Πέτρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Γμτ, πέρασαν οι γιορτές... Θα πω του Ερυθρόλευκου Άγιου (aka "ανθρωπάκι της Coca-Cola) να μου το φέρει του χρόνου. http://www.youtube.com/watch?v=nQR49JGySTM Αναρωτιέμαι, όμως, knife takedown?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Παλιό αυτό Πέτρο. Πρέπει να έχει και άλλα δωμάτια για ground vehicles και air vehicles.
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Παλιό αυτό Πέτρο. Πρέπει να έχει και άλλα δωμάτια για ground vehicles και air vehicles. Πουθενά δεν το είχα δει γμτ Με αλεξίπτωτο-θάλασσα να δεις θέμα.
Alejandro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Αν δε θέλουμε τέτοιο εξοπλισμό βέβαια υπάρχει και το paintball, airsoft κλπ. Όταν πήγα πρώτη φορά για paintball, είπα ότι δε θα ξαναπαίξω fps αλλά μετά με κέρδισε η καρέκλα του γραφείου και είναι και πιο οικονομικό και ξεκούραστο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Αν δε θέλουμε τέτοιο εξοπλισμό βέβαια υπάρχει και το paintball, airsoft κλπ. Όταν πήγα πρώτη φορά για paintball, είπα ότι δε θα ξαναπαίξω fps αλλά μετά με κέρδισε η καρέκλα του γραφείου και είναι και πιο οικονομικό και ξεκούραστο. Paint-grenade! Take cover! *ΣΠΛΑΤΣ!*
Alejandro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Paint-grenade! Take cover! *ΣΠΛΑΤΣ!* Είχε αλλά μας τις έδινε 5€ το τεμάχιο. Ακριβός ο πόλεμος ακόμη και με μπογιές..!
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Είχε αλλά μας τις έδινε 5€ το τεμάχιο. Ακριβός ο πόλεμος ακόμη και με μπογιές..! E σκεψου ο 4ος Παγκοσμιος θα γινει ή με μπογιες ή με πορδες ή με πετρες οπως ειχε πει ο Einstein...
kinitos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Tι εννοεις με registry? Με ccleaner ?Μπραβο παντως δωσε και το oνομα σου τωρα στο battlelog να φας μολυβι... Το έκανα με χειροκίνητη αλλαγή στη registry. Μεγάλη ταλαιπωρία. Το όνομα δε το θυμάμαι τώρα. Είμαι εκτός. Θα το δώσω αν και με βλέπω να συνεχίσω το μοντέρνο πόλεμο 3
paknik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά συγνώμη αν το έχετε ξανά αναφέρει αυτό αλλά έχω χοντρό πρόβλημα με stutter και παγώματα κατά την διάρκεια του multiplayer. Όπως παίζω παγώνει η εικόνα και ο ήχος για 1-2 δευτερόλεπτα και αυτό το κάνει αδύνατο να παίξεις. μετά συνεχίζει κανονικά μέχρι να ξαναπαγώσει. κάρτα γραφικών : Ati 4870 cpu core2duo 3.2g 4gb μνήμη είχε κανείς το ίδιο και πως το έλυσε?? Ευχαριστώ πολύ
tsakonas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ultimate Battlefield 3 Simulator http://www.dailymotion.com/video/xngc1i_ultimate-battlefield-3-simulator-the-gadget-show_lifestyle#from=embed το θέλωωωωωωωωωωωωωω
Chaos3X Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Παίδες πήρα επιτέλους ένα mouse της προκοπής να παίζω σαν άνθρωπος! Εσείς στα πόσα dpi έχετε ρυθμισμένα τα δικά σας? Εγώ στα 1800 και μου φαίνεται αρκετά γρήγορο... Να το χαμηλώσω κι άλλο? Το mouse είναι το Razer Imperator 4G.
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Παίδες πήρα επιτέλους ένα mouse της προκοπής να παίζω σαν άνθρωπος! Εσείς στα πόσα dpi έχετε ρυθμισμένα τα δικά σας? Εγώ στα 1800 και μου φαίνεται αρκετά γρήγορο... Να το χαμηλώσω κι άλλο? Το mouse είναι το Razer Imperator 4G. Aυτο εχω και εγω που παει μεχρι τα 5600 .Βεβαια εγω το εχω ρυθμισει σε σκαλες 1000 1500 κτλ .Στο bf3 εχω το mouse sensitivity λιγο πανω απο το 0 και παιζω στα 1000 ,καμια φορα το γυρναω 1500 οταν ειμαι prone γιατι εκει θελει μεγαλυτερη αποσταση να διανυσει το χερι για να στριψεις .Για πιο πανω ειναι πολυ δυσκολο να παιξεις και θα σου βγουν τα ματια...Παντως το mouse δεν ειναι καλο .
Chaos3X Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Aυτο εχω και εγω που παει μεχρι τα 5600 .Βεβαια εγω το εχω ρυθμισει σε σκαλες 1000 1500 κτλ .Στο bf3 εχω το mouse sensitivity λιγο πανω απο το 0 και παιζω στα 1000 ,καμια φορα το γυρναω 1500 οταν ειμαι prone γιατι εκει θελει μεγαλυτερη αποσταση να διανυσει το χερι για να στριψεις .Για πιο πανω ειναι πολυ δυσκολο να παιξεις και θα σου βγουν τα ματια...Παντως το mouse δεν ειναι καλο . Σ'ευχαριστώ πολύ, θα δούμε...
nzeppos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Εξίσου σημαντικά με τα dpi είναι και τα Hz ανανέωσης του κάθε ποντικιού. Αυτό τον καιρό παίζω με ένα ταπεινό περισσευούμενο Logitech MX518, στα 1600dpi. Το SetPoint της Logitech δεν αλλάζει τη συχνότητα του συγκεκριμένου ποντικιού, αλλά με διάφορα workaround και custom drivers την ανέβασα στα 500Hz. Στα Windows με δυσκολεύει λίγο (λόγω συνήθειας) αλλά στο παιχνίδι είδα κάποια βελτίωση. Έχω κι ένα G700 σε άλλο PC, αλλά δεν το πολυχρησιμοποιώ για παιχνίδια λόγω... ασυρματότητας. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, η σύνδεση με καλώδιο μεταφέρει και data (εκτός από ρεύμα) οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ενσύρματα. Χμμμ...
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Τί σκ@τ@??? Άρχισε ο Παγκόσμιος αφοπλισμός? Το γύρισαν όλοι στο paintball? ΒΤΚ βρίσκω μόνο 2 server και γενικά ούτε 20... Με τα ίδια φίλτρα που χρησιμοποιώ από την ημέρα που βγήκε. εδιτ: Αναβάθμισα το ΡΒ (το οποίο έπρεπε να είχε αναβαθμιστεί μόνο του), βρήκα 5 servers, με άφησε να μπω σε 1 με τα χίλια ζόρια, για 1η φορά είχα texture flickering (σε βαθμό εμετού όμως), 5' μετά με πέταξε με μνμ λάθους από την ΕΑ. Πάμε για αύριο, από ότι κατάλαβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα