Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως θα μπορούσαν να το κάνουν ετσι ωστε να παίρνεις πόντους με το ομαδικό παιγνίδι,εγγύτητα,αλληλοκάλυψη κλπ

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιο παιχνίδι action ή FPS να παίξεις online, τα ίδια άτομα με την νοοτροπία "αμάν μην πεθάνω και χαλάσω τα φοβερά στατιστικά μου!" έχει πια. :(

Να σου δωσω μια λυση σε αυτο το προβλημα? Ας βγαλουν τα στατιστικα Κ/D να αφησουν μονο το rank level και θα δεις μετα βελτιωση στην νοοτροπια .

Δημοσ.

παντως θα μπορούσαν να το κάνουν ετσι ωστε να παίρνεις πόντους με το ομαδικό παιγνίδι,εγγύτητα,αλληλοκάλυψη κλπ

Μα και τώρα έχεις. Suppress, spot, και λοιπές αηδίες. ΑΠλά οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται.

@Ghost: Τι να σε πω και τι να σε κάνω? Και το ένα και το άλλο σύστημα, έχουν + και -.

Από ένα σημείο και μετά στο 2, έμπαινα, έκανα τη δουλίτσα μου, και να πάτε να αγαπηθείτε.

Αν ο server ήταν σοβαρός, πολλές φορές κόσμος έπαιρνε πόδι με την 1η υποψία "αντισυμβατικής" συμπεριφοράς.

Μην έχουμε τις αηδίες με τα cheats πάλι, κι όλα τα άλλα παλεύονται.

Στην τελική, 4 να μπούμε μαζί σε squad (λίγοι είναι γμτ) και να προχωράμε σοβαρά, θα βρεθούμε.

Dekaohtoura, btw.

• Moderators
Δημοσ.

Να σου δωσω μια λυση σε αυτο το προβλημα? Ας βγαλουν τα στατιστικα Κ/D να αφησουν μονο το rank level και θα δεις μετα βελτιωση στην νοοτροπια .

Τα Κ/D με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρεθούν και σε 3rd party stat trackers σχεδόν σίγουρα, οπότε η νοοτροπία θα παραμείνει. :/

Δημοσ.

ειμαι ο μονος που εχω ξενερωσει με την Beta και νομιζει οτι μονο BF δεν ειναι το 3? :-(

δεν εισαι ο μονος..εγω νομιζω οτι παιζω μια μιξη medal of honor με call of duty...

Δημοσ.

Οσο περνανε οι μερες με το μπετα, τοσο αποκαρδιωνομαι. γραφικα, ηχος, ατμοσφαιρα παιχνιδιου ειναι τελεια. φοβερα πλεονεκτηματα που μπορουν να με κανουν να το προτιμησω σε σχεση με την "θρησκεια" που ειναι το cod.

ΑΛΛΑ. οπως ειπαν και οι παραπανω. το παιχνιδι εχει σχεδιαστει για να ειναι ομαδικο. δεν εχω παιξει ακομα σε σερβερ και να δουλεουν ολοι σαν ομαδα. βαζουν βομβα και καθονται στο απεναντι spawn να κανουν kill. σφαιρες ζητημα να εχω δει 20 φορες, μια για καθε επιπεδο που ειμαι στο παιχνιδι δλδ.. μονο οταν μπηκαμε 4 φιλοι το φχαριστηθηκα, και φυσικα τους διαλυσαμε.

μετα το βιντεακι ειδικα, οι αμφιβολιες μου εχουν μεγαλωσει ακομα περισσοτερο. το παλικαρι κανει 1 λεπτο για να ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ στην μαχη. ελικοπτερα αεροπλανα κλπ δεν σε αφηνουν να κανεις τπτ, μια και η πιστα δεν εχει που να καλυφθεις..

Και μην μιλησω για δευτερενοντα αρνητικα, αργο respawn, του κολου respawn (ποσες φορες με κανει respawn πανω σε αντιπαλο...), ανουσια upgrades κλπκλπ....

Αν η παρεα μου το αγορασει, τοτε θα το αγορασω και εγω, αν και κατι μου λεει οτι στο τελος δεν θα το ακουμπησω...

Δημοσ.

Για εμάς που δεν μας αρέσει το multi παίζει τίποτα από campaign ή έστω skirmish;

Campaign μόνο το ολοκληρωμένο παιχνίδι.

Η Beta(Alpha) είναι μόνο Multiplayer.

Δημοσ.

ειναι ομαδικο παιγνιδι και οχι κουεικ

εδω κανεις λαθος. Το quake ειναι ΠΟΛΥ ομαδικο παιχνιδι....Αισθητα περισσοτερο απο το BF3. Μεχρι στιγμης σε οσα παιχνιδια εχω παιξει , ο καθενας ειναι για τη παρτυ του και η καλυτερη ομαδα κερδιζει. Στην αμυνα κερδιζουν παντα οι campers/snipers και στην επιθεση αυτοι που ελεγχουν καλα το γυρω περιβαλλον πριν προχωρισουν πιο περα.

Κανε αυτα στο quake ( camping π.χ ) και θα εισαι τελευταιος με 0 frags. Βλεπω campers στο CTF και γελαω κανοντας ενα ακομη frag :rolleyes: :mrgreen:

Δημοσ.

Παίδες!? Πόσες φορές θα τ πούμε?? Το bf είναι ομαδικό παιχνίδι! Δεν τ παίζεις μόνος..αν δεν έχεις ομάδα έστω την squad να έχεις φίλους κ να επικοινωνείς. Κ αν δεν έχεις ts ή ventrilo. Πολύ απλά δεν παίζεις,αν δεν μπεις σε αυτή την νοοτροπία..τότε τι να το κανεισ τ bf? Όσο για το kdr,αν είσαι μέσα στην νοοτροπία του παιχνιδιού θα τελειώνεις πάντα πρώτος με πόντους κ μετά το kdr..κ άμα βλέπεις άλλους να πέτανε αετό.. Φεύγεις απο τον σερβερ!

android.png

Δημοσ.

Παίδες!? Πόσες φορές θα τ πούμε?? Το bf είναι ομαδικό παιχνίδι! Δεν τ παίζεις μόνος..αν δεν έχεις ομάδα έστω την squad να έχεις φίλους κ να επικοινωνείς. Κ αν δεν έχεις ts ή ventrilo. Πολύ απλά δεν παίζεις,αν δεν μπεις σε αυτή την νοοτροπία..τότε τι να το κανεισ τ bf? Όσο για το kdr,αν είσαι μέσα στην νοοτροπία του παιχνιδιού θα τελειώνεις πάντα πρώτος με πόντους κ μετά το kdr..κ άμα βλέπεις άλλους να πέτανε αετό.. Φεύγεις απο τον σερβερ!

android.png

Συμφωνω , αλλα στο OP METRO δεν ειναι αδυνατο να κερδισεις , αν η "ομαδα" δεν εχει ομαδικο πνευμα . Ελπιζω στα υπολοιπα maps να μην ειναι ετσι.... Αλλιως παιζουμε και ΜοH

Δημοσ.

Συμφωνω , αλλα στο OP METRO δεν ειναι αδυνατο να κερδισεις , αν η "ομαδα" δεν εχει ομαδικο πνευμα . Ελπιζω στα υπολοιπα maps να μην ειναι ετσι.... Αλλιως παιζουμε και ΜοH

Λόγο ότι δεν έχω διαθέσιμο υπολογιστή αυτές τις μέρες..δεν την έχω παίξει πάνω από 5λεπτά..Αλλά από τα vids,η πίστα αυτή είναι για cod τυπάκια.και το έχτε πει και εδώ.Ε να μην υπάρχουν και εξαιρέσεις ;Δεν γίνεται :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...