Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το deauthorize δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Η Apple επιτρέπει να έχεις μέχρι 5 υπολογιστές authorized σε κάθε iTunes Account. Ο φίλος σου μπορεί να κάνει authorize το νέο PC χωρίς έχει κάνει deauthorize το προηγούμενο, απλώς στο iTunes account του θα φαίνεται πως χρησιμοποιεί 2 από τα 5 licenses. Όταν κάποια στιγμή φτάσει να έχει κατειλημμένα και τα 5, το iTunes θα του βγάλει την επιλογή deauthorize ALL. Θα μπορέσει λοιπόν να διαγράψει όλα τα authorizations και να κάνει authorize μόνο το/τα PC που θέλει τότε. Εννοείται πως σε όλη αυτή τη διαδικασία δεν χρειάζεται να πληρώσει ξανά για οποιαδήποτε εφαρμογή έχει κατεβάσει από το app store.

B)

μπλαμπλαμπλαμπλα

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμένα η απορία μου είναι, αν θα συγχρονίσει τις εφαρμογές και τα τραγούδια μετά το format ή αν θα μου τα διαγράψει και μέσα από το iphone, όπως μου έχει κάνει κ παλιότερα και καθόμουν και ξανακατέβαζα, μία - μία τις εφαρμογές από την αρχή.

Δημοσ.

Θα σου τα διαγράψει από το iPhone.

Η φιλοσοφία λειτουργίας του iTunes είναι:

iTunes > iPhone και όχι iTunes < iPhone ή iTunes <> iPhone

Πριν το format κράτησε ένα αντίγραφο της βιβλιοθήκης του iTunes (όλο το φάκελο iTunes που βρίσκεται μέσα στο My Music) και μετά το format ξαναρίξ' το στο PC σου, για να μην χρειαστεί να ξανακατεβάζεις τίποτε.

Δημοσ.
Θα σου τα διαγράψει από το iPhone.

Η φιλοσοφία λειτουργίας του iTunes είναι:

iTunes > iPhone και όχι iTunes < iPhone ή iTunes <> iPhone

Πριν το format κράτησε ένα αντίγραφο της βιβλιοθήκης του iTunes (όλο το φάκελο iTunes που βρίσκεται μέσα στο My Music) και μετά το format ξαναρίξ' το στο PC σου, για να μην χρειαστεί να ξανακατεβάζεις τίποτε.

Ευχαριστώ. Εαν έχω αποθηκευμένο το library σε δεύτερο υπολογιστή, φαντάζομαι μπορώ και από εκεί να επαναφέρω μουσική και apps, σωστα?

Δημοσ.

Παιδες η ιδια ιστορια με το φορματ παιζει και αν θελω να εχω το τηλεφωνο σε 2 itunes πανω?

Τι εννοω: Εχω φτιαξει το iTunes στο φορητο μου, γιατι εκει εχω και μεγλαυτερη προσβαση, υπαρχει η δυνατοτητα να περασω ακριβως τα ιδια αρχεια/τραγουδια/apps/contacts και στο itunes του σταθερου μου? Ωστε να μπορώ να το ρυθμιζω και απο αυτο?

Δημοσ.

Έχω την εξής απορία. Αν έχω μία playlist με 100 τραγούδια και θέλω να περάσω άλλα 100 από άλλον υπολογιστή όμως, που δεν διαθέτει στη βιβλιοθήκη του τα πρώτα 100, θα τα διαγράψει και θα προσθέσει τα νέα ή θα τα διατηρήσει και θα προσθέσει και τα νέα?

Επίσης αν αγοράσω ένα μουσικό album από itunes, μπορώ να το γράψω σε cd ή να μεταφέρω τα αρχεία σε άλλο PC/mp3 player ή θα φάω πακέτο?

• Moderators
Δημοσ.
Έχω την εξής απορία. Αν έχω μία playlist με 100 τραγούδια και θέλω να περάσω άλλα 100 από άλλον υπολογιστή όμως, που δεν διαθέτει στη βιβλιοθήκη του τα πρώτα 100, θα τα διαγράψει και θα προσθέσει τα νέα ή θα τα διατηρήσει και θα προσθέσει και τα νέα?

Θα διαγραψει την προηγουμενη και θα παρει την νεα.Παντα με ενα μονο itunes μπορεις να κανεις sync.Υπηρχε ενα προγραμμα απο το cydia που μπορει να σε βοηθησει να χρησιμοποιησεις και δευτερη itunes library,δημιουργοντας ουσιαστικα ενα δευτερο φακελο μεσα στο iphone σου για να γινεται ξεχωριστα το sync.Swaplibrary λεγεται αλλα αυτη την στιγμη δεν το βλεπω μεσα.Δεν εχω και πολλα sources περασμενα,οποτε ισως να βρισκεται σε καποιο repositoy.

Επίσης αν αγοράσω ένα μουσικό album από itunes, μπορώ να το γράψω σε cd ή να μεταφέρω τα αρχεία σε άλλο PC/mp3 player ή θα φάω πακέτο?

Απο την στιγμη που τα αγορασεις,ναι εχεις το δικαιωμα να τα γραψεις.

Δημοσ.

To hardware του 3gs πως μεταφραζεται οσον αφορα τις επιδοσεις και πως συγκρινεται σε σχεση με το ipod touch?

Δηλαδη σε ποιους τομεις υπερεχει σε υλικο επιπεδο?

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς αν στο airplane mode το κινητό εκπέμπει καθόλου ακτινοβολία?

Ρωτάω γιατί θέλω να δοκιμάσω ένα application που έχει σχέση με τον ύπνο (το Sleep Cycle συγκεκριμένα) και αν εκπέμπει δεν ψήνομαι να το έχω δίπλα στο κεφάλι μου όλο το βράδυ...

Δημοσ.

Δεν νομίζω να εκπέμπει αφού κλείνει την κεραία εντελώς. Εγώ ενεργοποιώ το airplane mode κάθε βράδυ διότι έχω το κινητό κοντά στο κεφάλι μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...