Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση. Αν βάλουμε όλα τα γραφικά στο Ultra, ακόμα και σε μηχάνημα που να σηκώνει άνετα 50-60 fps, δεν εισάγεται έξτρα lag στο παιχνίδι;

Καμια σχεση δεν εχει το lag με το τι ρυθμισεις εχεις τα γραφικα του παιχνιδιου, to lag εξαρταται καθαρα απο την συνδεση σου και απο τον σερβερ που συνδεεσαι αναλογα την αποσταση σου απο αυτον

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΟΚ ευχαριστώ. Ρωτάω γιατί σε κάποια παιχνίδια η ποιότητα των γραφικών παίζει ρόλο στο latency. Η μεγαλύτερη μλκία πάντως είναι που δεν μπορείς να δεις το ping μέσα στο παιχνίδι.

Πολλές φορές μπαίνω σε κάποιο server στα 70-75ms αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είναι σταθερό, γιατί έχω βαρεθεί να πεθαίνω στο 90% των περιπτώσεων που βγαίνω τετ-α-τετ με τον εχθρό. Εκτός πια κι αν οι τύποι παίζουν με 20ms (ή έχω αρχίσει εγώ να γερνάω...)

Δημοσ.

Με λιγα λογια ο nzeppos ρωταει αν οσο πιο πολυ βαραινει το παιχνιδι για το συστημα μας λογω των γραφικων, τοσο καθυστερει να το αποδοσει και στην εικονα. Αυτο εννοει σαν latency και οχι του ping. Για να καταλαβετε, εχω το mw1 και το black ops. Ε, το black ops και που το σηκωνω μια χαρα και εχω στο multiplayer 60 frames ακινητο, μου φαινεται πιο αργο και πιο βαρυ παιχνιδι στην κινηση κλπ και οτι πιο αργα θα γυρισω και θα δω τον αντιπαλο κλπ, σε σχεση παντα με το mw1. Kατι τετοιο δεν σκεφτηκες nzeppos ή κανω λαθος?

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό. Το latency του ίδιου του δικτύου προφανώς δεν επηρεάζεται από τα γραφικά, ίσως όμως αλλάζει αυτό που βλέπω εγώ στην οθόνη μου (η οποια είναι IPS, οπότε ενδεχομένως να προσθέτει κάποιο έξτρα lag αλλά δεν νομίζω να είναι σημαντικό). Άλλος παράγοντας που μπορεί να παίξει ρόλο είναι τα ασύρματα πληκτρολόγια/ποντίκια, αλλά πλέον χρησιμοποιώ μόνο ενσύρματα.

Δημοσ.

επειδη εχω να μπω καμια βδομαδα γιατι οταν φορτονει το παιχνιδη με πεταει εκσο και λεει στο battlelog οτι παιζει?με το origin δεν ισχθει ακομα εχει αλαξει τπτ?

Δημοσ.

Καλημέρα αγόρασα τον κωδικό για την limited edition από εδώ http://www.cdkeysdirect.com/

Τι πρέπει να κάνω τώρα???

Πρέπει να μπω εδώ http://store.origin.com/store/eaemea/DisplayHomePage να κάνω τι???

Δεν βλέπω να έχει την limited edition εκεί.Θα κατεβάσω με τον κωδικό την έξτρα πίστα???

Δημοσ.

Κατεβασε το origin και κανε το εγκατασταση(http://www.origin.com/ie/about). Κανε ενα λογαριασμο. Υστερα συνδεσου στο origin με τον λογαριασμο που εκανες, τα στοιχεια σου δηλαδη ονομα και κωδικο και μολις ανοιξει το origin πας εκει που λεει εξαργυρωση κωδικου προιοντος, βαζεις το cd key που εχεις και ολα ετοιμα. Εχεις το battlefield 3. Κατεβαινει και μολις ολοκληρωθει, παζεις κιολας... :-D

Δημοσ.

Ενα ακομα που εφτιαξα,αφιερωμενο στους γκαβους που βαζουν προβολεις στα οπλα τους:

http://www.youtube.com/watch?v=7sMv4vpFySM

Παντως σαν παρατηρηση εχω να πω οτι το φως στο οπλο απο την μια τυφλωνει τον αντιπαλο αλλα απο την αλλη προδιδει την θεση και μου δινει ενα καλο spot να τον πυροβολησω.Χθες παντως ενα ζωο με φως στο οπλο που ηταν στην ομαδα μου μπαινει μεσα στο κτιριο με φωτιζει καλα καλα και με σκοτωνει και μου γραφει μετα sorry man .

Γενικα χθες το βραδυ μετα τις 12 με οποιον ερχομουν φατσα φατσα και ξεκιναγα να τον πυροβολησω ενω τον ειχα δει πρωτος παντα με σκοτωνε αυτος .Δεν ξερω δηλαδη τι συμβαινει αλλα ημουν σε servers με ping 50-60 .Eναν τον θυμαμαι χαρακτηριστικα τον ειχα τσεκαρει απο τα πλαγια και ξεκινησα να τον πυροβολω με το M249 και γυρισε και με σκοτωσε με πιστολι.Τωρα κλεβει ή οχι ?Μηπως παιζει κατι με καποιους servers και μετα απο καποια ωρα λειτουργουν χειροτερα για εμας εδω στην Ελλαδα δηλαδη με καθυστερηση ?

Δημοσ.

Εξαρταται ρε συ. Κ εμενα μου εχει συμβει απειρες φορες αυτο αλλα χτες εκανα και το αντιθετο. Με βαρουσε ενας assault και προλαβα και του επεξα 2 με το sniper και τον εφαγα ( αποσταση ειχαμε 10-15 μετρα ).

Δημοσ.

Δεν χρειάστηκε να δημιουργήσω λογαριασμό γιατί αναγνώρισε αμέσως τα στοιχεία που έχω δώσει παλαιότερα στην ΕΑ και μου εμφανίζει το BC2 το οποίο το έχω και μου λέει ''ΛΗΨΗ ΤΩΡΑ''.Γιατί???

Δεν έχω κάνει ακόμα εξαργύρωση γιατί είμαι γραφείο τώρα.

origin.bmp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...