panos300 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος απο εσας οδηγιες για την δημιουργια δικτυου μεταξυ υπολογιστων εγω συγκεκριμενα εχω τρεις θελω να επικοινωνουν μεταξι τους και να βλεπουν ολοι ολους τους εκτυπωτες, καρτα δικτυου εχουν και οι τρεις το λειτουργικο τους ειναι ΧP SP3 Ελληνικο ρουτερ εχω απλα θελω τη διαδικασια δημιουργιας δικτυου σε σχεση με τις ρυθμισεις απο τον υπολογιστη! Αν εχει καποιος οδηγιες θα με βοηθουσε πολυ!
parsifal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Κατά πρώτον, είσαι σε λάθος ενότητα του φόρουμ. Υπάρχει ξεχωριστή για τέτοια θέματα: Δίκτυα & Ασφάλεια. Και κατά δεύτερον, στην προαναφερθείσα ενότητα υπάρχουν πάνω-πάνω δύο υπομνήματα/sticky threads που απαντούν στο ερώτημα που θέτεις.
panos300 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Κατά πρώτον, είσαι σε λάθος ενότητα του φόρουμ. Υπάρχει ξεχωριστή για τέτοια θέματα: Δίκτυα & Ασφάλεια. Και κατά δεύτερον, στην προαναφερθείσα ενότητα υπάρχουν πάνω-πάνω δύο υπομνήματα/sticky threads που απαντούν στο ερώτημα που θέτεις. Σωστος δεν το προσεξα πως αφαιρειται το θεμα τωρα?
parsifal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δεν υπάρχει λόγος, το κλειδώνω και τελείωσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.