Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ή χωρις jailbreak πως μπορω να μεταφερω pdf αρχεια σε iphone?

Εχω διαβασει μεσω ιντερνετ καποια απο σαφαρι και μπορω να πω πως βολευε καπως και σκεφτομαι πως μπορω να μεταφερω τα δικα μου αρχεια.

Ενας τροπος που εχω σκεφτει ειναι να στειλω pdf στον εαυτο μου με mail, και να το διαβασω απο κει.

Αλλοι πιθανοι τροποι υπαρχουν?

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορεί κάπιος να με βοηθήσει με το jailbreak του 3gs μου?

Επιδη δεν εχω ασχολιθεί ξανα ,μπορει καπιος να μου πει την διαδικασια και τους κυνδυνους .

Μετα απο λιγο ψάξιμα ειδα 3-4 tools για αυτοματο jailbreak.

Ποιο να χρησιμοποιησω το PwnageTool ή RedSn0w???

Το κινητο ειναι στην εκδοση 3.1.2 και εχω ακουσει οτι υπηρχαν προβληματα μ'αυτη την εκδωση.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους...

Θα χρησιμοποιησω την επιδοτηση της μητερας μου για να παρω το iphone απο την vodafone με την διαφορα οτι εγω εχω cosmote. Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:

1) υπαρχει περιπτωση το κινητο να ειναι κλειδωμενο και να λειτουργει μονο σε voda?

2) η συσκευη πανω θα εχει το ενοχλητικο logo της vodafone?

3) 3η και τελευταια ερωτηση οσον αφορα το μενου της συσκευης θα υπαρχει το vodafone live κτλ?

να σημειωσω οτι θα παρω απλα την συσκευη με την χρηση επιδοτησης δεν εκανα καινουρια συνδεση...

Δημοσ.
Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους...

Θα χρησιμοποιησω την επιδοτηση της μητερας μου για να παρω το iphone απο την vodafone με την διαφορα οτι εγω εχω cosmote. Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:

1) υπαρχει περιπτωση το κινητο να ειναι κλειδωμενο και να λειτουργει μονο σε voda?

2) η συσκευη πανω θα εχει το ενοχλητικο logo της vodafone?

3) 3η και τελευταια ερωτηση οσον αφορα το μενου της συσκευης θα υπαρχει το vodafone live κτλ?

να σημειωσω οτι θα παρω απλα την συσκευη με την χρηση επιδοτησης δεν εκανα καινουρια συνδεση...

1)όχι

2)όχι

3)όχι

Δημοσ.

ok ολα καλα βέβαια κάπου είδα αυτο :

Update: Σε πολλές νέες συσκευές iPhone 3G(και IP Touch 2G) - οι οποίες αγοράστηκαν τους τελευταίους 2 μήνες από Ελλάδα και τους τελευταίους 3 μήνες από το Εξωτερικό - παρατηρείται πως, εφόσον γίνει το Jailbreak , όταν η συσκευή κλείσει ελλείψει μπαταρίας ή ο χρήστης κάνει "Reboot" (επανεκκίνηση) ή χρειαστεί μετά από εγκατάσταση εφαρμογής/προσθέτου από Cydia να γίνει "Reboot" , τότε το iPhone επανέρχεται με το άνοιγμά του σε "Recovery Mode" (Η χαρακτηριστική εικόνα του "iTunes με το USB" - βλ. "iPhone Dictionary" ) .

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στις νέες συσκευές έχει γίνει ένα Update στο Bootroom (βλ.iPhone 3GS iBoot 359.3.2 ) το οποίο εμποδίζει το "Untethered jailbreak" καθώς με αυτό το Update διορθώνεται το 24kpwn exploit το οποίο και αποτελεί την βάση για όλες τις μεθόδους Jailbreak, σε μία προσπάθεια της Apple να καταπολεμήσει το Jailbreak των συσκευών της (βλ. "New Bootroom" blocks Jailbreak ).

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει μεν το jailbreak, ωστόσο αυτό παίρνει διαφορετική μορφή. Ο λόγος για το "Tethered Jailbreak". Ειδικότερα, στις περιπτώσεις αυτές ναι μεν υφίσταται το j/b στις συσκευές όμως με κάθε νέα επανεκκίνηση αυτό χάνεται. Αντίθετα όμως οι εφαρμογές και οτιδήποτε άλλο κατεβαστεί στο κινητό ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!***

Επομένως, τι κάνουμε στην περίπτωση που κάνουμε επανεκκίνηση το κινητό μας και αυτό μπει σε "Recovery mode":

1) Συνδέουμε το κινητό μας στο PC/Mac και κλείνουμε το iTunes που θα εμφανιστεί ***Αγνοούμε οποιαδήποτε ειδοποίηση για Restore***

2) Ανοίγουμε το Blackrain

3) Πατάμε το "make it Rain"

4) Περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία και είμαστε έτοιμοι

Όπως θα παρατηρήσετε όλες οι εφαρμογές θα βρίσκονται στην θέση τους (μαζί και το Cydia)

Σημ: Την διαδικασία αυτή ακολουθούμε κάθε φορά που το κινητό μας κλείσει για οποιονδήποτε λόγο που αναφέρθηκε παραπάνω.

