Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα παντως απο εκει που παντα στο launch πεταει στην αρχη προβλημα ,εχω παρατηρησει οτι αργει κιολας με την δευτερη να ξεκινησει .Μετα ολα φορτωνουν οκ αλλα γιατι το χαλασαν τοσο πολυ με το patch δεν μπορω να καταλαβω.Πριν το patch τουλαχιστον μονο στο πρωτο φορτωμα εβγαζε προβλημα και μετα φορτωνε γρηγορα οποιον server ειχες επιλεξει .

Αυτο που ειχε πει ο Σενα και εχεις στην υπογραφη σου nzeppos ειναι φοβερο οντως .

Δημοσ.

Ολο το νεο μαζι με ημερομηνια και Changelog δεν εχει επιβεβαιωθει απο DICE ακομα. Οποτε ναι....μεχρι στιγμης ειναι φημη.

Καλησπέρα.

Να σε ρωτήσω ρε Intruder7s, επειδή έχουμε πάνω κάτω ίδιο σύστημα (εγώ με E8400 και 4870), πόσα frames βγάζεις, σε τι αναλύσεις και γενικά σε τι settings;

Να'σαι καλά.

Δημοσ.

Εχετε παρατηρησει τι βρισιδι ριχνει ο Ρωσος Assault οταν κανει revive?Μιλαμε για πολυ καφριλα.Τραβηξα λιγα σκηνικα:

http://www.youtube.com/watch?v=6re369oDWjk

ναι το έχω παρατηρήσει, παίζει να είναι bug και να έβαλαν το "attack w/ defib voice" όταν κάνει revive

btw, όλες οι φωνές του BF3 είναι επιεικώς αστείες. Επειδή παίζω Tribes αυτόν τον καιρό, είναι σαν να μιλάει το 10χρονο (BF) και ο άντρακλας/rambo (Tribes).

Δημοσ.

yeap, ναι..

Επειδή δεν κατέχω απ' αυτά τα profiles, εφόσον υποτίθεται ότι προορίζονται για συστήματα με Crossfire, πώς θα ωφελήσουν κάποιον που έχει μία μόνο κάρτα γραφικών;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...