Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλώς θα το κοιτάξω μόλις βρεθεί άλλη κάρτα στα χέρια μου! Πάντως αυτό είναι κάπως χαζό. Δηλαδή άμα θέλω να το απ/ενεργοποιήσω θα πρέπει να βάζω άλλη κάρτα; Τελικά όταν χρησιμοποιείς αυτή τη δυνατότητα, τι χρέωση υπάρχει;

Επιπλέον ερωτήσεις:

Χρειάζονται κάποιες extra ρυθμίσεις για το wi-fi και το 3g?

Το VPN που μου λέει not configured τι είναι; Και τί είδους configuration χρειάζεται;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:19 ----------

Λοιπόόόόόόόόν το δοκίμασα και όντως μου έβγαλε αυτό το πεδίο αλλά GUESS WHAT στο πεδιο ΑΡΝ δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ! LOL! Πήγα σε ένα κατάστημα Γερμανός (δεν κάνω διαφήμιση ούτε δυσφήμηση. Η αλήθεια είναι.) Ο υπάλληλος εκεί δεν ήξερε. Κάλεσε το 1212 και ΟΥΤΕ ο υπάλληλος απο το 1212 ήξερε. Άρα;;; Τι κάνουμε;

Πώς θα ξέρω εγώ πότε θα μπαίνω στο internet από το δίκτυο του παρόχου, πότε απο το 3g και πότε από το wi-fi, αν δεν μπορώ να ενεργοποιήσω / απενεργοποιήσω αυτό το μυστήριο που κανείς δε φαίνεται να αναφέρει / ξέρει. Τι στο καλό, άμα δεν ξέρουν στο 1212 ποιος μπορεί να με βοηθήσει;

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλώς θα το κοιτάξω μόλις βρεθεί άλλη κάρτα στα χέρια μου! Πάντως αυτό είναι κάπως χαζό. Δηλαδή άμα θέλω να το απ/ενεργοποιήσω θα πρέπει να βάζω άλλη κάρτα; Τελικά όταν χρησιμοποιείς αυτή τη δυνατότητα, τι χρέωση υπάρχει;

Επιπλέον ερωτήσεις:

Χρειάζονται κάποιες extra ρυθμίσεις για το wi-fi και το 3g?

Το VPN που μου λέει not configured τι είναι; Και τί είδους configuration χρειάζεται;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:19 ----------

Λοιπόόόόόόόόν το δοκίμασα και όντως μου έβγαλε αυτό το πεδίο αλλά GUESS WHAT στο πεδιο ΑΡΝ δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ! LOL! Πήγα σε ένα κατάστημα Γερμανός (δεν κάνω διαφήμιση ούτε δυσφήμηση. Η αλήθεια είναι.) Ο υπάλληλος εκεί δεν ήξερε. Κάλεσε το 1212 και ΟΥΤΕ ο υπάλληλος απο το 1212 ήξερε. Άρα;;; Τι κάνουμε;

Πώς θα ξέρω εγώ πότε θα μπαίνω στο internet από το δίκτυο του παρόχου, πότε απο το 3g και πότε από το wi-fi, αν δεν μπορώ να ενεργοποιήσω / απενεργοποιήσω αυτό το μυστήριο που κανείς δε φαίνεται να αναφέρει / ξέρει. Τι στο καλό, άμα δεν ξέρουν στο 1212 ποιος μπορεί να με βοηθήσει;

Δεν είχε τιποτα γιατί μιας και άλλαξες την κάρτα sim οι ρυθμίσεις άλλαξαν. Εχω την εντύπωση (και διορθώστε με αν κανω λαθος) πως το APN θα ξαναμπεί αυτόματα όταν κάνεις sync από το itunes με την αρχική σου κάρτα sim και θα σου ζητήσει να περάσει το "carrier update". Αν εκεί πεις να μην εγκατασταθεί ίσως μπορείς να πειράζεις το APN χειροκίνητα. Μπορεί όμως και να κανω λάθος μιας και εγώ έχω το iphone με την Wind για την οποία δεν υπάρχουν επίσημες ρυθμίσεις και έτσι μπορώ και τα περνάω χειροκίνητα!

B)

Δημοσ.