***Αυτή η διαδικασία ισχύει και στην περίπτωση που εγκαθιστούμε εφαρμογές από Cydia, οι οποίες απαιτούν Reboot(Winterboard, ΟpenSSH).

Μόλις κάνουμε την διαδικασία θα δούμε πως οι εφαρμογές που εγκαταστήσαμε υπάρχουν στο Springboard τελικά.***

Σχετικά με το αν θα βγει "Untethered Jailbreak"(Χωρίς να χρειάζεται δηλαδή αυτή η διαδικασία κάθε φορά), μέχρι τώρα τα νέα είναι αρκετά αποθαρρυντικά. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις στο Forum, στην ενότητα "Κόσμος".

Εχω 3gs αγορασμενο τον Οκτωβριο ,Να το επιχειρίσω????

Δημοσ.
ok ολα καλα βέβαια κάπου είδα αυτο :

Εχω 3gs αγορασμενο τον Οκτωβριο ,Να το επιχειρίσω????

Δες αν το 4-5 ψηφιο στο serial number ειναι πανω απο 39 τοτε θα εχεις iPhone με νεο bootrom και αν κανεις jailbreak θα εχεις το προβλημα που λεει το spoiler σου..

Εγω εχω με νεο bootrom το εκανα αλλα δεν ηθελα να εχω στο μυαλο μου μην τυχον και κλεισει το κινητο και ψαχνω για υπολογιστη και το εκανα restore και πλεον το εχω οπως το πηρα..

Δημοσ.
Με ή χωρις jailbreak πως μπορω να μεταφερω pdf αρχεια σε iphone?

Εχω διαβασει μεσω ιντερνετ καποια απο σαφαρι και μπορω να πω πως βολευε καπως και σκεφτομαι πως μπορω να μεταφερω τα δικα μου αρχεια.

Ενας τροπος που εχω σκεφτει ειναι να στειλω pdf στον εαυτο μου με mail, και να το διαβασω απο κει.

Αλλοι πιθανοι τροποι υπαρχουν?

Υπάρχουν πολλά προγράμματα που επιτρέπουν μεταφορά αρχείων από τον υπολογιστή στο iPhone. Τα περισσότερα είναι επί πληρωμή, όπως για παράδειγμα το iFiles, το Files², το mbDrive, το Air Sharing Pro και πολλά άλλα. Πολλά από αυτά έχουν και δωρεάν Lite εκδόσεις. Δοκίμασε τα.

Αυτό που προτείνω όμως, και μάλιστα είναι δωρεάν, είναι το Dropbox.

Κατέβασε την εφαρμογή για τον ή τους υπολογιστές σου (έχουν εκδόσεις για PC, Mac & Linux) και την αντίστοιχη για το iPhone.

Σε κάθε υπολογιστή που θα εγκαταστήσεις την εφαρμογή σου θα δημιουργηθεί ένας φάκελος με το όνομα Dropbox. Ότι αρχεία ρίχνεις σε αυτόν τον φάκελο, θα συγχρονίζονται αυτόματα με τους υπόλοιπους υπολογιστές ΚΑΙ με την εφαρμογή Dropbox στο iPhone σου.

Αν φτιάξεις δωρεάν λογαριασμό, έχεις δικαίωμα χρήσης μέχρι 2GB χώρου. Αν θέλεις περισσότερο χώρο, μπορείς να πληρώσεις.

Στο iPhone, μέσα από το Dropbox (ή τις υπόλοιπες εφαρμογές που ανέφερα στην αρχή) θα μπορείς να ανοίγεις όλους τους τύπους αρχείων που ανοίγει ως attachments και η εφαρμογή email του iPhone, δηλαδή, αρχεία Text, Word, Excel, PowerPoint, PDF, JPG, GIF, PNG, HTML, MP3 κλπ.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ηθελα να ρωτήσω,έχω ένα iPhone 3g και στην μπαταρία δε μου δείχνει το ποσοστό όπως στο 3gs.Εχει να κάνει με τη συσκευή ή με το firmware;Εχω το τελευταίο firmware.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έχει να κάνει με τη συσκευή. Για κάποιο περίεργο λόγο, η Apple διάλεξε να ενεργοποιήσει αυτήν την επιλογή μόνο στο 3GS και όχι στο 3G.

Δημοσ.
Έχει να κάνει με τη συσκευή. Για κάποιο περίεργο λόγο, η Apple διάλεξε να ενεργοποιήσει αυτήν την επιλογή μόνο στο 3GS και όχι στο 3G.

Κατάλαβα,όντως περίεργο.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.:-)

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να αγοράσω το iPhone 3Gs από το apple store.

Το πρόβλημα μου μόνο είναι πως δεν μπορώ να βάλω τη χώρα γιατί δε βρίσκω την επιλογή Ελλάδα.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Δημοσ.

Όχι δεν κάνεις λάθος, δεν μπορείς να αγοράσεις τπτ από το applestore με ελληνική διεύθυνση, κάθε applestore εξυπηρετεί μόνο την χώρα στην οποία βρίσκεται, και εδώ πολύ απλά δεν έχουμε και ούτε πιστεύω να δούμε ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...