Προς το περιεχόμενο

eizo s2232 w

pettakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασε κανεις προσφατα την εν λογω οθονη (σημειωτεον οτι τωρα βγηκε).

Το prad.de δεν εχει ακομα review.

Αντικαθιστα την 2231.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1271571 αυτή?

ποιο θύμα θα δώσει 675 euro για 22αρα ενώ μπορεί να πάρει φτηνότερα από εξωτερικό (πανευρωπαϊκή εγγύηση και με τα μεταφορικά μέσα) 27αρα Dell ? :o

Εντελώς άσχετο ποστ (για να μην πω διαφημιστική καταχώρηση).

Το παιδί δε ρώτησε για εναλλακτικές λύσεις. Γιατί να του γίνει το θέμα σουπα με προτάσεις άλλων οθονών, δεν καταλαβαίνω; Αν ήθελε εναλλακτικές θα άνοιγε ένα αντίστοιχο θέμα.

Και δεν μιλάω μόνο γι'αυτο το θέμα ή τον φιλο Thresh (σεβαστή η άποψή του κατά τα άλλα).

Φιλικά πάντα αλλά... ας μένουμε στο θέμα που ανοίγει κάποιος. Και εμένα με ενδιαφέρει μια απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι θα του λέγαμε να πάει στην overpriced Eizo...

από την στιγμή που μια αγορά/επιλογή ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ την αποτρέπουμε από την αρχή...

btw και το δικό σου post άσχετο με το θέμα είναι :o

Δημοσ.
ή την 22αρα της Dell πάλι, με κάτω από 300 euro...

+1

Και αυτη πολυ καλη , αξιζει τα λεφτα της σε αντιθεση με την eizo που ζηταει διπλασια+ χρηματα για ενα κλικ παραπανω "επιδοσεις".

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες απαντησεις.

Απ'οτι καταλαβα, δεν μπορειτε να με βοηθησετε διοτι δεν την εχει αγορασει κανεις.

Οσον δε, αφορα τις συγκρισεις του συγκεκριμενου κατασκευαστη με τους υπολοιπους,

ειναι εντελως αστοχες, για να μην τις χαρακτηρισω ατυχεις.

Φυσικα ειναι ακριβοτερες διοτι ειναι οι καλυτερες. Αλλα εγω δεν ρωτησα αυτο.

Δημοσ.
...

Οσον δε, αφορα τις συγκρισεις του συγκεκριμενου κατασκευαστη με τους υπολοιπους,

ειναι εντελως αστοχες, για να μην τις χαρακτηρισω ατυχεις.

Φυσικα ειναι ακριβοτερες διοτι ειναι οι καλυτερες. Αλλα εγω δεν ρωτησα αυτο.

Αν πιστευεις αυτο(δηλαδη να κρινεις μονο βασει ονοματος-μαρκας), τοτε μαλλον θα κανεις μια πολυ κακη αγορα..

Ενδεικτικα, αυτη η eizo 2202 με tn panel κοστιζει 300 ευρω , οσο δηλαδη κοστιζουν οι πολυ καλυτερες dell 2209(ips panel) και η hp 2275w (spva panel).

Ειναι καπως αστειο να λεμε λοιπον οτι μια οθονη με tn panel ειναι καλυτερη απο μια με spva ή ips panel ,απλα επειδη ειναι eizo.

Και το λεω αυτο γιατι εσυ μιλησες για ολες τις οθονες τις eizo.

Δεν διαφωνω οτι η eizo 2232 ειναι λιγο καλυτερη απο αυτες τις 2, αλλα ζηταει και διπλασια χρηματα, ενω στα ιδια χρηματα εχει να προσφερει μια οθονη με tn panel.

Δημοσ.
είναι όμως πράγματι καλύτερη από την 27/24αρα Dell?

ειναι? και εγώ είμαι στο δίλημμα μεταξύ της eizo και της dell

• Super Moderators
Δημοσ.

άλλο ένα θέμα είναι, θα φαίνονται οι διαφορές με το μάτι? θα έχει calibrator να την ρυθμίσει τέλεια ώστε να την αξιοποιήσει? γιατί αν όχι τότε απλά θα χάσει ίντσες και μεγαλύτερη ανάλυση επειδή θέλει Eizo...

Δημοσ.

Κοιταξτε επειδη ειχα eizo με tn, την ειχα παρει προσφορα, μπορω να πω οτι ακομα και με tn το κανει το θαυμα της. Πολυ καλη και "κρυσταλλινη¨εικονα χωρις θολουρες στις γραμματοσειρες. Οι γωνιες θεασης φυσικα ηταν κακες. Αλλα παιζουν ρολο τα ηλεκτορνικα της.

Οταν την αγορασα, ειπα εχει τν αρα θα ειναι οπως ολες οι αλλες, αλλα τελικα με τον καιρο καταλαβα οτι εκανα λαθος και πραγματικα ειχε πιο καλη ποιοτητα απεικονισης. Δηλαδη σε ποιοτητα απεικονισης (οχι γωνιες θεασης) μονο στου imac 24" εχω δει και ειπα οτι ειναι ιδια, ο οποιος εχει κορυφαιο ips panel

Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1271571 αυτή?

ποιο θύμα θα δώσει 675 euro για 22αρα ενώ μπορεί να πάρει φτηνότερα από εξωτερικό (πανευρωπαϊκή εγγύηση και με τα μεταφορικά μέσα) 27αρα Dell ? :o

για τον ιδιο λογο που ειχαν οι SONY flat 17αρες 200χιλιαρικα. Εγω ειχα παρει NEC τοτε στη μιση τιμη αλλα οπως και να εχει ηταν οθοναρες της sony

Ή για τον ιδιο λογο που δινει καποιος 300 για καρτα γραφικων και σε 6 μηνες αλλα 400 για να παει απο το Χ8 ΑΑ στο Χ16

overpiced, μπορει, αξιζει ναι

Μπορει να ειναι ακριβη αλλα αν εχεις τα λεφτα και κλεισεις τα αυτια σου στις σειρηνες των πολλων ιντσων χτυπα την. Ειδικα αν εχεις σκοπο να την κρατησεις 5 χρονια τουλαχιστον. Αλλοι δινουν λεφτα στα κινητα να τα κρατησουν 1 χρονο μη σε νοιαζει τι λενε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...