lyckos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Εδώ και λίγο καιρό, περίπου 10 μέρες, όποτε προσπαθώ να παίξω ένα απο τα παιχνίδια που παίζω συνήθως (NBA Live 2006, Max Payne, Bus Driver) ο υπολογιστής μου κρασάρει και κάνει μόνος του reboot, πράγμα που δεν έκανε παλιότερα. Σε περιβάλλον WINDOWS (XP sp2) όλα βαίνουν καλώς με 3 firefox ανοιχτά με το καθε ένα τους με τουλάχιστον 3 καρτέλες να τρέχουν. Πριν λίγο καιρό μου έβγαλε μύνημα για φαταλ ερρορ σε σκληρό και συμβουλή να τον αντικάταστήσω γρήγορα πράγμα που έκανα βγάζοντάς τον απο το συστημα (ενας παλιος 8αρης ήταν.) Για τους υπόλοιπους σκληρούς (2) το HDD Health δε μου τους βγάζει να έχουν κάποιο πρόβλημα (κοιτα επισυναπτόμενο). Έκανα μια κίνηση να απεγκαταστήσω τα προγράμματα που είχα βάλει τον τελευταίο καιρό, και έμεινα με αυτά που είχα πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα. Το μόνο βαρύ πράγμα που έκανα ήταν να τρέξω το PC Tune Up, το οποίο και μου έκανε λιφτινγκ και καλά στα Windows για να ξαλαφρωσουν registry κτλ (και καλά) αλλά λογω φορτου εργασίας (το πισι ειναι στη δουλειά και δεν κάθομαι συνέχεια απο πάνω) δεν θυμάμαι αν αυτο το έκανα πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα. Παρολαυτά προσπάθησα να χρησιμοποιήσω την επιλογή Undo του PC Tune Up αλλά κατα τη διαδικασία αυτή μου έβγαλε μυν λαθους αν και στο τέλος φανηκε να την ολοκληρώνει. Το PC Tune Up ήταν ενα απο τα προγράμματα που απεγκατέστησα τελικά, αλλά δεν πρεπει να έφταιγε αυτό γιατί εγκατέστησα παιχνίδι μετά την απεγκατάστασή του (συγκεκριμένα το Max Payne 2) το οποίο κόλλησε και αυτό! Φυσικά και δοκίμασα να τρέξω τα παιχνίδια χωρις να τρέχει κάτι άλλο εκτός απο αυτα που τρέχουν εδω και χρόνια (DU Meter, AVG, UTorrent) χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τελευταία προσπάθειά μου ήταν να μπω στο μενού εκκίνησης με F8 και να επιλέξω: Εκκίνηση των Γουιντοουζ με τις τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις (ή κάπως έτσι) επιλογή που με έχει ξελασπώσει καμποσες φορές στο παρελθόν, αλλά τιπτ.... Πως το κόβετε;;;;;;;;;;;;;;;; SKLHROI DISKOI.txt
lyckos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δείτε και αυτές τις θερμοκρασίες μετά απο 20 λεπτά που έτρεχε το NBA LIVE 2006.
lyckos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος αν η θερμοκρασία των 77 βαθμών κελσίου για τη GPU ειναι φυσιολογική ή όχι; Το memtest είναι των Windows?
phanispal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δεν είναι και παράλογη, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όμως: ποια vga έχεις, με τι ψύξη την έχεις, οι 77°C είναι σε idle ή full load, πόσο καλή ψύξη έχεις στο κουτί σου γενικότερα. Αν και υπάρχει memtest για παραθυρικό περιβάλλον, δεν προτείνεται. Κατέβασε το bootable .iso, κάψ' το σε ένα CD, και κάνε boot απ' αυτό.
lyckos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Το μαγαζί μου ειναι διπλα σε βενζινάδικο. Το έβαλα στον αέρα του βενζινάδικου και αφου έβγαλε παπάδες με το φυσημα, επίσης έβγαλα και ένα μοντεμ που ήταν πολύ κοντα στην κάρτα γραφικών και σίγουρα θα μειωνε την ικανότητα ψυξης και μετά τον καθαρισμό προσπάθησα να παίξω ένα ολόκληρο αγώνα NBALive και τα κατάφερα! Χωρίς να κολλήσει Βέβαια παρατήρησα οτι οι θερμοκρασία ανέβηκε ακόμα περισσότερο (γύρω στους 77 η GPU) αλλά παρολαυτά δεν κόλλησε.Ασε που δεν ακούγονται σχεδον καθολου τα ανεμιστηράκια
ahristos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Η κύρια γραμμή τροφοδοσίας των 12 Volt έχει πέσει στα 11; Αν είναι σωστή η μέτρηση είσαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας (με κλίση προς την αφθαρσία μεριά ). Άλλα προγράμματα μέτρησης πάλι 11V δείχνουν; Μέτρα το με ένα πολύμετρο για σιγουριά, κι αν είναι όντως 11 Volts πήγαινε για τροφοδοτικό.
lyckos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Τελευταία ενημέρωση: Ξανάκανε reboot σε περιβάλλον windows ενώ φόρτωνα το google earth
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.