Προς το περιεχόμενο

Ποιά; coolpix l100,sony dsc h50,kodak z1015is


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά,θα θελα την βοηθεια όσων έχουν δοκιμάσει κάποια από τις παρακάτω φωτογραφικές μηχανές ή ασχολούνται πολύ με το άθλημα.

Θέλω η αγορά που θα κάνω να μην με αφήσει άφραγκη αλλά να μου δώσει μια ΚΑΛΗ εικόνα είτε έχει πολύ φως είτε πολύ σκοτάδι σε σχέση με τις απλές compact των 180 € που κυκλοφορούν στο εμπόριο.Μου αρέσει το καλούπι τους .Βέβαια δεν καίγομαι για πολύ ζοομ.Απλά δεν αντέχω τον θόρυβο στις φωτο.Δεν ξέρω αν οι συγκεκριμένες μου προσφέρουν κάτι παραπάνω σ αυτό τον τομέα γι αυτό θέλω την γνώμη σας.

 

Εχω δει αυτές και από χαρακτηριστικά μου φαίνονται ΟΚ.

 

sony dsc h50 (9Mpx)

http://www.pcworld.com/reviews/product/31686/tests/cybershot_dsch50.html

 

kodak Z1015 IS (10Mpx)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1200585&ref=bestprice

 

Nikon COOLPIX L100 (10Mpx)

http://www.photographyblog.com/reviews/nikon_coolpix_l100_review/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την Κόντακ δεν την εμπιστεύομαι καθόλου. Και αν είναι αν δώσεις τα λεφτά της Σονυ, θα πρότειαν στη θέση της την Νίκον. Έχω δει φωτό από σειρά P της Νικον (δεν θυμάμαι μόνο αν ήταν η P80 ή η Ρ90 και ήταν εξαιρετικές. Ειδικά η P80 είναι περίπου στην τιμή που δίνεις.

Όσο για τον θόρυβο, όλες οι compact μηχανές πάσχουν από αυτό το θέμα, για πολλούς λόγους. (Αν δεν βαριέσαι σου εξηγώ σε άλλο ποστ ή σε pm). Οι DSLR αποδίδουν από την κατασκευή τους καλύτερα.

Την ημέρα δεν θα έχεις πρόβλημα. Τη νύχτα, όποια compact και να έχεις θα πρέπει να χαμηλώσεις την τιμή iso (να τη βγάλεις από το αυτόματο γιατί στο σκοτάδι επιλέγει μόνη της η μηχανή τα υψηλότερα δυνατά iso και βγάζει θόρυβο) και να έχεις τρίποδο. Χωρίς τρίποδο και χωρίς φλας θα βγει κουνημένη. Και αν βάλεις φλας φαντάζομαι ξέρεις τι χάλι θα βγει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...