Προς το περιεχόμενο

Προσφορά e-shop: SAMSUNG SYNCMASTER P2350 23''. Αξίζει;

FilipposMD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κ εμενα μου αρεσει πολυ αυτη η οθονη καλοριζικη , να ρωτησω σχετικα με τα καμενα πιχελ υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να τα δω ?

Δημοσ.

(offtopic-τελικα το ζουζουνι ή ψοφησε μεσα στην κεντρικη πλακέτα απο την ζέστη ή την έκανε για άλλα μερη πιο δροσερα-παντως δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερη προτιμηση στις Samsung!!:P)

Δημοσ.

η κύρια χρήση της οθόνης θα είναι για ταινίες.

δεν ειναι οθονη για ταινιες, ειναι εντελως ακαταλληλη. Μονο για δουλειες γραφειου.

Δημοσ.

γιατι disqualified ?μπορεις να το εξηγησεις λιγο . ποια ειναι πιο καταλληλη για games κ ποια για ταινιες ?

Δημοσ.
Α οπότε είμαι τυχερός.

Το μέγεθος και πως την θέλει ο καθένας είναι υποκειμενικό πας την βλέπεις και αποφασίζεις.Το θέμα είναι να λέμε υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα που δεν μπορείς να το δεις μόνο με το να την δεις και αν δεν την δουλέψεις για λίγο.Επειδή η samsung έχει τα καλύτερα πάνελ και το θέμα με τα pixel δεν υπάρχει τουλάχιστον για εμένα ( πράγμα που φοβόμουν για αυτο ήμουν ανάμεσα σε lg και samsung )η οθόνη αξίζει και με το παραπάνω.Τα χαρακτηριστικά της είναι δεδομένα καλά από εμφάνιση σκίζει είναι και καινούργια οπότε είναι καλή αγορά σε αυτή την τιμή.

τα TN panel που εχει η συγκεκριμενη(οπως και η περισσοτερες) ειναι εντελως της πλακας. για σοβαρο panel πας πανω απο τα 400ευρω. το eshop εχει προσφορα και την 2333 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168066&sid=1 sta 179ευρω. αν δεν σε ενοχλουν τα 5ms καλυτερα αυτη

Δημοσ.

Άμα διέθετα πάνω από 400 ευρώ αυτή τη στιγμή για οθόνη παντρευόμουν κιόλας τρόπος του λέγειν.Και 200-250 ευρώ πολλά είναι για τις τιμές που έχουν διαμορφωθεί τώρα.Οι κουβέντες του στυλ της πλάκας είναι τα πάνελ δεν ξέρω μου φαίνονται λίγο υπερβολικές αν θες να μιλάμε σοβαρά.Έχεις συγκρίνει τις δυο αυτές κατηγορίες πανελ και έχεις δει τόσο μεγάλες διαφορές που συμμειοτέον όπως λες έχουν πάνω από διπλάσια διαφορά στην τιμή.Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συγκεκριμένη οθόνη τόσο από την απόδοσή της όσο και ότι δεν μου έχει βγάλει καμμένο pixel.Όσο για τις ταινίες και το ότι δεν κάνει δεν μπορώ να το καταλάβω.Οι ταινίες τώρα δεν βγαίνουν σε wide 16:9 με τις πιο τετράγωνος οθόνες έχανες τις μισές ιντσες.Καλό είναι να λέμε την άποψή μας όταν έχουν δοκιμάσει κάτι όχι άκουσα έιδα το σκέφτηκα και μάλλον έτσι είναι.

• Super Moderators
Δημοσ.

έχω δει πχ T240 από κοντά και έχω δουλέψει αρκετές ώρες και η διαφορά με την Dell 2001FP που έχω εδώ είναι μεγάλη και φαίνεται δυστυχώς :-(

αν κάποιος έχει συνηθίσει στα ακριβά panels τότε σίγουρα το TN θα του κακοφανεί...

είναι υπερβολικό βέβαια να "πρέπει" να αγοράσουν όλοι τα ακριβά monitors για να λένε ότι άψογα αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι ίσια και όμοια

Δημοσ.

Μα αυτό το τοπικ δεν ανοίχτηκε για να πούμε πιο είναι τα καλύτερα πανελ ή οθόνες πιστεύω υπάρχουν άλλα τοπικ που το αναλύουν αυτο.Έγινε μια ερώτηση για την συγκεκριμένη οθόνη.Όλοι πιστεύω αν έχουν θα διαθέσουν κάνα 1000αρικο ξέρουν να πάρουν καλή οθόνη.:-)

Δημοσ.

απαντησα στο σχολιο οτι η samsung εχει καλυτερα panel. στην κατηγορια TN δεν εχει διαφορα ειτε samsung panel ειτε κατι αλλο. οντως η samsung δινει ακριβα panel στην einzo αλλα αυτο δεν αφορα αυτη τη κατηγορια. η 2333 παντως που ειδα ηταν πολυ καλη. αρα και η 2350(μοναδικη διαφορα τα 5ms αντι 2ms).οποτε αν δεν εχει καμενα pixel δε νομιζω να μη μεινεις ικανοποιημενος. Αν δε θελεις οθονη για καποια δουλεια(πχ επεξεργασια φωτο οπως εγω) τοτε δε σε προβληματιζει καθολου το TN.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...