Προς το περιεχόμενο

Θα πάθει τίποτα ο υπολογιστής αν τον έχω συνέχεια ανοιχτό?

JASONJAM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι (κι όμως ναι!) να αφήσω το desktop ανοικτό περίπου 25 μέρες συνεχόμενα για να κατεβάζω. Θα πάθει τίποτα αν το κάνω αυτό?

Δημοσ.

Εξαρτάται από το pc... Τσέκαρε θερμοκρασίες και αν δεν παίρνει φωτιά το μηχάνημα, άσ'το. Κάλο θα ήταν να έχεις ένα ups ή έστω ένα πολύμπριζο με ασφάλεια, εκτός κι αν έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δ.Ε.Η. :P

Δημοσ.

Ξέρω και άτομο που έχει αφήσει laptop ενάμιση χρόνο ανοικτό και δεν έχει πάθει κάτι.Απλά όπως είπε και ο από πάνω μου έχε το σε UPS γιατί αν γίνει καμιά διακοπή ρεύματος την έκατσες.

Δημοσ.

25 μερες??mouxaxaxaxax 5 χρόνια φίλε είναι ανοιχτό το pc me επανεκκινήσεις μόνο(Ποτέ δλδ να μείνει εντελώς κλειστό).

Αν έχεις ups άστο άφοβα.....τσέκαρε βέβαια πολύ καλά θερμοκρασίες γιατί καλοκαιράκι είναι ...κάνει ζέστες ... αν ο χώρος που θα μείνει το πι σι είναι μικρος και κλειστος.

Και τον χώρο στους σκληρούς σου βέβαια...αν το αφήνεις να κάνει download.Αν το αφήνεις για upload σε κανα tracker .....θα φτιάξεις καλό ration!!!!

Δημοσ.

Εαν οι θερμοκρασιες σου ειναι καλες δεν υπαρχει φοβος,αστο κι ενα χρονο.Φοβος θα υπαρχει εαν εχεις σκοπο να αφησεις το pc 25 μερες μονο του και να φυγεις,μια και ποτε δεν ξερεις τι μπορει να παιχτει με το ρευμα.

Δημοσ.

Βασικά με σημερινά δεδομένα για να αφήσεις queue να κατεβάζει για 25 μέρες πρέπει να έχεις κάποια tb σκληρό ώστε να χωρέσουν... Ένιγουει...

Δεν θα πάθει τπτ το pc αν ψύχεται σωστά..

Δημοσ.
25 μερες..? τι κατεβαζεις ακριβως?!?!? :P

Ti θες να κατεβασεις :P

Αν δείτε την queue στο μtorrent θα τρομάξετε...

Βασικά με σημερινά δεδομένα για να αφήσεις queue να κατεβάζει για 25 μέρες πρέπει να έχεις κάποια tb σκληρό ώστε να χωρέσουν... Ένιγουει...

Δεν θα πάθει τπτ το pc αν ψύχεται σωστά..

Ναι είναι σίγουρο ότι ψύχεται σωστά, το μόνο που μου μένει είναι να πεταχτώ να πάρω ένα UPS.

Αλήθεια, τι "χαρακτηριστικά" πρέπει να έχει το UPS για να μην πάθει τίποτα το μηχάνημα που αναγράφεται στην υπογραφή μου?

Μπορείτε να μου στείλετε κανένα λινκ ενός καλού UPS?

Δημοσ.

Όταν λες θα το αφήσεις 25 μέρες ανοιχτό, εννοείς πως θα λείπεις (π.χ διακοπές);

Γιατί αν είσαι εκεί, δεν υπάρχει σημαντικός λόγος να πάρεις UPS.

Δημοσ.

Ναι είναι σίγουρο ότι ψύχεται σωστά, το μόνο που μου μένει είναι να πεταχτώ να πάρω ένα UPS.

Αλήθεια, τι "χαρακτηριστικά" πρέπει να έχει το UPS για να μην πάθει τίποτα το μηχάνημα που αναγράφεται στην υπογραφή μου?

Μπορείτε να μου στείλετε κανένα λινκ ενός καλού UPS?

Tο UPS δεν θα σου κρατησει το Pc ανοιχτό για ώρες απλά θα σε σώσει σε περίπτωση μεγάλης αλλαγής της τάσης! Καλό θα ήταν να βάλεις από το bios να χεκινάει το μηχάνημα μόλις πάρει ρεύμα διότι αν τερματίσει με ups η χωρίς θα πρέπει να ξεκινήσει κιόλας! Επίσης να βάλεις και το utorrent ή όποιο άλλο χρησιμοποιείς στην έναρξη! για να μην δεις όταν γυρίσεις μονο 2% :P και μάλλον δεν θα καεί το pc εσύ θα καείς όταν γυρίσεις με τόσο downloads!!! :-D αντε και καλά να περάσεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...