konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Καθιστε ρε παιδια οταν φορτωνω το origin παταω go offline απο τα settings και μετα οταν παταω το εικονιδιο με πεταει στο campaign .
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μπες από τον Browser σου στο Battlelog ρε συ..
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Aααα οκ ναι μπαινει .Μα τι μ@@@@@ιες ειναι αυτες ρε π.... μου πια ελεος ,εντωμεταξυ εχουν αδειασει ολοι οι servers .
stamatisx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 με μόνη διαφορά ότι αυτή τη στιγμή περιμένω σε server με 64... :S
alet Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Λες και το κανουνε επιτηδες για να σκοτωσουνε το παιχνίδι στο pc,απιστευτοι...
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Kαλα κατσε εγω αυριο παω πλαισιο να παρω το mw .Θα τα λεμε στο αλλο thread ...
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 με μόνη διαφορά ότι αυτή τη στιγμή περιμένω σε server με 64... :S Λες και το κανουνε επιτηδες για να σκοτωσουνε το παιχνίδι στο pc,απιστευτοι... που να δείτε τα ladders που έχουν κάνει.ΑΝ είναι δυνατόν! 5v5 ή 4v4 ή 8v8..στα maps του bf!....ΛΕΣ ρε φίλε και είναι cod ή cs..Αυτό και μόνο,το έχει σκοτώσει από θέμα none-public..Τουλάχιστον ένα 16-16, άντε η cb κάτι κάνει,αλλά ότι να ναι..Τέσπα..¨εχουμε και τους χακερσ,χακάρουν ότι θες..
basvlax Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Kαλα κατσε εγω αυριο παω πλαισιο να παρω το mw .Θα τα λεμε στο αλλο thread ... Ετοιμος είμαι και εγώ.Aλλά 46 € μου φαίνονται πολλά.
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ετοιμος είμαι και εγώ.Aλλά 46 € μου φαίνονται πολλά. Πολλα ειναι οταν πληρωνεις κατι και δεν παιζει σωστα επειδη την παιζουν καποιοι.Οξυμωρο ε?
nzeppos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Αν είναι να κάνετε το απονενοημένο διάβημα, τουλάχιστον πληρώστε το όσο αξίζει... http://cdkeyshere.co...e-3-cd-key.html Προσωπικά πάντως όσα προβλήματα κι αν έχω με το BF, θεωρώ ότι πλέον δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψω στο MW. Η διαφορά μεταξύ των παιχνιδιών είναι χαώδης.
gavros10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 ρε πατε καλα; μονο το battlefield νομιζετε οτι τρωει τετοια κολληματα; το steam με το cod ωρες ωρες τρωει κατι κολληματα που ειναι πολυ εκνευριστικα.
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Αν είναι να κάνετε το απονενοημένο διάβημα, τουλάχιστον πληρώστε το όσο αξίζει... http://cdkeyshere.co...e-3-cd-key.html Προσωπικά πάντως όσα προβλήματα κι αν έχω με το BF, θεωρώ ότι πλέον δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψω στο MW. Η διαφορά μεταξύ των παιχνιδιών είναι χαώδης. Ο καθενας οπως κρινει ... Εγω το bc2 οταν βγηκε και πηγα το αγορασα το εβαλα και επαιζα το θεωρω πιο σταθερο και αξιοπρεπες προιον απο το bf3 παρολο που το τελευταιο σαν παιχνιδι μπορει να ειναι καλυτερο .Το bf3 εχει πιο πολλα προβληματα στην λειτουργια του και μεσα και εξω απο το παιχνιδι και για μενα ολα αυτα παιζουν σοβαρο ρολο .Χιλιοειπωμενα πραγματα...Εγω μια χαρα γυρναω (οχι πως εφυγα ποτε) στο cod δεν κολλαω σε τετοια . ρε πατε καλα; μονο το battlefield νομιζετε οτι τρωει τετοια κολληματα; το steam με το cod ωρες ωρες τρωει κατι κολληματα που ειναι πολυ εκνευριστικα. Tετοια κολληματα ναι μονο το bf3 και δεν μιλαω εγω μονο για τα κολληματα αλλα και για χιλια αλλα 2 πραγματα.Τουλαχιστον εγω που εχω παιξει ολες τις σειρες cod εκτος απο το mw3 αυτα μονο στο bf3 τα εχω συναντησει εκτος τωρα αν στο mw3 γ@@@@κε ο Διας ξαφνικα δεν ξερω αλλα δεν το νομιζω.
Πέτρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 (Δείχνει να) δουλεύει, σήμερα. Btw, πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν το browser plugin ώστε να δουλεύει και σε 64bit browsers? Τόσο πια?
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 να δουλεύει και σε 64bit browsers? Αφού δεν υπάρχουν καλά καλά και αυτοί..αυτό θα φτιάξουν; Αν είναι να κάνετε το απονενοημένο διάβημα, τουλάχιστον πληρώστε το όσο αξίζει... http://cdkeyshere.co...e-3-cd-key.html Προσωπικά πάντως όσα προβλήματα κι αν έχω με το BF, θεωρώ ότι πλέον δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψω στο MW. Η διαφορά μεταξύ των παιχνιδιών είναι χαώδης. Note 1: This key activation requires a Russian IP. You can get your one day Russian VPN έχουμε πει το vpn στο steam είναι κααακαααου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα