ermis01 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Γεια σας παιδιά. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο software για επεξεργασία φωτό? Δεν θέλω κάτι επαγγελματικό και "χαοτικό" όπως το photoshop, αλλά κάτι πιο απλό στην χρήση που να μπορεί να κάνει τα βασικά στην επεξεργασία αλλά και να έχει και διάφορα εφεδάκια (π.χ. αποτύπωση "σύννεφου" διαλόγων όπως στα κόμικς, αλλαγές χρωματισμών κτλ.) Ευχαριστώ!
flik Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ, νομ΄΄ιζω θα σε καλύψει πλήρως το πολύ καλό Paint.NET
Jason 93 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Kαι αν δεν τα καταφερεις με το pain.net δοκιμασε το gimp που πολλoι λενε οτι μοιαζει αρκετα με το photoshop.
flik Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Σωστά. Το είχα ξεχάσει. Το gimpshop μοιάζει με το photoshop όπως έχει σχεδιαστεί.
nickarmy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 corel drew πολύ ωραιο και σχετικα απλο στη χρήση
Members gsarig Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Members Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Το Gimp για Windows νομίζω πως είναι πιο εύχρηστο από την Linux έκδοσή του πάντως, κυρίως γιατί κρατάει όλα του τα στοιχεία σε ένα παράθυρο και όχι χωριστά. Και πάλι όμως, πιστεύω πως το Paint.NET είναι πιο εύκολο στη χρήση του, έστω κι αν δεν είναι ίσως τόσο ισχυρό όσο το Gimp. Επίσης, πρέπει να πω πως για τις πολύ βασικές δουλειές, όπως cropping, resize, grayscale, rotate κλπ, αυτό που με έχει βολέψει απίστευτα είναι το FSViewer, που είναι πρωτίστως ένας πανάλαφρος και πολύ εύχρηστος viewer. Τέλος είχα δει τις προάλλες και αυτό: http://lifehacker.com/5297534/fotografix-sports-big-editing-power-in-a-tiny-footprint το οποίο δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω με σιγουριά αν αξίζει, αλλά από την περιγραφή του δείχνει να ανταποκρίνεται σε αυτό που ζητάς.
gfilippas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Το gimp είναι πολύ καλό. Αλλά είναι τόσο απλό, όσο απλό είναι και το photoshop. Το corel draw ούτε απλό είναι, ούτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Το Paint.NET μάλλον είναι αυτό που ψάχνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.