angmar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ενταξει ειναι σαπιοι εκει στην apple.. Ναι είναι λιγάκι, πρώτα το καταπληκτικό feature της ένδειξης μπαταρίας με ποσοστό και τώρα αυτό με τα ακουστικά, εύγε!
giorgos_k Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Όσον αφορά τα κουμπιά έντασης, είναι hardware limitation του 3G που στην έξοδο ακουστικών έχει 2 επαφές αντί για 3 που έχει το 3GS. Εξ ορισμού στο 3G δεν πρόκειται να υπάρξουν controls περαν αυτών πάνω στη συσκευή. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Όσο για το ποσοστό της μπαταρίας, ανάθεμα τι σκεφτόντουσαν όταν όταν έλεγαν "χμμμμμμ, ναι στο 3GS όχι στο 3G". Ότι αυτός θα ήταν ο λόγος να αγοράσουμε το 3GS?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ενταξει ειναι σαπιοι εκει στην apple.. Πριν αγοράσουμε κάτι, ελέγχουμε τη συμβατότητα με τη συσκευή που έχουμε!
Nomikaria Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά,στο dropbox όταν μεταφέρεις αρχεία από τον υπολογιστή μπορείς να τα αποθηκεύσεις στο τηλέφωνο; Π.χ μεταφέρω μια εικόνα,μου τη δείχνει αλλά πώς την αποθηκεύω ώστε να τη χρησιμοποιήσω ως ταπετσαρία ας πούμε; Επίσης γίνεται και το αντίστροφο,δηλ βγάζεις μια φωτό με το iPhone και μέσω dropbox τη στέλνεις στον υπολογιστή ή μόνο ως αποθηκευτικό μέσο χρησιμοποιείται; Thanks!
angmar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά,στο dropbox όταν μεταφέρεις αρχεία από τον υπολογιστή μπορείς να τα αποθηκεύσεις στο τηλέφωνο; Π.χ μεταφέρω μια εικόνα,μου τη δείχνει αλλά πώς την αποθηκεύω ώστε να τη χρησιμοποιήσω ως ταπετσαρία ας πούμε;Επίσης γίνεται και το αντίστροφο,δηλ βγάζεις μια φωτό με το iPhone και μέσω dropbox τη στέλνεις στον υπολογιστή ή μόνο ως αποθηκευτικό μέσο χρησιμοποιείται; Thanks! Προς το παρών η εφαρμογή δε το κάνει αυτό. Μπορείς προς το παρών να στείλεις τη φώτο με email στον εαυτό σου, να την ανοίξεις στο safari και να την σώσεις στη library από εκεί.
Nomikaria Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Προς το παρών η εφαρμογή δε το κάνει αυτό. Μπορείς προς το παρών να στείλεις τη φώτο με email στον εαυτό σου, να την ανοίξεις στο safari και να την σώσεις στη library από εκεί. A,μάλιστα!Ελπίζω να το κάνει στο μέλλον γιατί θα'ναι πολύ χρήσιμο.. Σ'ευχαριστώ!
Nomikaria Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μια ακόμα απορία για dropbox.Ενώ στο iPhone μου διαβάζει τα pdf,δεν μου ανοίγει τα αρχεία word,μήπως πρέπει να γίνει μετατροπή; Thanks.
alexzzz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 αρχεία .doc και docx μου τα ανοίγει κανονικά πάντως. Τα .ods του open office δεν μου ανοίγει
Nomikaria Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ουπς,κι εμένα του open office δν μου ανοίγει,όλα τα αρχεία μου όμως ειναι odt,μπορεί να γίνει μετατροπή;;
alexzzz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ουπς,κι εμένα του open office δν μου ανοίγει,όλα τα αρχεία μου όμως ειναι odt,μπορεί να γίνει μετατροπή;; βέβαια... τα ανοίγεις με το open office και τα σώζεις σαν .doc ή .docx...
Nomikaria Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 βέβαια... τα ανοίγεις με το open office και τα σώζεις σαν .doc ή .docx... Ωωω,δεν το'χα προσέξει αυτό,κι έψαχνα για πρόγραμμα μετατροπής. Να'σαι καλά alexzzz,σ'ευχαριστώ πολύ!
Erwdios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Διάβασα πιο πίσω ότι πριν κάνουμε format, πρέπει να κάνουμε deauthorize το PC. Τι γίνεται στην περίπτωση που ο υπολογιστής δεν ανοίγει και πάμε για format εκτάκτου ανάγκης?
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Κάποτε που το ψιλό έψαξα (χωρίς να έχω πρόβλημα... καθαρά από περιέργεια) μπορείς να κάνεις deauthorize και τα 5 pc που σου επιτρέπει αλλά με έναν περιορισμό χρονικό νομίζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα