Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

again:

δηλ. μπορεις να βρεις απο διπλα σου ή κανα free στο συνταγμα ιντερνετ??με το wifi του iphone ola αυτα..

Προφανως.Οπως με καθε συσκευη που εχει wifi.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εμένα μου ήρθε μήνυμα που ανέφερε τις (τσουχτερέςςςςςς) τιμές των νέων μοντέλων, καθώς και τη μη μείωση τιμής του παλιού...

όμως το ψάχνω το εν λόγω μήνυμα και δεν το βρίσκω τώρα, οπότε δεν αναφέρω κάτι...

Δημοσ.
εμένα μου ήρθε μήνυμα που ανέφερε τις (τσουχτερέςςςςςς) τιμές των νέων μοντέλων, καθώς και τη μη μείωση τιμής του παλιού...

όμως το ψάχνω το εν λόγω μήνυμα και δεν το βρίσκω τώρα, οπότε δεν αναφέρω κάτι...

Μιλας για τις τιμες του 3G S για Ελλαδα?

Δημοσ.

Παιδια χαιρετε. Λεω τον Σεπτεμβρη που θα παω Λονδινο να τσιμπησω ενα Iphone 3G S... Το θεμα ειναι το πουλανε το συγκεκριμενο χωρις συμβολαιο στα Apple Stores..? Ξερει κανενας...;;

Δημοσ.

Επίσημα η apple είχε πει "μέσα στον Ιούλιο του 2009". Απλώς η vodafone εξάντλησε το περιθώριο ανακοινώνοντας πως θα το φέρει στις 31 Ιουλίου. ;)

Δημοσ.
Επίσημα η apple είχε πει "μέσα στον Ιούλιο του 2009". Απλώς η vodafone εξάντλησε το περιθώριο ανακοινώνοντας πως θα το φέρει στις 31 Ιουλίου. ;)

Δεν ειχαν πει στο WWDC 1 ή 2 εβδομαδες μετα τις 26 Ιουνιου ή πρωτη ή δευτερη εβδομαδη Ιουλιου?

Δημοσ.
Δεν ειχαν πει στο WWDC 1 ή 2 εβδομαδες μετα τις 26 Ιουνιου ή πρωτη ή δευτερη εβδομαδη Ιουλιου?

Όχι. Η επίσημη ανακοίνωση της Apple στο WWDC ήταν:

June 19, 2009

United States, Canada, France, Germany, Italy, Spain, Switzerland, United Kingdom

June 26, 2009

Austria, Australia, Belgium, Ireland, Japan, Netherlands

July 2009

Bulgaria, Colombia, Croatia, Czech Republic, Denmark, Dom. Republic, El Salvador, Estonia, Finland, FYROM, Greece, Guatemala, Hong Kong, Hungary, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Moldova, Montenegro, New Zealand, Norway, Philippines, Poland, Portugal, Romania, Singapore, Slovenia, South Africa, Sweden, Uruguay

August 2009

Argentina, Botswana, Brazil, Cameroon, Africa, Chile, Ecuador, Egypt, Guinea, Honduras, India, Indonesia, The Ivory Coast, Jamaica, Jordan, Kenya, Madagascar, Mali, Mauritius, Nicaragua, Niger, Panama, Paraguay, Peru, Russia, Saudi Arabia, Senegal, Taiwan, Thailand, Turkey, United Arab Emirates, Venezuela

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...