alet Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Eμενα μου συμβαινει αυτο οταν εχει προβλημα η συνδεση του internet.. Για κοιταξε μηπως τρωει καμια φλασια το ρουτερ σου. Eπισης κανε reinstall το Origin και punkbuster μπορει να κολαει με τα δυο userfiles. Ασχετο, κοιταξτε αυτο http://www.youtube.com/ Solmyr βγαλε plz το λίνκ απο το βίντεο για να μην γίνεται και διαφήμιση στο χακεροσαιτ.Δεν δίνει που δεν δίνει δεκάρα η ΕΑ/DICE για τους cheaters (και έτσι όπως πάει το παιχνίδι θα είναι dead για το pc σε λίγο καιρό) μην τους κάνουμε γνωστούς και μεις οι ίδιοι
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Το ειχα δει σε καποια βιντεα μονο, σαν αυτο που ποσταρα πιο πανω. Μαλλον ειναι και αυτο hackια... Η hackia ή πολυ πιθανο αυτο που προανεφερα με το ping που δεν ειναι καθολου περιεργο να συμβαινει .Μην ξεχνας οτι η κινηση με το dogtag ειναι animatiοn δεν ξερω αν το χαρακτηριζω και σωστα ,αλλιως ειναι "¨αυτοματοποιημενη" .Αν εσυ εχεις Ping 80 και ο αλλος πχ 20 και οταν σε δει πλατη πατησει το key για melee attack και εσυ στο μεσοδιαστημα γυρισεις και τον δεις τοτε αυτο που θα δεις θα ειναι αυτον και μετα να σου παιρνει το dogtag .Δεν ειναι δηλαδη κατι να το πεις ντε και καλα cheat ,εχει την λογικη του .Επισης το ειχα διαβασει και σε notifications της dice οτι το dogtag το βουτας απο πισω παντα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 το dogtag το βουτας απο πισω παντα. Και από πλάγια. Οπότε είναι μεγαλύτερη η ευκαιρία του άλλου πίσω σου να στο πάρει και ενώ γυρνάς.
klidpsol Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Το τραγικό είναι όταν πας να μαχαιρώσεις τυπά που ρίχνει οβίδες (μορταρ) βέβαια υπάρχει μια νεκρή γωνία λένε, που τον μαχαιρώνεις αλλά προς το παρόν ακόμα δεν την έχω βρει, μαλλον προς πλάγια θα είναι...
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Και από πλάγια. Οπότε είναι μεγαλύτερη η ευκαιρία του άλλου πίσω σου να στο πάρει και ενώ γυρνάς. Eνταξει ναι και το πλαγια σαν πισω θεωρειται εφοσον δεν ειναι στο οπτικο του πεδιο .Αυτη ειναι η λογικη αλλα για μενα ειναι λαθος γενικα το ολο story στο bf3 με το dogtag... Το τραγικό είναι όταν πας να μαχαιρώσεις τυπά που ρίχνει οβίδες (μορταρ) βέβαια υπάρχει μια νεκρή γωνία λένε, που τον μαχαιρώνεις αλλά προς το παρόν ακόμα δεν την έχω βρει, μαλλον προς πλάγια θα είναι... Dogtag δεν νομιζω οτι μπορεις να παρεις σε καποιον που ριχνει mortar...Eχω δοκιμασει σε πολλες γωνιες και με την ησυχια μου καθοτι εκεινος δεν με εβλεπε αλλα δεν ....χαχαχα
outlaw star Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 καλά χτες που έπαιζα βλέπω και με τρώει ένας τύπος επίπεδο 56...αετός!!!! μέχρι και διαφορετικό χρώμα φτερών είχε...καλά το παλικάρι δε κοιμάται καθόλου λέμε?? (και λέει να είναι κάποιος απο εδώ μέσα...) και επιτέλους έχουν στρώσει τα pings (47-48 δε τα λες άσχημα in-game) βέβαια άλλαξα τη γραμμή σε fast path
Athanasios2104 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Dogtag δεν νομιζω οτι μπορεις να παρεις σε καποιον που ριχνει mortar...Eχω δοκιμασει σε πολλες γωνιες και με την ησυχια μου καθοτι εκεινος δεν με εβλεπε αλλα δεν ....χαχαχα για την ακρίβεια, αν θυμάμαι καλά, δεν μπορείς ούτε να τον πατήσεις με τζιπάκι!
pappous_soulis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Το τραγικό είναι όταν πας να μαχαιρώσεις τυπά που ρίχνει οβίδες (μορταρ) βέβαια υπάρχει μια νεκρή γωνία λένε, που τον μαχαιρώνεις αλλά προς το παρόν ακόμα δεν την έχω βρει, μαλλον προς πλάγια θα είναι... Πας πίσω του, πυροβολάς και όταν σηκώνεται του τραβάς τη μαχαιριά. Problem solved!
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Πας πίσω του, πυροβολάς και όταν σηκώνεται του τραβάς τη μαχαιριά. Problem solved! Οχι την επομενη θα δοκιμασω με c4.
stratigos24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 3η φορα που μου κολλησε ολος ο υπολογιστης παιζοντας bf3 μεσα σε 2 μερες ενω πιο πριν δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. Για να ξεκολλησει γινεται μονο με το κουμπι restart απο το κουτι. Μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω? Ξερω οτι και αλλοι εχουν τετοια προβληματα. Τι να πω?! Τα νευρα μου!
Athanasios2104 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 3η φορα που μου κολλησε ολος ο υπολογιστης παιζοντας bf3 μεσα σε 2 μερες ενω πιο πριν δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. Για να ξεκολλησει γινεται μονο με το κουμπι restart απο το κουτι. Μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω? Ξερω οτι και αλλοι εχουν τετοια προβληματα. Τι να πω?! Τα νευρα μου! gpu OC εργοστασιακό ή δικό σου;
klidpsol Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 καλά θυμόμουν, γίνεται να μαχαιρώσεις κ αυτόν με τα μόρταρ... δείτε στο 5:40 http://youtu.be/IBSxvR02YpM
stratigos24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 gpu OC εργοστασιακό ή δικό σου; Εργοστασιακο. Κατι ειχα διαβασει οτι μπορει να φταιει και αυτο αλλα τοσες μερες δεν ειχα κανενα προβλημα. Τωρα να ειναι απο την καρτα?
Solmyr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Και εμενα κολησε χθες σε καποια φαση (freeze η οθονη και μονο restart απο κουμπι). Μηπως εγινε κανενα update περιεργο ή απλα συμπτωση;
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 καλά θυμόμουν, γίνεται να μαχαιρώσεις κ αυτόν με τα μόρταρ... δείτε στο 5:40 http://youtu.be/IBSxvR02YpM Πωπω ρε χαιρετα με .Πισω δεξια θελει ....Kαλα bugia ειναι,δεν εχει νοημα να θελει ειδικη γωνια απο πισω να το κανεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα