konstantinos77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Χμ ενδιαφέρον. Εγώ είμαι βέβαιος ότι δεν έγινε κάτι παρόμοιο με μένα, γιατί όταν μπήκα στο παιχνίδι όλες οι ρυθμίσεις, τα custom controls σε πληκτρολόγιο/ποντίκι κλπ είχαν χαθεί και είχαν γυρίσει στο default. Μάλλον δεν πρόλαβε να τα ξανακατεβάσει από το cloud; Έκανα και μια σύντομη δοκιμή SSAO αντί για HBAO, αλλά δεν είδα διαφορά στα fps οπότε το ξαναγύρισα σε HBAO. Θα δοκιμάσω το AF τώρα. Επίσης σε Seine Crossing, ο καπνός δεν έριχνε καθόλου τα fps. ΟΚ, προφανώς η πίστα δεν είναι Caspian/Kharg, αλλά μια μικρή πτώση περίμενα να τη δω. Αμ δε.... To ειχες ενεργοποιημενο το cloud?
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ναι ουμμμμμμμ, σωστός. Και πώς ενεργοποιείται αυτό; edit: Το βρήκα. Όχι, δεν το είχα ενεργοποιήσει
konstantinos77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Το ενεργοποιεις απο το εικονιδιο του BF3 στο origin κατω δεξια νομιζω ...
klidpsol Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 i5-2500k overclocked στα 4,5GHz, κ γαμω τα overclock εχεις κάνει! ωραιος!!!
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ε καλά, μη φανταστείς ότι πολυασχολούμαι με το "άθλημα". Απλώς έβαλα τον multiplier στο x45 και σκάλισα καναδυο ρυθμίσεις ακόμα στο UEFI BIOS. Δεν χρειάζεται και τίποτα περισσότερο, η όλη διαδικασία πλέον έχει γίνει πολύ εύκολη. Το IntelBurnTest έφτασε τους 80 βαθμούς στο υψηλό στρεσάρισμα, γιατί δεν έχω και ψύκτρα της προκοπής (Corsair A70). Υπό κανονικές συνθήκες βέβαια, μέσα στο παιχνίδι, πάει γύρω στους 50-55 βαθμούς. Δεν θυμάμαι τις τιμές των ρευμάτων αλλά πιστεύω ότι σηκώνει και λίγο περισσότερο. Λογικά θα μπορεί να πάει γύρω στα 4,7GHz χωρίς προβλήματα. Απλώς δεν νομίζω να δω βελτίωση στο BF3. Εδώ δεν είδα διαφορά όταν πήγα από τα 4,2 (default O/C που κάνει η ίδια η Asus P8Z68-V Pro) στα 4,5. Πλέον έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στους ATI 11.12 μπας και ανέβω λίγο.
klidpsol Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Εγω να δεις πόσο σχετικός είμαι με το άθλημα... Απλώς, έχω φίλο που το έχει αρκετά, μέχρι κ αλουμινόχαρτο χρησιμοποιεί για jumper στα πηνάκια του CPU... απλά τα νούμερα βλέπω και τα εξετάζω αν είναι σταθερά στα παιχνίδια... :-D
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=E37y7uhrfTs
alex_000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Αρχιζει να μου την σπάει το παιχνίδι... Τοσο σύρσιμο τόσο σκύψιμο τοσο κρύψιμο.. Ρεαλιστικό αλλα καταντάει κουραστικό το οτι σε ωθεί σε camping η όχημα all the time. Το modern warfare μου αρεσε πιο πολύ είχε πιο rambo καταστάσεις. (το 1 λέω το 2 και το 3 δεν τα έπαιξα.)
konstantinos77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Αρχιζει να μου την σπάει το παιχνίδι... Τοσο σύρσιμο τόσο σκύψιμο τοσο κρύψιμο.. Ρεαλιστικό αλλα καταντάει κουραστικό το οτι σε ωθεί σε camping η όχημα all the time. Το modern warfare μου αρεσε πιο πολύ είχε πιο rambo καταστάσεις. (το 1 λέω το 2 και το 3 δεν τα έπαιξα.) Εγω το εχω ξαναπει ,ας βγαλουν το prone και θα δεις μετα πως θα ανοιξει το παιχνιδι ...
Xorxhs! Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Αρχιζει να μου την σπάει το παιχνίδι... Τοσο σύρσιμο τόσο σκύψιμο τοσο κρύψιμο.. Ρεαλιστικό αλλα καταντάει κουραστικό το οτι σε ωθεί σε camping η όχημα all the time. Το modern warfare μου αρεσε πιο πολύ είχε πιο rambo καταστάσεις. (το 1 λέω το 2 και το 3 δεν τα έπαιξα.) συμφωνω...ας ειχαν και ενα game mode αλλά COD...
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=E37y7uhrfTs είμαι πολύ αρνητικός σε 6v6, 8v8,10v10,12v12... Τουλάχιστον 16v16 έπρεπε να είναι... Τί να το κάνω 6v6 small.. Μετά γκρινιάζαμε ότι βγάζουν πίστες και είναι σα το cod.. Τέσπα.. -- Τί λετε μωρέ,που θα βγάλουν το prone...Δεν είστε με τα καλά σας..Μια χαρά είναι,δεν έχω συναντήσει καμπέρια πουθενά.Τουλάχιστον σε καμιάς ελληνικής clan τον server..Εδώ δεν είναι για ραμπο,οπότε όποιος θέλει σας πάει στο cod ..Εδώ αν τρέχεις μόνος,τότε είσαι fail.Θέλεις συμπαίκτες !Αλλιώς ξέρετε,σκάστε 60Ε και πάτε στο cod.
costa69 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Οποιος θελει αγρια κατασταση ας παιξει Metro conquest σε 64αρη server.Μιλαμε για πολυ καφριλα...
konstantinos77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Οποιος θελει αγρια κατασταση ας παιξει Metro conquest σε 64αρη server.Μιλαμε για πολυ καφριλα... Χαχαχαχα ετσι ,με προλαβες....Νομιζω εχει γινει η attraction του παιχνιδιου .Ειδικα σε αυτη με τα 1200 tickets οπου δεν εχει και ΤΚ ειναι για να βγαλεις οτι απωθημενο εχεις και δεν εχεις.Εχω παρει dogtag εκει μεσα ..
newlynx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 είμαι πολύ αρνητικός σε 6v6, 8v8,10v10,12v12... Τουλάχιστον 16v16 έπρεπε να είναι... Τί να το κάνω 6v6 small.. Μετά γκρινιάζαμε ότι βγάζουν πίστες και είναι σα το cod.. Τέσπα.. Συμφωνώ απολύτως. Τόση γκρίνια στα φόρουμ για τους μικρούς (32 άτομα) του bc2 και τελικά έχουμε τουρνουά με 12 άτομα στο σύνολο.
alet Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Αρχιζει να μου την σπάει το παιχνίδι... Τοσο σύρσιμο τόσο σκύψιμο τοσο κρύψιμο.. Ρεαλιστικό αλλα καταντάει κουραστικό το οτι σε ωθεί σε camping η όχημα all the time. Το modern warfare μου αρεσε πιο πολύ είχε πιο rambo καταστάσεις. (το 1 λέω το 2 και το 3 δεν τα έπαιξα.) To game δεν είναι για one man army.Αν επιλέγεις να παίζεις lonewolf τότε θα πρέπει όντως να είσαι συνέχεια στο prone και πολύ προσεκτικός και με μάλλον μειωμένες πιθανότητες επιτυχίας. Καμπινγκ είναι επίσης πολύ δύσκολο να κάνεις ,τόσο λόγω των χαρτών και του κιλλκαμ αλλά και λόγω των πολύ καλών gadget του recon(βλέπε MAV)που σε κάνουνε spotted στο δευτερόλεπτο. Στο συγκεκριμένο game το Α και το Ω είναι το teamwork με το squad αν και θα πρέπει να είσαι λίγο τυχερός για να πετύχεις σέρβερ οπου και υπόλοιποι παίκτες εχουνε διαθεση συνεργασίας. Εγω με το που μπαίνω σε κάποιον σέρβερ αν στα μισά του παιχνιδιού βλέπω τους μισούς και πάνω απο τους παίκτες της ομάδας μου χωρίς squad ,πολύ απλά κάνω quit ανεξαρτήτου έκβασης του παιχνιδιού. Για ποιο rambo καταστάσεις δες TDM mode αν και εκεί οι παικτες με χαμηλοτερα ping θα σε πετσοκόψουνε καθώς τα πάντα είναι θεμα αντανακλαστικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα