actorius Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Επίσης για pdf υπάρχει και το πολύ καλό Goodreader στα 0,79€ Προσωπικά το προτιμώ απο το reader του Dropbox. Μεταφέρει pdf στο iphone μέσω wifi και τα αποθηκεύει στη συσκευή. Και η σελίδα τους για περισσότερες πληροφορίες.
therock Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Στον υπολογιστή έχω iTunes 8.0.2 και μου λέει πως θέλει πιο καινουριω για να συνεργαστεί με iPhone. Μέσω του μενού του update κατεβασα λοιπόν την τελευταία έκδοση η οποία και εγκαταστάθηκε, αλλά ακόμα μου δείχνει πως έχω την ίδια και δεν το συνδέει. Μιλάμε για Κούλα πράματα. Τώρα τι μπορώ να κάνω;
Jimmy_Caesar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Αγαπητοί φίλοι, σε λίγες ώρες θα γίνω κάτοχος ενός 3GS 32 και, να πω την αλήθεια, είμαι εντελώς στα τυφλά, καθότι ΝΟΚΙΑκιας. Από πληροφορίες που συγκέντρωσα, μάλλον με το που θα προμηθευτώ το iPhone το μόνο που θα μπορώ να κάνω είναι να κάθομαι και να το κοιτάω. Θα παρακαλούσα θερμά λοιπόν όποιον έχει την υπομονή να μου δώσει μερικά στοιχεία για το τι θα πρέπει να κάνω (προσπαθώντας να εφεύρω τον τροχό), ξεκινώντας από το Α. Σημειωτέον ότι στο πακέτο της mobile σύνδεσής μου δεν έχω internet, οπότε θα ήθελα αρχικά ό,τι κάνω να το κάνω μέσω σύνδεσης με το PC και μόνο, χωρίς να συνδεθεί το iphone στο internet μέσω κινητής τηλεφωνίας (αλήθεια πώς θα αποκλείσω mobile internet σύνδεση του iphone?). Αξίζει τον κόπο να σπάσει το iphone με κάποιο πρόγραμμα? ποιο? κίνδυνοι? Ενδιαφέρομαι για κάποιο turn to turn navi πρόγραμμα για αυτόνομη χρήση του iphone ως GPS Navigator. Τι προτείνετε? (σπασμένο ή original?) Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τον κόπο σας!!!
Whiteyez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Για αρχή ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271759
BlackScorpionX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Αγαπητοί φίλοι, σε λίγες ώρες θα γίνω κάτοχος ενός 3GS 32 και, να πω την αλήθεια, είμαι εντελώς στα τυφλά, καθότι ΝΟΚΙΑκιας. Από πληροφορίες που συγκέντρωσα, μάλλον με το που θα προμηθευτώ το iPhone το μόνο που θα μπορώ να κάνω είναι να κάθομαι και να το κοιτάω. Θα παρακαλούσα θερμά λοιπόν όποιον έχει την υπομονή να μου δώσει μερικά στοιχεία για το τι θα πρέπει να κάνω (προσπαθώντας να εφεύρω τον τροχό), ξεκινώντας από το Α. Σημειωτέον ότι στο πακέτο της mobile σύνδεσής μου δεν έχω internet, οπότε θα ήθελα αρχικά ό,τι κάνω να το κάνω μέσω σύνδεσης με το PC και μόνο, χωρίς να συνδεθεί το iphone στο internet μέσω κινητής τηλεφωνίας (αλήθεια πώς θα αποκλείσω mobile internet σύνδεση του iphone?). Αξίζει τον κόπο να σπάσει το iphone με κάποιο πρόγραμμα? ποιο? κίνδυνοι? Ενδιαφέρομαι για κάποιο turn to turn navi πρόγραμμα για αυτόνομη χρήση του iphone ως GPS Navigator. Τι προτείνετε? (σπασμένο ή original?) Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τον κόπο σας!!! Εγώ μέρες τώρα δεν κατάφερα (και από ότι κατάλαβα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ κιόλας) να απενεργοποιήσεις το να μπορείς να μπαίνεις στο internet μέσω έστω του δικτύου του παροχέα. Δηλαδή έχω κλείσει wi-fi - 3g και ότι άλλο μπορούσα αλλά ΠΑΛΙ αν ανοίξω το safari ή τα mail θα συνδεθεί αλλά με πιο αργή ταχύτητα. Ένας γνωστός μου (στη vodafone) εκείνος μου είχε πει ότι είχε ζητήσει να απενεργοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα να μπαίνει στο internet από τον παροχέα. Ακόμα δε βρήκα χρόνο ούτε να το ελέγξω ούτε να ρωτήσω. Αν έχω νεότερα θα ενημερώσω πάντως.
georgeadams Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Εγώ μέρες τώρα δεν κατάφερα (και από ότι κατάλαβα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ κιόλας) να απενεργοποιήσεις το να μπορείς να μπαίνεις στο internet μέσω έστω του δικτύου του παροχέα.Δηλαδή έχω κλείσει wi-fi - 3g και ότι άλλο μπορούσα αλλά ΠΑΛΙ αν ανοίξω το safari ή τα mail θα συνδεθεί αλλά με πιο αργή ταχύτητα. Ένας γνωστός μου (στη vodafone) εκείνος μου είχε πει ότι είχε ζητήσει να απενεργοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα να μπαίνει στο internet από τον παροχέα. Ακόμα δε βρήκα χρόνο ούτε να το ελέγξω ούτε να ρωτήσω. Αν έχω νεότερα θα ενημερώσω πάντως. Κι όμως έχει γραφτεί πολλές φορές εδώ μέσα. Αν έχεις Vodafone, πήγαινε στο Ρυθμίσεις > Γενικά > Δίκτυο > Κινητό δίκτυο δεδομένων και διέγραψε ό,τι γράφει στην επιλογή APN.
Jimmy_Caesar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τους άλλους παρόχους?
georgeadams Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ναι, κανονικά το ίδιο ισχύει. Τη σημείωση για τη Vodafone την έβαλα γιατί έχω ακούσει πως σε μερικούς χρήστες της Cosmote αυτή η επιλογή λείπει.
Whiteyez Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Όντως στην COSMOTE δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.
inSync Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Βασικά iPhone πάει πακέτο με data μαζί. Ξέρω ότι τα συμβόλαια με δεδομένα είναι άθλια και σκέτη κλεψιά, αλλά πρώτον μιλάμε για μια internet συσκευή και δεύτερον τι να το κάνεις αν πρέπει να περιμένεις να έχει ανοιχτό wifi όταν θα το έχεις ανάγκη?
Alt3rnative Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) edit...solved Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2010 από Alt3rnative
therock Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια πως περνω φωτογραφιες που εχω τραβηξει με την καμερα του iphone στο PC? Μου χει βγαλει την παναγια και ακομα δεν μπορω να το καταφερω. Στο πεδιο photos σου εχει sync from και του λες απο ποιο φακελο του PC να παρει φωτογριφιες και θεωρητικα να στειλει και αυτες που εχει το ιδιο το κινητο. Ε λοιπον του δεινω και εγω ενα φακελο αρχικα αδειο ωστε να μην εχει να παρει παρα μονο να δωσει αυτες που εχει το κινητο μεσα, αλλα τιποτα. Πως στο καλο μπορω να στειλω τις φωτογραφιες στο PC με αυτα τα sync Που εχουμε μπλεξει?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια πως περνω φωτογραφιες που εχω τραβηξει με την καμερα του iphone στο PC? Μου χει βγαλει την παναγια και ακομα δεν μπορω να το καταφερω. Στο πεδιο photos σου εχει sync from και του λες απο ποιο φακελο του PC να παρει φωτογριφιες και θεωρητικα να στειλει και αυτες που εχει το ιδιο το κινητο. Ε λοιπον του δεινω και εγω ενα φακελο αρχικα αδειο ωστε να μην εχει να παρει παρα μονο να δωσει αυτες που εχει το κινητο μεσα, αλλα τιποτα. Πως στο καλο μπορω να στειλω τις φωτογραφιες στο PC με αυτα τα sync Που εχουμε μπλεξει? Οταν συνδεεις το iphone στο pc,οταν μπαινεις στο My computer,δεν στο αναγνωριζει σαν iPhone?Εκει μπορεις να του κανεις double click σαν να ειναι καποιο usb stick/φωτογραφικη μηχανη/φορητος σκληρος κλπ,να ανοιξεις τον φακελο που θα δεις κ να κανεις copy τις φωτογραφιες που υπαρχουν απο iphone σου και paste στον υπολογιστη σου.Δεν χρειαζεσαι itunes για το συγκεκριμενο. Μιλαω για windows φυσικα αν και υποθετω πως κατι αντιστοιχο συμβαινει σε mac.
therock Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Οχι δεν μου το εμφανιζει σαν removable device. Δεν του εχω κανει jailbreak βεβαια. Με ποιο τροπο μπορω να το εμφανισω στο my computer?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα