ikaetop Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά Χρόνια Πολλά και Καλές γιορτές σε όλους... Έχω ένα πρόβλημα με το iphone 3gs που απέκτησα πριν λίγες ημέρες. Από το μενού των ρυθμίσεων/γενικά/δίκτυο απουσιάζει η επιλογή "Κοινή Χρήση Ιντερνετ" ή internet tethering. Το θέμα είναι ότι όποιον και να ρωτήσω του φαίνεται πολύ κουφό να λείπει κάτι τέτοιο και σε επικοινωνία με τη Vodafone δεν έβγαλα άκρη αφού στην ουσία δε γνωρίζουν κάτι. Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται ακριβώς; Γιατί λείπει αυτό το πράγμα και πως μπορώ να το έχω στο κινητό μου; Έχω ήδη δοκιμάσει να κάνω restore στο λειτουργικό και έχω την τελευταία έκδοση και του iTunes 9.0.2.25 και του iPhone OS 3.1.2 . Πριν το στείλω για service και δεν το έχω για κανένα δίμηνο είστε η τελευταία μου ελπίδα.
Whiteyez Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασε αυτό, νομίζω δουλεύει και για Ελλάδα. http://www.mydigitallife.info/2009/06/28/activate-and-enable-iphone-as-internet-tethering-wireless-modem-without-hack-or-jailbreak/
ixthy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά κάποιες φωτό από το iphone δεν περνάνε μέσα στο iphoto. Βέβαια βλέπω στο iphoto 4 άδειες photo που ίσως να αντιστοιχούν με αυτές του iphone. Επίσης υπάρχει και μια 5η άδεια φωτό που δεν ξέρω από που προέρχεται. Πρόσφατα είχα κάνει ένα restore από το time machine. Λέτε να φταίει αυτό; Κι αν ναι γιατί; Η αλήθεια είναι ότι μετά το restore αυτό (ήταν ολικό) το itunes τρελάθηκε και άρχισε να μου δίνει κάτι περίεργα μηνύματα λάθους και τελικά μου έσβησε και αρκετές εφαρμογές που είχα στο iphone τις οποίες και πρόσθεσα ξανά αργότερα από το store. Επίσης 2-3 φορές μου έλεγε ότι το iphone κάνει sync με άλλη library και του είπα να μην πειράξει τίποτα φοβόμενος μήπως χάσω καμιά φωτό. Καμιά ιδέα; Με ποιοι πρόγραμμα μπορώ να αποθηκεύσω τις υπάρχουσες φωτό μου από το iphone στο σκληρό δίσκο; Κάτι καλό και free;
DJTaurus Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ψαχνω τις παρακατω εφαρμογες...αν εχετε καποιο site να μου υποδειξετε θα σας ημουν υποχρεως. 1)Eφαρμογη για να βλεπω TV 2)Εφαρμογη για πλοηγο με χαρτη της Ελλαδας (ωστε να γλυτωσω το επι πληρωμη GPS που εχει η συσκευη) 3)Πως να βλεπω απο ποια περιοχη με καλει ο αλλος 4)Να βρισκει ελευθερα w-fi γυρω μου και οταν κανει συνδεση να χτυπαει καποιος ηχος ειδοποιησης (κατι τετοιο δεν ξερω αν υπαρχει) Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2009 από DJTaurus
mogolfiero Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Παιδες καλησπέρα και χρονια πολλα! Αγορασα πριν απο περιπου μια βδομαδα ενα iphone 3G 8gb απο ενα φιλο μεταχειρισμενο (100 ευρώ ) και τωρα το ψαχουλευω λιγο. Δεν ασχοληθηκα με jailbreak ακομα, επειδη δεν παιζω παιχνιδια και οι free εφαρμογες με καλυπτουν. Το θεμα μου ειναι το internet. Mεσω WiFi ολα οκ μπαινω κανονικα. Απλα αγχωνομαι γιατι δεν ξερω αν παιζει να χρεωνομαι στην Vodafone. Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι επειδη το προγραμμα μου ειναι 6 ετων δεν εχει στο συστημα τους καποια αναφορα σχετικα με iPhone και 3G. Oλα καλα ως εδω. Στο AVN εχω σβησει τα πεδια ( δεν ειχε κατι ιδιαιτερο, ελεγε απλα user/pass). Για ποιο λογο ομως συνεχιζω να βλεπω την βουλιτσα διπλα στον παροχο μου? Δεν θα επρεπε να εξαφανιστει το σημα, οπως εξαφανιστηκε και το 3G αφου το απενεργοποιησα? Ευχαριστω πολυ και Καλες Γιορτες!