Ξαναέβαλα κανονικά την κάρτα sim και έκανα sync από το itunes αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Προς το παρόν άνοιξα το 3g. Έχω που έχω δωρεάν δεδομένα, τουλάχιστον ας χρεώνονται εκεί και όχι κάπου που δεν ξέρω. (Εδώ που τα λέμε, δεν είμαι και σίγουρος ότι τώρα αν μπω στο internet θα είναι μέσω 3g ή από το δίκτυο της cosmote, lol)

Δημοσ.

Ή εχεις μπερδευτει ή μας εχεις μπερδεψει..

Για να μπεις στο internet μεσω κινητου υπαρχουν ΜΟΝΟ 2 τροποι:

α) μεσω wifi , που φυσικα δεν πληρωνεις τιποτα στον παροχο κινητης τηλεφωνιας(στην δικη σου περιπτωση cosmote)

β) μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας, που φυσικα θα πληρωνεις κατι(παγιο ή ογκοχρεωση) στον παροχο, την cosmote.

Οταν μπαινεις μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας, θα μπαινεις αναλογα το σημα/καλυψη που εχεις με ταχυτητες 3g/edge/gprs.

Με λιγα λογια, οταν μπαινεις με 3g, τοτε μπαινεις μεσω του δικτυου της cosmote!

Αν απενεργοποιησεις το 3g, τοτε παλι θα μπαινεις στο internet (με ιδια χρεωση) μεσω cosmote απλως με πιο αργες ταχυτητες.

Δημοσ.
Ή εχεις μπερδευτει ή μας εχεις μπερδεψει..

Για να μπεις στο internet μεσω κινητου υπαρχουν ΜΟΝΟ 2 τροποι:

α) μεσω wifi , που φυσικα δεν πληρωνεις τιποτα στον παροχο κινητης τηλεφωνιας(στην δικη σου περιπτωση cosmote)

β) μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας, που φυσικα θα πληρωνεις κατι(παγιο ή ογκοχρεωση) στον παροχο, την cosmote.

Οταν μπαινεις μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας, θα μπαινεις αναλογα το σημα/καλυψη που εχεις με ταχυτητες 3g/edge/gprs.

Με λιγα λογια, οταν μπαινεις με 3g, τοτε μπαινεις μεσω του δικτυου της cosmote!

Αν απενεργοποιησεις το 3g, τοτε παλι θα μπαινεις στο internet (με ιδια χρεωση) μεσω cosmote απλως με πιο αργες ταχυτητες.

Καλά το ότι έχω μπερδευτεί είναι σίγουρο! Αφού κανείς σε κανένα κατάστημα ή γραμμή τηλεφωνικής υποστήριξης δε μου είπε αυτά που μου είπατε εσείς! Τραγικό;;;

Ευχαριστώ πάντως και νομίζω ότι έχεις δίκιο απλά και εγώ δεν ήξερα ότι υπήρχε και άλλος τρόπος, δεν είχα ιδέα δηλαδή για edge & gprs. Νόμιζα ότι υπηρχαν μόνο το 3g και το wi-fi. Καταλαβαίνεις την έκπληξή μου όταν τα απενεργοποίησα και τα 2 και ξαναμπήκα στο internet!

Πάντως τι νόημα έχει λοιπόν να έχει κανείς απενεργοποιημένο το 3g αν είναι να μπαίνεις από το απλό δίκτυο στο internet? Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά όπου έχεις σήμα έχεις και 3g έτσι δεν είναι;

Δημοσ.
Πάντως τι νόημα έχει λοιπόν να έχει κανείς απενεργοποιημένο το 3g αν είναι να μπαίνεις από το απλό δίκτυο στο internet? Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά όπου έχεις σήμα έχεις και 3g έτσι δεν είναι;

ΟΧΙ στην Ελλάδα, δυστυχώς! Σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ σημεία, ΔΕΝ υπάρχει επαρκές σήμα 3G. Εκεί, ακόμα κι αν έχεις ενεργό το 3G, μπαίνεις με ταχύτητες GPRS.

Ο λόγος που στο iPhone υπάρχει διακόπτης απ/ενεργοποίησης του 3G είναι βασικά για οικονομία στη μπαταρία, αλλά και γιατί μερικές φορές, όταν το 3G σήμα δεν είναι καλό, μπορεί να έχεις πρόβλημα στις κλήσεις (πχ να κόβεται μόνη της η γραμμή στη μέση του τηλεφωνήματος).

Δημοσ.

