Προς το περιεχόμενο

Τι να επαθε αραγε?

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,μου προεκυπσε ενα προβλημα στο Pc χτες οπως καθομουν και μιλουσα στο Msn ξαφνικα το Pc αρχιζει να κλεινει και να ανοιγοι ανα 2 δευτερολεπτα για λιγω ειπα μηπως ειναι το τροφοδοτικο εχω το Etasis 750W gaming και για λιγω σταματαγε το τροφοδοτικο δηλαδη ανοιγε για λιγω εδειχνε πρασινο λαμπακι και μετα απο 2 δευτερολεπτα πορτοκαλι και ετσι εκανε καθε 2 δευτερολεπτα το προβλημα ειναι οτι τωρα το τροφοδοτικο λειτουργει κανονικα αλλα δεν βγαζει τιποτα στην οθονη ουτε τα Bios δεν ξεκινουν καμια ιδεα???:mad:

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχες κάνει καθόλου overclock?

Τώρα όταν ξεκινάς το PC τι κάνει?

Βγάζει κάποιο ήχο η μητρική ή όχι?

Δοκίμασε να κάνεις clear CMOS, αν και θεωρώ απίθανο να κάνει κάτι. (αφαιρείς τη μπαταρία της μητρικής για λίγα λεπτά και τη ξαναβάζεις)

Το πιθανότερο είναι να τα'χει φτύσει καμια μητρική ή καμιά μνήμη.

Δοκίμασε να του αλλάξεις τις μνήμες, ή την κάρτα γραφικών αν έχεις κάποια εύκαιρη..

Δημοσ.

Βασικά αυτό που γράφει και ο φίλος παραπάνω, δες αν βγάλεις τις μνήμες αν κάνει κάνει το γνωστό μπιπ η μητρική σου. Επίσης κοίταξε μήπως κανένας πυκνωτής έχει ανοίξει ή έχει φουσκώσει.

Δημοσ.

Παιδια εχουν φουσκωσει ελαφρως οι πυκνωτες που ειναι κοντα στις μνημες επισης εβγαλα την μπαταρια και την ξαναεβαλα αλλα τιποτα η μητρικη οταν δουλευε εκανε 3 μπιπ αλλα τωρα δεν κανει τιποτα μαλλον η μητρικη....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:09 ----------

Βασικά αυτό που γράφει και ο φίλος παραπάνω, δες αν βγάλεις τις μνήμες αν κάνει κάνει το γνωστό μπιπ η μητρική σου. Επίσης κοίταξε μήπως κανένας πυκνωτής έχει ανοίξει ή έχει φουσκώσει.

εβγαλα τις μνημες και εκανε η μητρικη μπιπ μπιπ μπιπ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:11 ----------

Είχες κάνει καθόλου overclock?

Τώρα όταν ξεκινάς το PC τι κάνει?

Βγάζει κάποιο ήχο η μητρική ή όχι?

Δοκίμασε να κάνεις clear CMOS, αν και θεωρώ απίθανο να κάνει κάτι. (αφαιρείς τη μπαταρία της μητρικής για λίγα λεπτά και τη ξαναβάζεις)

Το πιθανότερο είναι να τα'χει φτύσει καμια μητρική ή καμιά μνήμη.

Δοκίμασε να του αλλάξεις τις μνήμες, ή την κάρτα γραφικών αν έχεις κάποια εύκαιρη..

Ναι ειχα κανει overclock!!!

Δημοσ.
Παιδια εχουν φουσκωσει ελαφρως οι πυκνωτες που ειναι κοντα στις μνημες [..]

Ποια μητρική έχεις?

Δημοσ.

λοιπον...κανε το μαγο: παρε ενα κατσαβιδακι και με το χερουλι του πατα προς τα μεσα τους πυκνωτες να ισιοσουν...για λιγο θα δουλεψει...χτες το ανακαλυψα με ενα mobo και μετα το δοκιμασα και σε 3 γραφικων...το mobo δουλειει ακομα οι γραφικων αναβουν αλλα λαλακιζονται...τρεμοπαιζουν (ενω πριν δεν εκαναν τιποτα απολυτος)

Δημοσ.

Αν η μητρική κάνει το χαρακτηριστικό μπιπ μάλλον δεν έχει πρόβλημα. Μου φαίνεται η μητρική σου έχει κάρτα γραφικών onboard. Βγάλε την κάρτα που έχεις επάνω και σύνδεσε την οθόνη με την onboard κάρτα γραφικών (ίσως πρέπει να την ενεργοποιήσεις από το bios). Στο bios καλύτερα να βάλεις τις default ρυθμίσεις (να μην είναι δηλαδή το pc κλοκαρισμένο). Αν δεν έχεις εικόνα με την οnboard vga αν μπορείς δοκίμασε με κάποιου φίλου την κάρτα γραφικών. Μπορεί και η μητρική να είναι, όμως αν δε δοκιμάσεις με άλλη κάρτα γραφικών δε μπορείς να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Λοιπον φιλος η μητρικη μου δεν εχει onboard,δευτερον η μητρικη με τις μνημες επανω δεν κανει μπιπ reset bios εχω κανει δεν εγινε τιποτα δηλαδη δεν βγαζει καθολου εικονα και ουτε κανει restart απο το κουμπι δεν δουλευουν ουτε τα κουμπια του κουτιου

Δημοσ.

Εικόνα απο αυτούς τους "φουσκομένους" πυκνωτές μπορείς να ανεβάσεις?

Όταν λές είχες κάνει overclock τι ακριβώς είχες πειράξει?

Δημοσ.

Ίσως η μητρική σου να έχει πρόβλημα όμως εγώ δε θα προχωρούσα αν πρώτα δε δοκίμαζα μία άλλη κάρτα γραφικών για να σιγουρευτώ.

Δημοσ.
Ίσως η μητρική σου να έχει πρόβλημα όμως εγώ δε θα προχωρούσα αν πρώτα δε δοκίμαζα μία άλλη κάρτα γραφικών για να σιγουρευτώ.

Ρε συ φιλος δεν παιζει να ειναι η γραφικων εφοσων το monitor την αναγνωριζει κανονικα ετσι και αλλιως την καρτα δεν την ειχα overclock....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:37 ----------

Εικόνα απο αυτούς τους "φουσκομένους" πυκνωτές μπορείς να ανεβάσεις?

Όταν λές είχες κάνει overclock τι ακριβώς είχες πειράξει?

ειχα κανει overclock τον CPU αλλα δεν παιζει να παθε κατι απο το overclock γιατι τον εχω overclock πανω απο 1,5 χρονο

Δημοσ.

Πρώτο βήμα είναι να τα κατεβάσεις όλα απο το pc και να αφήσεις μόνο μια ram, την cpu και την κάρτα γραφικών.

Το reset στα mos το έκανες όταν είχες βγάλει το pc απο την πρίζα ε?

Ανέβασε Φωτόοοοοοοοο να δούμε τους πυκνωτές, και εγώ έχω φουσκωμένους αλλά τρέχει μπάλα. (Όσο για τον 1.5 χρόνο οι πυκνωτές φουσκόνοιν σιγά σιγά νομ΄ζω και μετά μπαμ...)

Δημοσ.

Φίλε μου η μητρική κοστίζει κάποια χρήματα. Πιάνω όλα τα ενδεχόμενα για να μην πάρεις τη μητρική και βλέπεις πάλι μαύρη οθόνη όπως έπαθα εγώ γιατί τη φόλα την είχε φάει ο επεξεργαστής και έμεινα με δύο μητρικές και 100euro πεταμένα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...