konstantinos77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Ισως δεν ειναι της ωρας αλλα εχει παρατηρησει κανεις στο εξωφυλλο του end game expansion την μοτοσικλετα οff road ? χαχαχα...
Orion2001 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Η κοινότητά μας διοργανώνει ένα fun event την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου (18:00-20:00), στο οποίο μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας για να γνωρίσει άλλους Έλληνες παίχτες και να παίξει σε χαλαρό κλίμα Battlefield 3 online. ------>Δηλώστε συμμετοχή εδώ<------ (απλά γράφοντας το nickname σας) Πληροφορίες: Παιχνίδι: Battlefield 3 Πλατφόρμα: PC Ημέρα: Κυριακή 9 Δεκεμβρίου Ώρα: 18:00-20:00 Mode: Conquest Large Κανόνες: όχι m320/IRNV/Flashlight/MAV Χάρτης: Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας ρωτήσετε στο φόρουμ.
konstantinos77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ξερει κανεις τι γινεται με το aftermath ? Κατεβαζε χθες ενα update 4gb το οrigin και νομιζα οτι ηταν αυτο και σημερα το πρωι που πηγα να ανοιξω μια πιστα μου πεταει οτι πρεπει να κανω download και να εγκαταστησω το aftermath expansion.Eκτος απο αυτο στα details του bf3 εχει ολα τα expansions (b2k,ak,cq) αλλα οχι αυτο .
hurin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ξερει κανεις τι γινεται με το aftermath ? Κατεβαζε χθες ενα update 4gb το οrigin και νομιζα οτι ηταν αυτο και σημερα το πρωι που πηγα να ανοιξω μια πιστα μου πεταει οτι πρεπει να κανω download και να εγκαταστησω το aftermath expansion.Eκτος απο αυτο στα details του bf3 εχει ολα τα expansions (b2k,ak,cq) αλλα οχι αυτο . Είσαι premium? Αν όχι τότε θα περιμένεις μια βδομαδούλα. Αν ναι, κλείσε origin και ξανάνοιξέτο μπας και ξεκολλήσει.
konstantinos77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Premium ειμαι εννοειται ,απλα ειδα στο forum οτι και σε αλλους δεν εχει μπει το aftermath ακομα .Παντως δεν ηταν αυτο το update που κατεβαζε χθες .Θα δω το απογευμα τι θα κανει λογικα θα το κατεβασει ...
Bizniz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ξερει κανεις τι γινεται με το aftermath ? Κατεβαζε χθες ενα update 4gb το οrigin και νομιζα οτι ηταν αυτο και σημερα το πρωι που πηγα να ανοιξω μια πιστα μου πεταει οτι πρεπει να κανω download και να εγκαταστησω το aftermath expansion.Eκτος απο αυτο στα details του bf3 εχει ολα τα expansions (b2k,ak,cq) αλλα οχι αυτο . έχουν πρόβλημα, ακόμα δεν είναι έτοιμοι We are working on releasing Aftermath for all of our PC Premium members. Stay tuned on Battlelog for updates. Thanks for your patience
konstantinos77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ακομα να κατεβει ,βγαλανε και ανακοινωση οι λαλακες της dice...Kαλα θα σου πω στο bf4 τι θα παρουνε .Εννοειται οτι ολα της ΕΑ τα games θα ερχονται απο το θειο απο εδω και στο εξης . Ξεκινησε να κατεβαινει ωραια.. Αντε θα συνεχισω να αγοραζω απο την ΕΑ... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2012 από konstantinos77
stratigos24 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μπαινω aftermath!!!!! Για να δουμε τι λεει...
interkirilos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παίδες εγώ από το πρωί το παλεύω και τίποτα,κάνατε κάτι ιδιαίτερο πρίν ξεκινήσει το download;Εγώ με ένα φίλο ακόμα το παλεύουμε εδώ και τίποτα...
nzeppos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Πριν λίγη ώρα κατέβασα κι εγώ το update των 4GB (δεν έχω αγοράσει το Aftermath αλλά δεν έχει σημασία, ο client είναι ίδιος για όλους). Όταν άνοιξα το Origin δεν έγινε τίποτα, αλλά μόλις πάτησα δεξί κλικ και έλεγχο για ενημέρωση, αμέσως άρχισε να κατεβάζει.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 χτες αυτό σήμερα αυτό(μόλις ξεκίνησε) δώσε gb στον λαό λέμε!Αν όχι τώρα,με το επόμενο dlc θα είναι ο πιο μεγάλος φάκελος μου το bf3 Πολύ τραγικό μια εταιρία να βγάζει patches ΜΟΝΟ 1-2μέρες πριν βγει το dlc,λες και είναι όλα μέλι γάλα 1
DJ_Duker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Κατέβηκε και εδώ, μπήκα έπαιξα λίγο scavenger αλλά αναγκάστηκα να βγω και να βάλω τον σκληρό για ανασυγκρότηση. Τόσα updates + όλες οι άλλες εγγραφές μου δημιουργούν κάποια μικροκολλήματα κάθε τόσο....
konstantinos77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ξεκινησα να παιζω ,μεχρι στιγμης εχω παιξει scavenger .Τι να πω ,και κρυο και ζεστη .Εμενα αυτο το πραγμα να βρισκεις οπλα απο κατω και να ξεκινας με πιστολι ενω οι αντιπαλοι εχουν ηδη αυτοματα δεν μου πολυαρεσει .Μου κανει πολυ χυμα η κατασταση σαν mode.
Antwni Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Κατέβηκε και εδώ, μπήκα έπαιξα λίγο scavenger αλλά αναγκάστηκα να βγω και να βάλω τον σκληρό για ανασυγκρότηση. Τόσα updates + όλες οι άλλες εγγραφές μου δημιουργούν κάποια μικροκολλήματα κάθε τόσο.... Έφτιαξε με την ανασυγκρότηση τελικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα