eu@ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 εχει γινει ενας χαμος με τις βασεις κ ολο και καονουργιες σχολες εμφανιζονται..τι πιστευετε για φετος?ποιες σχολες 8α εχουν ζητηση(εκτος απο τα κλασσικα νομικη κ ιατρικη)?
Mika Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 παιδαγωγικο και τα μυαλα στο μπλεντερ... αμεση αποκατασταση και παραλια η σχολη... γι αυτο εχει φτασει τοσο ψηλα
eu@ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 το ξερω...κ γω παιδαγωγικο ηθελα!!τουριστες μιλαμε-οχι μονο στη σχολη αλλα κ επειτα!
Blondeamon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ωραία πρότυπα για το μέλλον ρε, να τα ξύνετε. Το οτι θα παίρνετε μια ζωή 1200 ευρω για τα επόμενα 35 χρόνια το ξέρετε? Ή που θα σας πέσουν τα μαλλιά απο τα 45 αν ασχοληθείτε με ιδιαίτερα? Τεσπα...
Mika Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Βασικα εγω μιλησα για τη σχολη, οχι για την μετεπειτα δουλεια. επισης η Ευα δεν ρωτησε ποιες σχολες οδηγουν σε μια γεματη καρριερα με πολλα λεφτα αλλα ποιες εχουν αμεση επαγγελματικη αποκατασταση και της απαντησα. και μια που μιλας στον πληθυντικο και επομενως απυθυνεσαι και στους δυο μας να σου πω οτι την επαγγελματικη μου σταδιοδρομια την διαλεξα πριν 8 χρονια και απεχει αρκετα απο τη ζωη του δασκαλου
ripperakos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Καλύτερα 1200 και αραχτός παρά δούλος 50ωρο σε ιδιωτική. Μπορεί του δασκάλου να του πέσουν τα μαλλιά, αλλά του δουλευταρά θα του πέσει κάτι άλλο..Στο κάτω κάτω Ελλάδα ζούμε..όχι Αμερική ή βόρεια Ευρώπη..Μπορεί να ακούγεται μίζερο, αλλά είναι ελληνικό και ρεαλιστικό...
coreygaylas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Ποια η γνωμη σας για το ΤΕΙ Εμποριας και Διαφημισης; Εχω ακουσει πολυ καλα λογια, αμεση απορροφηση απο μεγαλες εταιριες με μισθο γυρω στα 1300++, και αν γινεις ελευθερος επαγγελματιας και εισαι πετυχημενος εχει πολυ καλο χρημα .. 1300χ10 )) Μαλλον αυτο θα δηλωσω να παω...14000 για Θεσσαλονικη (αν και θελω Πληροφορικη δυστηχως δεν το πιανω... 4ο πεδιο γιοκ )
Fan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Ότι και να κάνεις όμως θα είσαι για πάντα απόφοιτος ΤΕΙ για όλη σου τη ζωή....
Blondeamon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Ποια η γνωμη σας για το ΤΕΙ Εμποριας και Διαφημισης; Εχω ακουσει πολυ καλα λογια, αμεση απορροφηση απο μεγαλες εταιριες με μισθο γυρω στα 1300++, και αν γινεις ελευθερος επαγγελματιας και εισαι πετυχημενος εχει πολυ καλο χρημα .. 1300χ10 )) Μαλλον αυτο θα δηλωσω να παω...14000 για Θεσσαλονικη (αν και θελω Πληροφορικη δυστηχως δεν το πιανω... 4ο πεδιο γιοκ ) Sorry αλλα αυτες τις μαλ****ς ποιος σου τις λέει? Εδω Πολυτεχνίτες με μεταπτυχιακα και πρωτο μισθο τσιμπάνε 800αρια και στον ΤΕΙτζη θα δώσουν 1300 με το καλημέρα? Προσγειώσου και μην ακούς τον καθένα που σου πουλάει την τρέλλα του.
slipknot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Ότι και να κάνεις όμως θα είσαι για πάντα απόφοιτος ΤΕΙ για όλη σου τη ζωή.... Το εξηγείς λίγο αυτό;
slipknot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Πλάκα κάνω Οκ, ρώτησα απλά και μόνο για να ακούσω την άποψη σου
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Sorry αλλα αυτες τις μαλ****ς ποιος σου τις λέει? Εδω Πολυτεχνίτες με μεταπτυχιακα και πρωτο μισθο τσιμπάνε 800αρια και στον ΤΕΙτζη θα δώσουν 1300 με το καλημέρα? Προσγειώσου και μην ακούς τον καθένα που σου πουλάει την τρέλλα του. Πρόβλημά τους αν δέχονται 800ρια για πρώτο μισθό.Αν είσαι από πενταετή σχολή +μεταπτυχιακό και δέχεσαι λιγότερα από ότι λέει η συλλογική σύμβαση εργασίας στο επάγγελμά σου,κακό του κεφαλιού σου.Πρέπει να ψάξεις να βρείς κάποιον που να πληρώνει περισσότερα γιατί χαραμίζεις τα επίπονα χρόνια σπουδών.Κανονικά πρέπει να παίρνει 1300 ευρώ μικτά.Δε νομίζω να έχει κρατήσεις 500 ευρώ.
aledjo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Καλύτερα 1200 και αραχτός παρά δούλος 50ωρο σε ιδιωτική. +1000000000 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:00 ---------- Πρόβλημά τους αν δέχονται 800ρια για πρώτο μισθό.Αν είσαι από πενταετή σχολή +μεταπτυχιακό και δέχεσαι λιγότερα από ότι λέει η συλλογική σύμβαση εργασίας στο επάγγελμά σου,κακό του κεφαλιού σου.Πρέπει να ψάξεις να βρείς κάποιον που να πληρώνει περισσότερα γιατί χαραμίζεις τα επίπονα χρόνια σπουδών.Κανονικά πρέπει να παίρνει 1300 ευρώ μικτά.Δε νομίζω να έχει κρατήσεις 500 ευρώ. μονο που κανεις δε δινει οσα πρεπει.... ετσι αναγκαζεσαι να παρεις τα λιγα γιατι καποιος αλλος θα παρει αυτα τα λιγα αν δε τα παρεις εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.