Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το iPhone μου (2G 8GB) σήμερα, ενώ είχε κάμποση μπαταρία, ξαφνικά έσβησε. Επίσης, το έβαλα να φορτίσει για λίγη ώρα γιατί έπρεπε να φύγω, και στην πορεία μου ξαναέσβησε. Τώρα που γύρισα και το ξανάβαλα βλέπω ότι φορτίζει ελάχιστα και δεν πάει η μπάρα παραπάνω, και αν το βγάλω από τη βάση μου πετάει αμέσως το low battery.

Μάλλον τα επαιξε η μπαταρία, ε?

Είδα ότι στο ebay έχει πολλές πάμφθηνες, όποτε μάλλον θα παραγγείλω και θα την αλλάξω μόνος μου. ;)

1ον, μπορει να μην φταιει η μπαταρια..Δοκιμασε για σιγουρια κανενα restore,αφησε το και αρκετη ωρα να φορτισει και δοκιμασε και καμμια αλλη usb ή καλωδιο sync.

2ον, καλη τυχη στο να αλλαξεις μονος σου μπαταρια.Ειναι αρκετα δυσκολο, ενω ΣΙΓΟΥΡΑ το κινητο σου θα φαινεται καπως στραπατσαρισμενο στο πισω μερος εκειπου ενωνεται το μαυρο πλαστικο με το αλουμινιο.

Και δεν μιλαω για γραντζουνιες ή για λακουβιτσες που ηδη φανταζομαι θα εει μετα απο τοσο καιρο χρησης, αλλα για χοντροτερα πραγματα.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμένα μου έχεις συμβεί κάτι παρεμφερές, αλλά φταίει αποκλειστικά το USB port του υπολογιστή.

Για την ακρίβεια, τα εξωτερικά-μπροστινά USB ports ίσως να μην έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν την ποσότητα του ρεύματος που χρειάζεται για να τροφοδοτηθεί η συσκευή (ή ακόμα να μη γίνεται καλή επαφή), οπότε και να μη φορτίζει. Αυτό το έχω αντιμετωπίσει σε 3 υπολογιστές ως τώρα με εξωτερική συσκευή που χρειάζεται τροφοδοσία (iPhone, HDD, TVTuner). Δοκίμασε όλα τα ports του υπολογιστή σου και δες αν φορτίζει.

Δημοσ.

Παίδες, αυτό που μου λέτε για το usb είναι elementary.

Φυσικά και το δοκίμασα στο ρεύμα να φορτίσει, όπως επίσης και με άλλο καλώδιο. Flash-αρισμα να πω την αλήθεια δεν έκανα, αλλά είναι αργά ούτως ή άλλως, καθώς έχω παραγγείλει ήδη μπαταρία από ebay.

Όσο για την τοποθέτηση, στο youtube μου φάνηκε εύκολη διαδικασία. Έχω ξανακάνει συγκολλήσεις (ηλεκτρικές) σε καλώδια και συσκευές, οπότε πιστεύω δεν θα με προβληματίσει πολύ. Όσο για τα καπάκια, θα δείξει πόσο εύκολα θα βγούνε.

Δημοσ.

Υπάρχει βέβαια σετ με ειδικά εργαλεία που θα κάνουν πιο εύκολο το εγχείρημα.

(σε λίγες μέρες θα είναι στα χέρια μου, και αν θέλεις και στη διάθεσή σου φίλε μου)

Δημοσ.
Όσο για την τοποθέτηση, στο youtube μου φάνηκε εύκολη διαδικασία. Έχω ξανακάνει συγκολλήσεις (ηλεκτρικές) σε καλώδια και συσκευές, οπότε πιστεύω δεν θα με προβληματίσει πολύ. Όσο για τα καπάκια, θα δείξει πόσο εύκολα θα βγούνε.

Το πρόβλημα δεν είναι στις συγκολλήσεις αλλά στο καπάκι. Το αλουμινένιο πίσω καπάκι του iPhone 1ης γενειάς είναι πολύ δύσκολο να βγει χωρίς να στραβώσει αφήνοντας άσχημα σημάδια.

Δημοσ.
Το πρόβλημα δεν είναι στις συγκολλήσεις αλλά στο καπάκι. Το αλουμινένιο πίσω καπάκι του iPhone 1ης γενειάς είναι πολύ δύσκολο να βγει χωρίς να στραβώσει αφήνοντας άσχημα σημάδια.

Ακριβως εκει ειναι το προβλημα, οχι στα καλωδιακια!

