα και παρε ενα σετακι 2Χ2 τροφοδοτικο για να αλλαξεις απο τη στιγμη που σε παει καλα τωρα και δεν εχεις ενδειξεις οτι το συστημα σου "πειναει" αστο (για μενα) , εκτος κι αν εχεις πολλους σκληρους και λοιπα περιφερειακα ... δν λες τι εχεις... πχ εγω εχω 3 σκληρους (2Χ640+1Χ160) ΑΤΙ 4670, q9400, 4X1gb ram, και ειμαι με 525w software τσεκαρε τα 7αρια .. 64ΒΙΤ φυσικα ειναι ανετα-ελαφρια και δεν θα χρειαστεις να ψαχνεις για drivers στο φορητο και στο σταθερο(ακομα μ αυτα ειμαι) που τα ειχα βαλει , τα βρηκε ολα (κατα 90%) μονο του... και μεσω windows update ψαχνει και για νεες εκδοσεις των οδηγων... Επισης εκτος απο τον 500αρη σκληρο εχω και εναν εξωτερικο 640gb με δικο του τροφοδοτικο!!!!Και κατι αλλο...ram μπορω να βαλω και 800mhz την καθε μνημη ή να βαλω 667mhz(τετοια εχω πανω)την καθε μνημη μιας και το cpu ειναι 1333mhz!!!υπαρχει προβλημα λειτουργιας με τις 800αρες? Υ.Γ.Τροφοδοτικο πως θα καταλαβω οτι δν αντεχει??θα μου κρασαρει ο υπολογιστης??
pabou13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 O επεξεργαστης σου ειναι στα 3ghz οχι στα 1333mhz (δεν υπαρχει προβλημα με τις 800αρες μνημες, απλως θα πεσουν απο μονες τους στα 667mhz)
cupraman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 α οκ!!!δλδ ειτε παρω 667 ειτε 800 το ιδιο ειναι!!!εξαρταται απο τα λ7 που θελω να δαπανησω!!!! το fsb που ειναι στα 1333mhz δν παιζει ρολο?
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μην αποθαρρύνετε τον κόσμο από το να βάλει χ64 βίστα..Όχι τίποτε άλλο τους φαίνονται αργά τα 32bit και τα αυτιά μας πρήζονται με τις αηδίες που ακούμε για τα σαχλόXP.. Aν είναι να περιμένει τον Οκτώβρη για τα 7 δεκτό..Όλοι οι υπόλοιποι απλά δοκιμάστε τα 64bit σε κάποιο pc φίλου αν πληρώνετε για το λειτουργικό σας και με το που βγούν τα 7 θα αγοράσετε τη σωστή έκδοση..
Merdock Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις να βγουν τα windows 7 και τότε βλέπεις για αναβάθμιση.Εδώ εγώ με σύστημα που κλείνει 3 χρόνια το Σεπτέμβρη και ακόμα τα παιχνίδια τα παίζω στο high/medium-high.
disqualified Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μην αποθαρρύνετε τον κόσμο από το να βάλει χ64 βίστα..Όχι τίποτε άλλο τους φαίνονται αργά τα 32bit και τα αυτιά μας πρήζονται με τις αηδίες που ακούμε για τα σαχλόXP.. LOL για μενα πηγαινε αυτο Συμφωνω για τα XP καιρος να περασουνε στη ληθη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.