nikos903 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Φίλε μου η μητρική κοστίζει κάποια χρήματα. Πιάνω όλα τα ενδεχόμενα για να μην πάρεις τη μητρική και βλέπεις πάλι μαύρη οθόνη όπως έπαθα εγώ γιατί τη φόλα την είχε φάει ο επεξεργαστής και έμεινα με δύο μητρικές και 100euro πεταμένα Με καμένο επεξεργαστή ο υπολογιστής ανοίγει αλλά δέν προχωράει, ανάβουν λαμπάκια βουίζει το speaker...So το κόβω χλομό... αλλά δέν βάζω και το χέρι μου στην... πρίζα... Μπορείς να πεις ακριβώς τι κάνει ο υπολογιστής όταν πατάς το κουμπί? (Τσουδίλα απο το τροφοδοτικό μυρίζει?)
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Με καμένο επεξεργαστή ο υπολογιστής ανοίγει αλλά δέν προχωράει, ανάβουν λαμπάκια βουίζει το speaker...So το κόβω χλομό... αλλά δέν βάζω και το χέρι μου στην... πρίζα... Μπορείς να πεις ακριβώς τι κάνει ο υπολογιστής όταν πατάς το κουμπί? (Τσουδίλα απο το τροφοδοτικό μυρίζει?) Λοιπον κοιτα για αρχη το τροφοδοτικο ανοιγε εκλεινε δεν ξερω αλλα πλεον δεν το κανει ο υπολογιστης οταν συνδεω ενα drive αρχιζει ανα αναβοσβηνει το λαμπακι και κολαει και το λαμπακι του δισκου οταν το ξεσυνδεω το drive τοτε δεν αναβει κανενα λαμπακι...
alex89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Με καμένο επεξεργαστή ο υπολογιστής ανοίγει αλλά δέν προχωράει, ανάβουν λαμπάκια βουίζει το speaker...So το κόβω χλομό... αλλά δέν βάζω και το χέρι μου στην... πρίζα... Μπορείς να πεις ακριβώς τι κάνει ο υπολογιστής όταν πατάς το κουμπί? (Τσουδίλα απο το τροφοδοτικό μυρίζει?) Ούτε λαμπάκια ούτε φωτάκια, ούτε σφύριγμα από τη μητρική σε καμένο επεξεργαστή. Μόνον μαύρη οθόνη όπως συμβαίνει όταν η μητρική ή η κάρτα γραφικών καίγονται. Το σφύριγμα στη μητρική συνήθως έχει να κάνει με ελαττωματική μνήμη
DJJordan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 αν φταίει η μητρική, δοκίμασε να αλάξεις τους πυκνωτές αν πιάνει το χέρι σου, εγώ έτσι έκανα με το δικό μου που έκανε συνέχεια επανεκκινήσεις κ έστρωσε, κοίτα πόσοι πυκνωτές είναι φουσκωμένοι, πόσα μF γράφουν κλπ, και κάνε μια παραγγελία στον φανό, (είναι στο στενό παράλληλα της Στουρνάρη), βγάλε τη μητρική και με μυτερό κολητήρι και τρόμπα ξεκόλα τους παλιούς χωρίς πολλά πυρώματα και χωρίς να ακουμπάς οτιδήποτε άλλο πάνω στα κυκλώματα, και κόλα τους καινούριους προσέχοντας το +- , μην το πας σε τεχνικό, δεν το αναλαμβάνει κανείς
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ούτε λαμπάκια ούτε φωτάκια, ούτε σφύριγμα από τη μητρική σε καμένο επεξεργαστή. Μόνον μαύρη οθόνη όπως συμβαίνει όταν η μητρική ή η κάρτα γραφικών καίγονται. Το σφύριγμα στη μητρική συνήθως έχει να κάνει με ελαττωματική μνήμη Μα δεν σφυραει η μητρικη δεν κανει τιποτα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:09 ---------- αν φταίει η μητρική, δοκίμασε να αλάξεις τους πυκνωτές αν πιάνει το χέρι σου, εγώ έτσι έκανα με το δικό μου που έκανε συνέχεια επανεκκινήσεις κ έστρωσε, κοίτα πόσοι πυκνωτές είναι φουσκωμένοι, πόσα μF γράφουν κλπ, και κάνε μια παραγγελία στον φανό, (είναι στο στενό παράλληλα της Στουρνάρη), βγάλε τη μητρική και με μυτερό κολητήρι και τρόμπα ξεκόλα τους παλιούς χωρίς πολλά πυρώματα και χωρίς να ακουμπάς οτιδήποτε άλλο πάνω στα κυκλώματα, και κόλα τους καινούριους προσέχοντας το +- , μην το πας σε τεχνικό, δεν το αναλαμβάνει κανείς αλλη ορεξη δεν ειχα αμα εχει χαλασει η μητρικη την αλλαζω δεν υπαρχει προβλημα
alex89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Το ξέρω. Αναφερόμουν στον επεξεργαστή που είπε ο φίλος πως θα σφύριζε η μητρική. Η μητρική στις περισσότερες περιπτώσεις σφυρίζει αν δεν πατήσει καλά ο επεξεργαστής, ή η κάρτα γραφικών, ή αν έχει πρόβλημα κάποια μνήμη. Αν καεί ο επεξεργαστής δεν σφυρίζει η μητρική. Σε εμένα τουλάχιστον δεν έχει τύχει όποτε είχε το pc καμένο επεξεργαστή να σφυρίξει η μητρική. Απλώς ο επεξεργαστής δύσκολα τρώει φόλα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Το ξέρω. Αναφερόμουν στον επεξεργαστή που είπε ο φίλος πως θα σφύριζε η μητρική. Η μητρική στις περισσότερες περιπτώσεις σφυρίζει αν δεν πατήσει καλά ο επεξεργαστής, ή η κάρτα γραφικών, ή αν έχει πρόβλημα κάποια μνήμη. Αν καεί ο επεξεργαστής δεν σφυρίζει η μητρική. Σε εμένα τουλάχιστον δεν έχει τύχει όποτε είχε το pc καμένο επεξεργαστή να σφυρίξει η μητρική. Απλώς ο επεξεργαστής δύσκολα τρώει φόλα. ο επεξεργαστης λιγω δυσκολο να παθε ζημια πιστευω η μητρικη ειναι ρε παιδια αφου ουτε τα κουμπια δεν δουλευουν του κουτιου ουτε restart ουτε κλεινη πρεπει να κλεισω το τροφοδοτικο απο πισω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.