Προς το περιεχόμενο

ξέρει κανείς αυτό το σύμβολο?

fragi15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!τον τελευταίο καιρό ψάχνω παντού για ένα σύμβολο.μου το έχουν φέρει από την Αμερική και από ότι μου είπαν είναι το σύμβολο του άγριου πνεύματος. Αν ξέρει κανείς καμία ιστοσελίδα για να το βρω ή να το ψάξω θα με βοηθούσε πολύ!! Ευχαριστώ πολύ!!!!:-Dpost-112230-129063008964_thumb.jpg

Δημοσ.

Πρέπει να είναι κέλτικο σύμβολο. παγανιστικό!

άν ψάξεις για κέλτες η ίκινγκ νομίζω κάτι θα βρείς

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορείς να ψάξεις εδώ, έχει πάρα πολλά σύμβολα και αρκετά καλό σύστημα αναζήτησης.

Σε αυτό το site (πολύ λιγότερα σύμβολα, πρόχειρη κατανομή σε κάποιες κατηγορίες), βρήκα κάτι που μοιάζει (πολύ γενικά) με το σύμβολο που ανέφερες, μπορείς να το δεις εδώ (4η σειρά, το μεσαίο).

Αν έχεις πηγή της εικόνας από το site του καταστήματος όπου αγοράστηκε, ίσως το tin eye να σε βοηθήσει να εντοπίσεις την εικόνα.

Δημοσ.

Βασικά είναι τυπική "παραλλαγή" κέλτικου κόμπου σε συνδυασμό με το λατρεμένο σύμβολο των κελτών, το τρίγωνο. Κάτι πιο συγκεκριμένο δε μπορώ να σκεφτώ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν είναι σύμβολο του αγίου πνεύματος.. Είναι το σύμβολο του ανίερου πνεύματος.. :lol:.. Δέν είδες στις "Μάγισσες" (Charmed) στην τηλεόραση που το έδειχνε?.. Μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει λοιπόν...:mad:

Δημοσ.
Πρέπει να είναι κέλτικο σύμβολο. παγανιστικό!

άν ψάξεις για κέλτες η ίκινγκ νομίζω κάτι θα βρείς

Έχει δίκιο...Κέλτικο σύμβολο πρέπει να είναι...Φέρνει και λίγο σε τρικουέτρα.:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...