Παιδιά Χρόνια Πολλά και Καλές γιορτές σε όλους...

Έχω ένα πρόβλημα με το iphone 3gs που απέκτησα πριν λίγες ημέρες. Από το μενού των ρυθμίσεων/γενικά/δίκτυο απουσιάζει η επιλογή "Κοινή Χρήση Ιντερνετ" ή internet tethering. Το θέμα είναι ότι όποιον και να ρωτήσω του φαίνεται πολύ κουφό να λείπει κάτι τέτοιο και σε επικοινωνία με τη Vodafone δεν έβγαλα άκρη αφού στην ουσία δε γνωρίζουν κάτι. Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται ακριβώς; Γιατί λείπει αυτό το πράγμα και πως μπορώ να το έχω στο κινητό μου;

Έχω ήδη δοκιμάσει να κάνω restore στο λειτουργικό και έχω την τελευταία έκδοση και του iTunes 9.0.2.25 και του iPhone OS 3.1.2 .

Πριν το στείλω για service και δεν το έχω για κανένα δίμηνο είστε η τελευταία μου ελπίδα.

Δημοσ.

Παιδιά κάποιες φωτό από το iphone δεν περνάνε μέσα στο iphoto. Βέβαια βλέπω στο iphoto 4 άδειες :shock: photo που ίσως να αντιστοιχούν με αυτές του iphone. Επίσης υπάρχει και μια 5η άδεια φωτό που δεν ξέρω από που προέρχεται. Πρόσφατα είχα κάνει ένα restore από το time machine. Λέτε να φταίει αυτό; Κι αν ναι γιατί; Η αλήθεια είναι ότι μετά το restore αυτό (ήταν ολικό) το itunes τρελάθηκε και άρχισε να μου δίνει κάτι περίεργα μηνύματα λάθους και τελικά μου έσβησε και αρκετές εφαρμογές που είχα στο iphone τις οποίες και πρόσθεσα ξανά αργότερα από το store. Επίσης 2-3 φορές μου έλεγε ότι το iphone κάνει sync με άλλη library και του είπα να μην πειράξει τίποτα φοβόμενος μήπως χάσω καμιά φωτό. Καμιά ιδέα; Με ποιοι πρόγραμμα μπορώ να αποθηκεύσω τις υπάρχουσες φωτό μου από το iphone στο σκληρό δίσκο; Κάτι καλό και free;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω τις παρακατω εφαρμογες...αν εχετε καποιο site να μου υποδειξετε θα σας ημουν υποχρεως.

1)Eφαρμογη για να βλεπω TV

2)Εφαρμογη για πλοηγο με χαρτη της Ελλαδας (ωστε να γλυτωσω το επι πληρωμη GPS που εχει η συσκευη)

3)Πως να βλεπω απο ποια περιοχη με καλει ο αλλος

4)Να βρισκει ελευθερα w-fi γυρω μου και οταν κανει συνδεση να χτυπαει καποιος ηχος ειδοποιησης (κατι τετοιο δεν ξερω αν υπαρχει)

Επεξ/σία από DJTaurus
Δημοσ.

Παιδες καλησπέρα και χρονια πολλα!

Αγορασα πριν απο περιπου μια βδομαδα ενα iphone 3G 8gb απο ενα φιλο μεταχειρισμενο (100 ευρώ :) ) και τωρα το ψαχουλευω λιγο.

Δεν ασχοληθηκα με jailbreak ακομα, επειδη δεν παιζω παιχνιδια και οι free εφαρμογες με καλυπτουν.

Το θεμα μου ειναι το internet. Mεσω WiFi ολα οκ μπαινω κανονικα. Απλα αγχωνομαι γιατι δεν ξερω αν παιζει να χρεωνομαι στην Vodafone. Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι επειδη το προγραμμα μου ειναι 6 ετων δεν εχει στο συστημα τους καποια αναφορα σχετικα με iPhone και 3G. Oλα καλα ως εδω. Στο AVN εχω σβησει τα πεδια ( δεν ειχε κατι ιδιαιτερο, ελεγε απλα user/pass). Για ποιο λογο ομως συνεχιζω να βλεπω την βουλιτσα διπλα στον παροχο μου? Δεν θα επρεπε να εξαφανιστει το σημα, οπως εξαφανιστηκε και το 3G αφου το απενεργοποιησα?

Ευχαριστω πολυ και Καλες Γιορτες!

Δημοσ.

Αγορασα πριν απο περιπου μια βδομαδα ενα iphone 3G 8gb απο ενα φιλο μεταχειρισμενο (100 ευρώ :) ) και τωρα το ψαχουλευω λιγο.

Δεν ασχοληθηκα με jailbreak ακομα, επειδη δεν παιζω παιχνιδια και οι free εφαρμογες με καλυπτουν.

Το θεμα μου ειναι το internet. Mεσω WiFi ολα οκ μπαινω κανονικα. Απλα αγχωνομαι γιατι δεν ξερω αν παιζει να χρεωνομαι στην Vodafone. Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι επειδη το προγραμμα μου είναι 6 ετων δεν εχει στο συστημα τους καποια αναφορα σχετικα με iPhone και 3G. Oλα καλα ως εδω. Στο AVN εχω σβησει τα πεδια ( δεν ειχε κατι ιδιαιτερο, ελεγε απλα user/pass). Για ποιο λογο ομως συνεχιζω να βλεπω την βουλιτσα διπλα στον παροχο μου? Δεν θα επρεπε να εξαφανιστει το σημα, οπως εξαφανιστηκε και το 3G αφου το απενεργοποιησα?

Ευχαριστω πολυ και Καλες Γιορτες!

Η βουλιτσα που φαίνεται δίπλα από τον παροχο σου είναι για το σήμα όταν κάνεις κλήσεις..

Όταν μπαίνεις στο ίντερνετ δεν εξαφανίζεται και μπαίνει στην θέση της το σήμα του wifi? Από όσο ξέρω από την στιγμή που εσβησες το APN δεν θα έχεις πρόβλημα με χρεώσεις..

Καλές γιορτές σε όλους!!

Δημοσ.

Δεν ασχοληθηκα με jailbreak ακομα' date=' επειδη δεν παιζω παιχνιδια και οι free εφαρμογες με καλυπτουν.

Το θεμα μου ειναι το internet. Mεσω WiFi ολα οκ μπαινω κανονικα. Απλα αγχωνομαι γιατι δεν ξερω αν παιζει να χρεωνομαι στην Vodafone. Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι επειδη το προγραμμα μου είναι 6 ετων δεν εχει στο συστημα τους καποια αναφορα σχετικα με iPhone και 3G. Oλα καλα ως εδω. Στο AVN εχω σβησει τα πεδια ( δεν ειχε κατι ιδιαιτερο, ελεγε απλα user/pass). Για ποιο λογο ομως συνεχιζω να βλεπω την βουλιτσα διπλα στον παροχο μου? Δεν θα επρεπε να εξαφανιστει το σημα, οπως εξαφανιστηκε και το 3G αφου το απενεργοποιησα?

Ευχαριστω πολυ και Καλες Γιορτες![/quote']

Η βουλιτσα που φαίνεται δίπλα από τον παροχο σου είναι για το σήμα όταν κάνεις κλήσεις..

Όταν μπαίνεις στο ίντερνετ δεν εξαφανίζεται και μπαίνει στην θέση της το σήμα του wifi? Από όσο ξέρω από την στιγμή που εσβησες το APN δεν θα έχεις πρόβλημα με χρεώσεις..

Καλές γιορτές σε όλους!!

Τωρα που το λες εχεις δικιο! Οντως οταν συνδεομαι με wifi η βουλιτσα φευγει και μου βγαζει το αλλο σηματακι. Ειμαι αρκετα αισιοδοξος οτι οι ρυθμισεις μου ειναι ΟΚ η αυτοψια θα δειξει στο τελος του μηνα :)

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Δοκίμασε να φορτώσεις ένα web site ενώ έχεις κλειστό το WiFi.

Αν το site φορτώσει, τότε μπαίνεις μέσω Vodafone και πιθανόν χρεώνεσαι γι' αυτό.

Αν το site δεν φορτώσει, τόσε είσαι εντάξει. ;)

Δημοσ.

Ολα ΟΚ παιδες σας ευχαριστω πολυ.

Οντως χωρις WiFi δεν κουνιεται το κινητο ;)

Μου ηρθε και μηνυμα σημερα για τον λογαριασμο και απο οτι ειδα στο vodafone.gr οι χρεωσεις μου ειναι οι ιδιες. Ουτε μια για Internet.

Να`στε καλα και καλη Χρονια !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...