reload13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 http://reviews.cnet.com/macintosh-os/apple-mac-os-x/4505-3673_7-33676737.html?tag=contentBody;photoPromoMain Εδω εχει ενα review για τα snow.Αυτος γουσταρει βεβαια αλλα απο τηνα αλλη ουσιαστικα οτι μετραει εκτος απο γραφικα μεσα στο γραφικο περιβαλλον ειναι ποιο αργα!!Ακομα και το mulitasking!?64bit υποθετω.Αντε να δουμε
daniel's_saving_grace Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Το Amazon.co.uk την έχει ακούσει από τις πολλές προπαραγγελίες φαίνεται και πέρα από την καθυστέρηση που ανακοίνωσε, έβγαλε και το προϊόν από το site αυτή τη στιγή!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Το Amazon.co.uk την έχει ακούσει από τις πολλές προπαραγγελίες φαίνεται και πέρα από την καθυστέρηση που ανακοίνωσε, έβγαλε και το προϊόν από το site αυτή τη στιγή! Τελικά όπως φαίνεται, πιο γρήγορα θα έχουμε το DVD από την Apple, παρά από όλους τους άλλους!
giorgos_k Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Η λεοπάρδαλη έφτασε! : Την περνάω απο στιγμή σε στιγμή(τσεκάρω backup γιατι θα κάνω clean install) και επιστρέφω με εντυπώσεις!
daniel's_saving_grace Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Με το καλό! Από που την πήρες; Εμείς που κάναμε Online παραγγελία έχουμε ακόμα αναμονή....
giorgos_k Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Απο systemgraph με λίστα αναμονής...στην τιμή των 30e!
Loser Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Απο systemgraph με λίστα αναμονής...στην τιμή των 30e! χθές που μίλησα μαζί τους μου είπαν τέλος της επόμενης βδομάδας, από e-shop Χαλανδρίου που πέρασα το πρωί μόνο για παραγγελία...
SCORPIO777 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 και εγω το παρηγγειλα σημερα. την αλλη παρασκευη θα το εχω. δεν μπορω την αναμονη ρε παιδια,και να βλεπω τους αλλους να το εγκαθιστουν.θα παθω τιποτα.
Loser Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 μόλις μίλησα με fnac το απόγευμα παραλαμβάνουν τα πρώτα δισκάκια, έκανα κράτηση το τελευταίο
giorgos_k Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Όλα ok με την εγκατάσταση! Πήρε περίπου 35-40 λεπτά μαζί με το format. Δυστυχώς δν μου μένει χρόνος να το ψαχουλέψω, ίσως το βραδάκι. Καλώς τα δεχτήκαμε!
vag3d Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Η λεοπάρδαλη έφτασε! :[ATTACH]19950[/ATTACH] Την περνάω απο στιγμή σε στιγμή(τσεκάρω backup γιατι θα κάνω clean install) και επιστρέφω με εντυπώσεις! Αμάν ρε παιδιά...!!! Με πορώσατε.....!!! Εγώ θέλω ΚΑΙ Snow και Mac γενικότερα....!!!! Καταπληκτική η φωτογραφία που έβγαλες giorgos_k....!!! Σαν να κρατάς "ζαχαρωτό μπροστά απο ένα μικρό παιδί" νιώθω...χιχιχι
kdiamant Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τώρα μίλησα με το πλαισιο στο The Mall και μου είπαν ότι το upgrade μπορώ να το έχω αν το παραγγείλω σήμερα θα το έχω αύριο το πρωί. Μου είπε όμως ότι αν πάρωτο upgrade (30€) θα μπορώ να το περάσω μόνο απο πάνω απο τα προηγούμενα "Απλά" Leopard και όχι να τα περάσω κανονικά σαν νέα καθαρή εγκατάσταση. Τι ισχύει τελικά? Φίλε "giorgos_k" βλέπω ότι πήρες την εκδοση του upgrade λογικά με τα 30€. Σωστά? Επίσης τα πέρασες σαν καινούργια εγκατάσταση ή upgrade πάνω απο τα Leopard? Ευχαριστώ!
Redman1990 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τελικά όπως φαίνεται, πιο γρήγορα θα έχουμε το DVD από την Apple, παρά από όλους τους άλλους! Πάντος εγώ που το παράγγειλα απο το e-shop η παραγγελία έχει περάσει το στάδιο της διαθεσιμότητα και βρίσκετε στο πακετάρισμα..... Άρα το Σάββατο ή τη δευτέρα θα το έχω.....:-D:-D
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τώρα μίλησα με το πλαισιο στο The Mall και μου είπαν ότι το upgrade μπορώ να το έχω αν το παραγγείλω σήμερα θα το έχω αύριο το πρωί. Μου είπε όμως ότι αν πάρωτο upgrade (30€) θα μπορώ να το περάσω μόνο απο πάνω απο τα προηγούμενα "Απλά" Leopard και όχι να τα περάσω κανονικά σαν νέα καθαρή εγκατάσταση. Τι ισχύει τελικά? Φίλε "giorgos_k" βλέπω ότι πήρες την εκδοση του upgrade λογικά με τα 30€. Σωστά? Επίσης τα πέρασες σαν καινούργια εγκατάσταση ή upgrade πάνω απο τα Leopard? Ευχαριστώ! Ο πωλητής προφανώς θέλει να πουλήσει την "full" έκδοση του Snow Leopard. Αυτά που σου είπε είναι βλακείες, το Snow Leopard (όπως και όλες οι προηγούμενες εκδόσεις του MacOS X) κυκλοφορούν σε μία έκδοση. Με την "upgrade" έκδοση των 30 ευρώ μπορείς να κάνεις clean install.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.