Merylin93 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Γεια σας παιδιά....έχω Windows XP SP3 και μια φορά είπα να του βάλω θέμα έτσι ώστε να έχει εμφάνιση vista...αλλά κάτι έγινε λάθος με το patch και όταν άνοιξα τον υπολογιστή ξανά δεν εμφανιζόταν η επιφάνεια εργασίας! Μου έστειλε ένας φίλος μου ένα αρχείο explorer.exe που τώρα κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου πρέπει να πατάω ctrl+alt+delete και να γράφω explorer.exe για να εμφανιστεί η επιφάνεια εργασίας....έχω βαρεθεί όμως να το κάνω κάθε φορά...αφήστε που κολλάει και μερικές φορές..! Μήπως έχετε καμία λύση να εμφανίζεται αυτόματα χωρίς να πατάω κάθε φορά ctrl+alt+delete..??? (εκτός από φορμάτ )
cosmos000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Κάνε repair με το cd των windows ή πρώτα δοκίμασε καμιά επαναφορά.
Merylin93 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Κάνε repair με το cd των windows ή πρώτα δοκίμασε καμιά επαναφορά. Πως κανω επαναφορα?
cosmos000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Έναρξη-->όλα τα προγράμματα-->Βοηθήματα-->Εργαλεία συστήματος-->Επαναφορά συστήματος. Εκεί επιλέγεις μια ημερομηνία παλιότερη απ τις διαθέσιμες που θα είναι με πιο έντονο χρώμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.