Καλη τυχη mercyful_fate!

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι μαζί με την μπαταρία θα λάβω και "tools" για το άνοιγμα.

Άλλωστε σκέφτομαι να δοκιμάσω και ένα flash-αρισμα πριν βάλω την μπαταρία, μήπως και φιλοτιμηθεί και φτιάξει. :P

In any case, θα το πάω μέχρι το τέλος το όλο πράγμα. ;)

Δημοσ.

Καλη τυχη παντως!! (τα tools ουσιαστικα σε βοηθανε να στραβωσεις καπως λιγοτερο το αλουμινιο.. Οτι θα το στραβωσεις ειναι σχεδον σιγουρο)

Δημοσ.

Για ποιο λογο πρεπει να ειστε τοσο απολυτοι αν δεν το εχετε κανει?

Δεν καταλαβαινω.

Προχτες παρελαβα μια μπαταρια για ενα iPod ενος φιλου και ειχε μεσα τα soft tools για να το ανοιξουμε

Επειδη ομως η περιεργεια σκοτωσε την γατα, δεν αντεξα και ειπα να ανοιξω το iPhone μου να δω τι παιζει (ειναι 3g 8gb) Το πειραμα ολοκληρωθηκε με πληρη επιτυχια χωρις στραβωματα και ιστοριες οπως λετε.

Οποτε, αν δεν το εχετε δοκιμασει , καλυτερα να μην επηρεαζετε αρνητικα τους υπολοιπους!

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω.

Προχτες παρελαβα μια μπαταρια για ενα iPod ενος φιλου και ειχε μεσα τα soft tools για να το ανοιξουμε

Επειδη ομως η περιεργεια σκοτωσε την γατα, δεν αντεξα και ειπα να ανοιξω το iPhone μου να δω τι παιζει (ειναι 3g 8gb) Το πειραμα ολοκληρωθηκε με πληρη επιτυχια χωρις στραβωματα και ιστοριες οπως λετε.

Οποτε, αν δεν το εχετε δοκιμασει , καλυτερα να μην επηρεαζετε αρνητικα τους υπολοιπους!

Δεν μιλάνε για το 3g/s, λένε για το πρώτο που είναι αλουμίνιο πίσω. Οπότε άσε τις συμβουλές, γιατί μπορεί να επηρεάσεις εσύ κάποιον και να στραβώσει το κινητό του.

Δημοσ.

Ποιο application είναι αυτό που μπορείς και ενεργοποιεις και απενεργοποιεις προγράμματα κυρίως για διαχείριση μπαταρίας και εμφανίζετε όταν κάνεις slide στο σημείο που δείχνει το δίκτυο , ποσοστο μπαταρίας κτλ...

• Moderators
Δημοσ.
Ποιο application είναι αυτό που μπορείς και ενεργοποιεις και απενεργοποιεις προγράμματα κυρίως για διαχείριση μπαταρίας και εμφανίζετε όταν κάνεις slide στο σημείο που δείχνει το δίκτυο , ποσοστο μπαταρίας κτλ...

SBSettings

αααααα

Δημοσ.
Δεν μιλάνε για το 3g/s, λένε για το πρώτο που είναι αλουμίνιο πίσω. Οπότε άσε τις συμβουλές, γιατί μπορεί να επηρεάσεις εσύ κάποιον και να στραβώσει το κινητό του.

Δεν εδωσα συμβουλες, δεν καταλαβες καλα.

Ειπα απλα εγω τι εκανα -γραφοντας και το μοντελο του κινητου μου για να ειμαι ξεκαθαρος-.

Απο την στιγμη που ουτε εσυ το εχεις κανει -φανταζομαι- δεν σου πεφτει λογος να μου λες τι να γραψω και τι οχι :)

Φιλικα παντα B)

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω.

Και ποιός σου είπε πως δεν το έχω κάνει? Έχω αλλάξει το communications board από iPhone 1st Generation ενός φίλου μου, πριν από 2 χρόνια. ;)

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω.

Δεν είπες απλά τι έκανες, την είπες στα παιδιά που λένε ότι το αλουμίνιο στραβώνει αν ανοίξεις το κινητό ενώ δεν είχες καταλάβει καν για ποιο κινητό μιλάνε.

Και επειδή δε μου πέφτει λόγος να σου πω τι θα γράφεις, δε σου πέφτει και εσένα να πεις σε εμένα, οπότε μην στραβώνεις,

"Φιλικα παντα"

Offtopic over...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...