tsak4 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Παιδες καλησπέρα και χρονια πολλα! Αγορασα πριν απο περιπου μια βδομαδα ενα iphone 3G 8gb απο ενα φιλο μεταχειρισμενο (100 ευρώ ) και τωρα το ψαχουλευω λιγο. Δεν ασχοληθηκα με jailbreak ακομα, επειδη δεν παιζω παιχνιδια και οι free εφαρμογες με καλυπτουν. Το θεμα μου ειναι το internet. Mεσω WiFi ολα οκ μπαινω κανονικα. Απλα αγχωνομαι γιατι δεν ξερω αν παιζει να χρεωνομαι στην Vodafone. Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι επειδη το προγραμμα μου είναι 6 ετων δεν εχει στο συστημα τους καποια αναφορα σχετικα με iPhone και 3G. Oλα καλα ως εδω. Στο AVN εχω σβησει τα πεδια ( δεν ειχε κατι ιδιαιτερο, ελεγε απλα user/pass). Για ποιο λογο ομως συνεχιζω να βλεπω την βουλιτσα διπλα στον παροχο μου? Δεν θα επρεπε να εξαφανιστει το σημα, οπως εξαφανιστηκε και το 3G αφου το απενεργοποιησα? Ευχαριστω πολυ και Καλες Γιορτες! Η βουλιτσα που φαίνεται δίπλα από τον παροχο σου είναι για το σήμα όταν κάνεις κλήσεις.. Όταν μπαίνεις στο ίντερνετ δεν εξαφανίζεται και μπαίνει στην θέση της το σήμα του wifi? Από όσο ξέρω από την στιγμή που εσβησες το APN δεν θα έχεις πρόβλημα με χρεώσεις.. Καλές γιορτές σε όλους!!
mogolfiero Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Παιδες καλησπέρα και χρονια πολλα! Αγορασα πριν απο περιπου μια βδομαδα ενα iphone 3G 8gb απο ενα φιλο μεταχειρισμενο (100 ευρώ ) και τωρα το ψαχουλευω λιγο. Δεν ασχοληθηκα με jailbreak ακομα' date=' επειδη δεν παιζω παιχνιδια και οι free εφαρμογες με καλυπτουν. Το θεμα μου ειναι το internet. Mεσω WiFi ολα οκ μπαινω κανονικα. Απλα αγχωνομαι γιατι δεν ξερω αν παιζει να χρεωνομαι στην Vodafone. Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι επειδη το προγραμμα μου είναι 6 ετων δεν εχει στο συστημα τους καποια αναφορα σχετικα με iPhone και 3G. Oλα καλα ως εδω. Στο AVN εχω σβησει τα πεδια ( δεν ειχε κατι ιδιαιτερο, ελεγε απλα user/pass). Για ποιο λογο ομως συνεχιζω να βλεπω την βουλιτσα διπλα στον παροχο μου? Δεν θα επρεπε να εξαφανιστει το σημα, οπως εξαφανιστηκε και το 3G αφου το απενεργοποιησα? Ευχαριστω πολυ και Καλες Γιορτες![/quote'] Η βουλιτσα που φαίνεται δίπλα από τον παροχο σου είναι για το σήμα όταν κάνεις κλήσεις.. Όταν μπαίνεις στο ίντερνετ δεν εξαφανίζεται και μπαίνει στην θέση της το σήμα του wifi? Από όσο ξέρω από την στιγμή που εσβησες το APN δεν θα έχεις πρόβλημα με χρεώσεις.. Καλές γιορτές σε όλους!! Τωρα που το λες εχεις δικιο! Οντως οταν συνδεομαι με wifi η βουλιτσα φευγει και μου βγαζει το αλλο σηματακι. Ειμαι αρκετα αισιοδοξος οτι οι ρυθμισεις μου ειναι ΟΚ η αυτοψια θα δειξει στο τελος του μηνα Sent from my iPhone using Insomnia.app
georgeadams Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασε να φορτώσεις ένα web site ενώ έχεις κλειστό το WiFi. Αν το site φορτώσει, τότε μπαίνεις μέσω Vodafone και πιθανόν χρεώνεσαι γι' αυτό. Αν το site δεν φορτώσει, τόσε είσαι εντάξει.
mogolfiero Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ολα ΟΚ παιδες σας ευχαριστω πολυ. Οντως χωρις WiFi δεν κουνιεται το κινητο Μου ηρθε και μηνυμα σημερα για τον λογαριασμο και απο οτι ειδα στο vodafone.gr οι χρεωσεις μου ειναι οι ιδιες. Ουτε μια για Internet. Να`στε καλα και καλη Χρονια !
therock Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Με ή χωρις jailbreak πως μπορω να μεταφερω pdf αρχεια σε iphone? Εχω διαβασει μεσω ιντερνετ καποια απο σαφαρι και μπορω να πω πως βολευε καπως και σκεφτομαι πως μπορω να μεταφερω τα δικα μου αρχεια. Ενας τροπος που εχω σκεφτει ειναι να στειλω pdf στον εαυτο μου με mail, και να το διαβασω απο κει. Αλλοι πιθανοι τροποι υπαρχουν?
light360 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μπορεί κάπιος να με βοηθήσει με το jailbreak του 3gs μου? Επιδη δεν εχω ασχολιθεί ξανα ,μπορει καπιος να μου πει την διαδικασια και τους κυνδυνους . Μετα απο λιγο ψάξιμα ειδα 3-4 tools για αυτοματο jailbreak. Ποιο να χρησιμοποιησω το PwnageTool ή RedSn0w??? Το κινητο ειναι στην εκδοση 3.1.2 και εχω ακουσει οτι υπηρχαν προβληματα μ'αυτη την εκδωση.
ArisG88 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δες εδω http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic/9874-οδηγός-blackra1n-jailbreak-iphone-3g-and-3gs-with-v312/
Alt3rnative Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους... Θα χρησιμοποιησω την επιδοτηση της μητερας μου για να παρω το iphone απο την vodafone με την διαφορα οτι εγω εχω cosmote. Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης: 1) υπαρχει περιπτωση το κινητο να ειναι κλειδωμενο και να λειτουργει μονο σε voda? 2) η συσκευη πανω θα εχει το ενοχλητικο logo της vodafone? 3) 3η και τελευταια ερωτηση οσον αφορα το μενου της συσκευης θα υπαρχει το vodafone live κτλ? να σημειωσω οτι θα παρω απλα την συσκευη με την χρηση επιδοτησης δεν εκανα καινουρια συνδεση...
Loser Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους... Θα χρησιμοποιησω την επιδοτηση της μητερας μου για να παρω το iphone απο την vodafone με την διαφορα οτι εγω εχω cosmote. Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης: 1) υπαρχει περιπτωση το κινητο να ειναι κλειδωμενο και να λειτουργει μονο σε voda? 2) η συσκευη πανω θα εχει το ενοχλητικο logo της vodafone? 3) 3η και τελευταια ερωτηση οσον αφορα το μενου της συσκευης θα υπαρχει το vodafone live κτλ? να σημειωσω οτι θα παρω απλα την συσκευη με την χρηση επιδοτησης δεν εκανα καινουρια συνδεση... 1)όχι 2)όχι 3)όχι
light360 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δες εδω http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic/9874-οδηγός-blackra1n-jailbreak-iphone-3g-and-3gs-with-v312/ ok ολα καλα βέβαια κάπου είδα αυτο : Update: Σε πολλές νέες συσκευές iPhone 3G(και IP Touch 2G) - οι οποίες αγοράστηκαν τους τελευταίους 2 μήνες από Ελλάδα και τους τελευταίους 3 μήνες από το Εξωτερικό - παρατηρείται πως, εφόσον γίνει το Jailbreak , όταν η συσκευή κλείσει ελλείψει μπαταρίας ή ο χρήστης κάνει "Reboot" (επανεκκίνηση) ή χρειαστεί μετά από εγκατάσταση εφαρμογής/προσθέτου από Cydia να γίνει "Reboot" , τότε το iPhone επανέρχεται με το άνοιγμά του σε "Recovery Mode" (Η χαρακτηριστική εικόνα του "iTunes με το USB" - βλ. "iPhone Dictionary" ) . Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στις νέες συσκευές έχει γίνει ένα Update στο Bootroom (βλ.iPhone 3GS iBoot 359.3.2 ) το οποίο εμποδίζει το "Untethered jailbreak" καθώς με αυτό το Update διορθώνεται το 24kpwn exploit το οποίο και αποτελεί την βάση για όλες τις μεθόδους Jailbreak, σε μία προσπάθεια της Apple να καταπολεμήσει το Jailbreak των συσκευών της (βλ. "New Bootroom" blocks Jailbreak ). Στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει μεν το jailbreak, ωστόσο αυτό παίρνει διαφορετική μορφή. Ο λόγος για το "Tethered Jailbreak". Ειδικότερα, στις περιπτώσεις αυτές ναι μεν υφίσταται το j/b στις συσκευές όμως με κάθε νέα επανεκκίνηση αυτό χάνεται. Αντίθετα όμως οι εφαρμογές και οτιδήποτε άλλο κατεβαστεί στο κινητό ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!*** Επομένως, τι κάνουμε στην περίπτωση που κάνουμε επανεκκίνηση το κινητό μας και αυτό μπει σε "Recovery mode": 1) Συνδέουμε το κινητό μας στο PC/Mac και κλείνουμε το iTunes που θα εμφανιστεί ***Αγνοούμε οποιαδήποτε ειδοποίηση για Restore*** 2) Ανοίγουμε το Blackrain 3) Πατάμε το "make it Rain" 4) Περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία και είμαστε έτοιμοι Όπως θα παρατηρήσετε όλες οι εφαρμογές θα βρίσκονται στην θέση τους (μαζί και το Cydia) Σημ: Την διαδικασία αυτή ακολουθούμε κάθε φορά που το κινητό μας κλείσει για οποιονδήποτε λόγο που αναφέρθηκε παραπάνω. ***Αυτή η διαδικασία ισχύει και στην περίπτωση που εγκαθιστούμε εφαρμογές από Cydia, οι οποίες απαιτούν Reboot(Winterboard, ΟpenSSH). Μόλις κάνουμε την διαδικασία θα δούμε πως οι εφαρμογές που εγκαταστήσαμε υπάρχουν στο Springboard τελικά.*** Σχετικά με το αν θα βγει "Untethered Jailbreak"(Χωρίς να χρειάζεται δηλαδή αυτή η διαδικασία κάθε φορά), μέχρι τώρα τα νέα είναι αρκετά αποθαρρυντικά. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις στο Forum, στην ενότητα "Κόσμος". Εχω 3gs αγορασμενο τον Οκτωβριο ,Να το επιχειρίσω????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα