Προς το περιεχόμενο

ATI Radeon HD 4870X2

sgptqu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να μου πειτε την αποψη σας για την συγκεκριμενη καρτα γραφικων.Χτιζω ενα καινουργιο pc αν καποιος την εχει δοκιμασει να μου πει αν αξιζει τα λεφτα της.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
απλα..μην δωσεις γυρω στα 350-400ε την ωρα που ερχονται οι dx11...:-)

+1..gtx275 200€ και 4890 190€ οι καλύτερες επιλογές αυτή τη στιγμή για λίγο πιο απαιτητικό gaming..

Υπάρχει περίπτωση μετά το καλοκαίρι να σκάσουν μύτη οι DX11 οι ΑΤΙ..

Δημοσ.

1)Οι κάρτες θα έρθουν περίπου τον Νοέμβριο.

2)Το πρώτο εξάμηνο οι τιμές οι είναι υψηλές για αυτά που προσφέρουν.

3)Δεν θα βγουν αμέσως τα πρώτα παιχνίδια που θα υποστηρίζουν Dx11.(Για αυτό δεν είμαι σίγουρος).

Γνώμη μου δεν αξίζει να περιμένει...

Ας πάρει μια καλή κάρτα τώρα,όχι απαραίτητα την 4870x2 και σε ένα χρόνο πέρνει Dx11.Αλλά προς θεού μην κάνετε το λάθος να πάρετε τις Dx11 κάρτες με το που βγουν.Θα τραβάτε τα μαλλιά σας όταν θα βγαίνουν νέα μοντέλα πιο δυνατά και πιο φθηνά.

Δημοσ.
1)Οι κάρτες θα έρθουν περίπου τον Νοέμβριο.

Εγώ πιστεύω ότι θα βγουν λίγο πριν κυκλοφορήσουν τα Win7

Στα υπόλοιπα συμφωνώ αλλά θα (τραβάει τα μαλλιά του)³ αν δώσει τώρα 400€ για κάρτα γραφικών..:-)

Δημοσ.
Εγώ πιστεύω ότι θα βγουν λίγο πριν κυκλοφορήσουν τα Win7

Στα υπόλοιπα συμφωνώ αλλά θα (τραβάει τα μαλλιά του)³ αν δώσει τώρα 400€ για κάρτα γραφικών..:-)

Δεν ξέρω για την κυκλοφορία τους πολλά ακούγονται.Οι μισοί λένε με την κυκλοφορία των 7 οι άλλοι μισοί κατά τον Νοέμβρη.

Ούτε και εγώ είπα να πάρει κάρτα των 400€ υπάρχουν αξιόλογες κάρτες και στα 300€ και ακόμα πιο χαμηλά.

Άρα και στις 2 περιπτώσεις θα τραβάει τα μαλλιά του:P

Δημοσ.

παντως η 4890 μου ακουγεται ωραια επιλογη.θα κρατησει μεχρι να βγει το directX 11.αλλωστε ο πατερας μου ειναι καραφλος και δεν θελω να εχω την ιδια τυχη. ;)

Δημοσ.

πες μας ακριβώς απο τι θα αποτελείται και σε τι ανάλυση θα παίζεις..γενικά πάντως λύσεις με dual gpu δεν είναι και ότι καλύτερο..

Δημοσ.

Η 4870X2 παραμένει ΤΕΡΑΣ επιδόσεων και στις αναλύσεις που αναφέρεις θα είσαι πολύ χαρούμενος που την επέλεξες, το σύστημα σου είναι μια χαρά, οπότε μην το σκέφτεσαι καθόλου, απλά προσπάθησε να την βρεις μεταχειρισμένη ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...