Alejandro Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν ήξεραν ότι το minimap έχει zoom-out και έβλεπαν μόνο τους πολύ κοντινούς αντιπάλους. Πήγαινε τσάμπα και το σποτάρισμα που κάναμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ μερικές φορές ένιωθα ότι υπήρχαν παίχτες που δεν ήξεραν ότι υπάρχει minimap. Ξέρεις τι καλά spots κάνεις από αεροπλάνο μερικές φορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν ήξεραν ότι το minimap έχει zoom-out και έβλεπαν μόνο τους πολύ κοντινούς αντιπάλους. Πήγαινε τσάμπα και το σποτάρισμα που κάναμε! Υπάρχει ωστόσο τρόπος να κρατήσουμε σταθερό zoom καθ' όλη τη διάρκεια της μάχης; Γιατί πάντα το κάνω 1-2 κλικ zoom-out, αλλά όταν γίνω respawn ξαναγυρίζει στην αρχική του κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχει ωστόσο τρόπος να κρατήσουμε σταθερό zoom καθ' όλη τη διάρκεια της μάχης; Γιατί πάντα το κάνω 1-2 κλικ zoom-out, αλλά όταν γίνω respawn ξαναγυρίζει στην αρχική του κατάσταση. Δυστυχώς μια από τα ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Αν δεν έχεις κόσμο ψηλά να σε βαράει, τότε ναι, βάλε minimap, αφού το air radar είναι πια μόνο για... air. Αλλά αν έχεις καλό πιλότο απέναντι, screw the minimap, grab the radar. για jet παντα ρανταρ εχω δεν μπορω αλλιως αλλα μιλαω για πεζικο χρησιμοποιουσα μονο το μικρο μινιμαπ που εχει που βλεπεις πολυ μικρη αποσταση ενω τωρα το κραταω ανοιχτο και ειναι παρα πολυ χρησιμο, απλα ειναι σπαστικο που κλεινει οταν πεθαινεις η μεσα σε τανκ και πρεπει να το ξαναανοιγεις συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 για jet παντα ρανταρ εχω δεν μπορω αλλιως αλλα μιλαω για πεζικο χρησιμοποιουσα μονο το μικρο μινιμαπ που εχει που βλεπεις πολυ μικρη αποσταση ενω τωρα το κραταω ανοιχτο και ειναι παρα πολυ χρησιμο, απλα ειναι σπαστικο που κλεινει οταν πεθαινεις η μεσα σε τανκ και πρεπει να το ξαναανοιγεις συνεχεια Α, συμφωνώ σε αυτό. Αν και όταν είσαι σε διαδρόμους, τότε καλό είναι να το έχεις σε κοντινό, εκτός αν έχεις μεγάλη ανάλυση και βλέπεις καλά το Minimap και σε πολύ zoom out; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Τούτοι εδώ έλυσαν το πρόβλημά τους με καλώδιο 1.4 (αντί για 1.3): http://www.ddd.com/f....php?t=1701&f=2 Αλλά το δικό σου πρόβλημά λογικά είναι η 5770 και σε κάποιο σημείο λέει ότι: Για δες το. Αν θυμάμαι καλά όλες οι 5xxx έχουν έξοδο HDMI 1.3, άρα οι τύποι βρίσκονται στην ίδια κατηγορία με σένα κι ας έχουν την 5870. Ευχαριστώ! Λειτούργησε. Με τα προβληματάκια του (2 φορές κόλλησε), με χαμηλή ποιότητα (720 vs 1080), αλλά λειτούργησε. Σε κάποια σημεία είναι πολύ καλό, αλλά ζαλίζει. Το SP έπαιξα, για κανονική μάχη ούτε λόγος, ξερνάς εύκολα. Καλό πάντως. Και πάλι ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavrospete Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 πριν καν αρχισω να παίζω, το βίντεο της πρώτης αποστολής είναι πάρα πολύ αργό και αυτό φαίνεται και απο τον ήχο. τα έχω δοκιμάσει όλα τα επίπεδα ρυθμίσεων. specs: win7 32bit asus ngtx560 4gb ram intel core2duo E8600 μεχρι και τους beta drivers εβαλα της nvidia αλλα παλι τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια μπορειτε να μου πειτε με το παρακατω συστημα αλλα με αυτη την καρτα γραφικων: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0650548&catid=020300 σε 1680x1050 σε HIGH γραφικα??? τι μπορει να γινει απο FPS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 @SOADNICK θα φυσαει το παιχνιδι με το συστημα σου και την 6950 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Solmyr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια μπορειτε να μου πειτε με το παρακατω συστημα αλλα με αυτη την καρτα γραφικων: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0650548&catid=020300 σε 1680x1050 σε HIGH γραφικα??? τι μπορει να γινει απο FPS? Οριστε: http://www.anandtech.com/bench/GPU12/401 Ultra με ΜSAA off: 61.1 fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπον σημερα επαιζα kharg island και ειδα εναν που πηγε να παρει σημαια και μου ειχε χωθει μεσα στον τενεκε για τα μπαζα χαχαχαχα ,τον ειχα δει απο μακρυα .Πλησιαζω τον τενεκε κοιταω απο πανω και μου ειχε κατσει και σε σταση prone μεσα στον τενεκε ,μπηκα και εγω μεσα και του πηρα το tag χαχαχαχαχαχαχα.Πραγματικα πιστευω το καλυτερο dog tag που εχω παρει ποτε δηλαδη ακομα γελαω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gozzar07 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μόνο εγω τους κυνηγάω σαν ηλίθιος δηλαδή?? Ειδικά εναν τον είχα πάρει στο κυνήγι απο το Α της Caspian Border και τελικά λίγο πριν το C λαχάνιασα και τον πυροβόλησα.. Τραγικά σκηνικά για τα μαχαίρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Replay σε fast forward και μουσική Benny Hill. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα