Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για φθηνά ιδιωτικά σχολεία...

Material boy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά, θα ήθελα βοήθεια σε κάτι. Όπως φαίνονται τα πράγματα, τα σχολεία και ιδίως τα ιδιωτικά θα ακριβήνουν, έτσι έχω αποφασίσει εγώ και οι γονείς μου, να αλλάξω σχολείο, και να πάω σε κάποιο άλλο. Δεν θα ήθελα να πάω σε δημόσιο, γιατί τόσα χρόνια είμαι σε ιδιωτικό και νομίζω πως είναι πολύ καλύτερα. Και έτσι σκέφτομαι να γραφτώ σε ιδιωτικό. Αυτό που θα ήθελα είναι, αν ξέρεται βέβαια, ένα ή περισσότερα ιδιωτικά σχολεία κάπως φθηνά, δηλ. φθηνόνετα από περίπου 7.500 με 8.000 που δίνω για αυτό που είμαι τώρα. Σας παρακαλώ πολύ, ο,τιδήποτε και αν γνωρίζεται να απαντήσετε, επειδή τελειώνει και η σχολική χρονιά και ο χρόνος είναι λίγο περιορισμένος. Για να ξέρετε, θα πάω τρίτη λυκείου του χρόνου.

Ευχαριστώωωω....!:-D

Δημοσ.

αν δεν πεις σε ποια περιοχη εισαι περιμενεις απαντηση;....

θες να σου πω εγω πχ για ιδιωτικα στο Αργος;

Δημοσ.

Φθηνό ιδιωτικό είναι το Αρσάκειο... Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να παίζει κοντά στο 4-5χιλ τον χρόνο. Το να μπεις βέβαια είναι άλλο θέμα. Για να μπεις στο γυμνάσιο θέλει γραπτές εξετάσεις. Για να μπεις στο λύκειο θέλει προφορικές εξετάσεις... Τώρα, για να μπεις στην τρίτη λυκείου, δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει. Συνήθως ο κόσμος μπαίνει είτε πρώτη γυμνασίου είτε πρώτη λυκείου. Πάρε ένα τηλέφωνο να μάθεις.

Στην τελική, δεν θα πολυμετρήσει η εξέταση, αλλά ποιούς ξέρεις, εκτός και αν καταφέρεις και γράψεις εξαιρετικά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο χρήστης ρώτησε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Όποιος ξέρει, απαντάει. Όποιος δεν ξέρει, προσπερνάει.

Αν κάτι στην αρχική ερώτηση σας γεννά την ανάγκη να συζητήσετε το θέμα των δημόσιων σχολείων και αν είναι καλύτερα ή όχι από τα ιδιωτικά, ανοίγετε καινούργιο thread, δεν ταράζετε στο spam αυτό.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

http://www.gge.gr/notice/index.asp

ποια ειναι τα κριτηρια σου για το σχολειο?

δεν σε ενδιαφερουν οι αλλαγες που θα αντιμετωπισεις για εναν χρονο?

δεν σε ενδιαφερει που θα χασεις την παρεα+5ημερη?αν δεν εχεις κατι ιδιαιτερο οκ..

δεν γραφω για το τι παιζει απο μαθηση κτλ..ας ειναι καλα τα φροντηστηρια..

κανεις ιδιαιτερα να υποθεσω για χ μαθηματα?μηπως τα λεφτα των ιδιαιτερων ειναι πολυ περισσοτερα απο τα 1-2χιλ που θες να γλυτωσεις?

υ.γ. νομιζω οτι τα ιδιωτικα αξιζουν περισσοτερο για δημοσιες σχεσεις που ισως χρειαστεις στο μελλον...

Δημοσ.
Ερώτηση: γιατί όσοι πηγαίνουν σε ιδιωτικό κάνουν και φροντιστήρια;

Γιατί το επίπεδο των καθηγητών δεν είναι αυτό που πιστεύουν πολλοί..

Κ αυτά τα λέω από προσωπική εμπειρία.Από παραπάνω από 3 ιδιώτικά.

Δημοσ.
υ.γ. νομιζω οτι τα ιδιωτικα αξιζουν περισσοτερο για δημοσιες σχεσεις που ισως χρειαστεις στο μελλον...

Εδώ κρύβεται όλο το νόημα της υπόθεσης. Σίγουρα δεν είναι όλοι οι καθηγητές καλοί, σίγουρα δεν είναι όλοι μαθητές καλοί. Σίγουρα όμως το επίπεδο είναι λιγάκι πιο ανεβασμένο από ένα μέσο δημόσιο σχολείο, όπου η πλειονότητα του κόσμου δεν ενδιαφέρεται για τα μαθήματα (μαθητές και καθηγητές). Και τέλος, σίγουρα τα ιδιωτικά σχολεία είναι οι κατάλληλες επιχειρήσεις για να σε βάλουν στους κατάλληλους κοινωνικούς κύκλους...

Και τέλος, τα φροντιστήρια/ιδιαίτερα είναι απαραίτητα. Μόνο τότε υπάρχει προσωπικό ενδιαφέρον για τον κάθε μαθητή.

Δημοσ.

ποια ειναι τα κριτηρια σου για το σχολειο?

δεν σε ενδιαφερουν οι αλλαγες που θα αντιμετωπισεις για εναν χρονο?

δεν σε ενδιαφερει που θα χασεις την παρεα+5ημερη?αν δεν εχεις κατι ιδιαιτερο οκ..

δεν γραφω για το τι παιζει απο μαθηση κτλ..ας ειναι καλα τα φροντηστηρια..

κανεις ιδιαιτερα να υποθεσω για χ μαθηματα?μηπως τα λεφτα των ιδιαιτερων ειναι πολυ περισσοτερα απο τα 1-2χιλ που θες να γλυτωσεις?

Μπήκα στην ιστοσελίδα, άνοιξα το αρχείο Γυμνάσια/Λύκεια, αλλά έχει μόνο για Α' Γυμνασίου. Δεν με βοήθησε.

Μήπως ξέρετε τίποτα, καμιά προσωπική εμπειρία;

Δημοσ.
Εδώ κρύβεται όλο το νόημα της υπόθεσης. Σίγουρα δεν είναι όλοι οι καθηγητές καλοί, σίγουρα δεν είναι όλοι μαθητές καλοί. Σίγουρα όμως το επίπεδο είναι λιγάκι πιο ανεβασμένο από ένα μέσο δημόσιο σχολείο, όπου η πλειονότητα του κόσμου δεν ενδιαφέρεται για τα μαθήματα (μαθητές και καθηγητές). Και τέλος, σίγουρα τα ιδιωτικά σχολεία είναι οι κατάλληλες επιχειρήσεις για να σε βάλουν στους κατάλληλους κοινωνικούς κύκλους...

Και τέλος, τα φροντιστήρια/ιδιαίτερα είναι απαραίτητα. Μόνο τότε υπάρχει προσωπικό ενδιαφέρον για τον κάθε μαθητή.

Ποιους κοινωνικούς κύκλους δηλαδή ρε παιδιά?

Δημοσ.

Εμένα πάντως δεν έχει τύχει να με ρωτήσει κανείς που έχω τελειώσει δημοτικο - γυμνασιο - λύκειο... :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...