Προς το περιεχόμενο

eizo s2232 w

pettakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

και στην Sony πληρώνεις αρκετά το όνομα πάρα το προϊόν...

δεν λέω ότι δεν είναι καλές οι Eizo, απλά για 22αρι (να πεις ότι ήταν 24αρι να πάει στα κομμάτια) τα 600-700 euro είναι way too much...

και επαγγελματίας να ήταν οι ίντσες είναι λίγες...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και στην Sony πληρώνεις αρκετά το όνομα πάρα το προϊόν...

δεν λέω ότι δεν είναι καλές οι Eizo, απλά για 22αρι (να πεις ότι ήταν 24αρι να πάει στα κομμάτια) τα 600-700 euro είναι way too much...

και επαγγελματίας να ήταν οι ίντσες είναι λίγες...

πιστεψε με οι συγκεκριμενες Sony ηταν φοβερες σε χρωματα και αποικονιση και το εβλεπα. Αν ειχες τα χρηματα αξιζαν, ειναι κατι που μενει

Οι ιντσες τωρα λιγες πολλες τα κριτηρια επιλογης στον καθενα ειναι διαφορετικα, μην κρινεις τα παντα με τα δικα σου

• Super Moderators
Δημοσ.

μην συγκρίνεις CRT με TFT, εκεί πράγματι υπήρχε τεράστια διαφορά...η Eizo ήταν πραγματικό μεγαθήριο τότε, αλλά όχι πλέον...

δεν είναι βάση των ιντσών μόνο, τα monitors που προτείνουμε είναι με καλά panels όχι με φτηνιάρικα TN...

Δημοσ.
μην συγκρίνεις CRT με TFT, εκεί πράγματι υπήρχε τεράστια διαφορά...η Eizo ήταν πραγματικό μεγαθήριο τότε, αλλά όχι πλέον...

δεν είναι βάση των ιντσών μόνο, τα monitors που προτείνουμε είναι με καλά panels όχι με φτηνιάρικα TN...

και ομως βλεπεις τι γινεται. Καταναλωνονται σαν φυστικια τα TN ακομα και για θεαση ταινιων στο σπιτι, εκει που σκυβεις και νυχτωνει...

Παντως δυσκολο να κρινουμε ειδικα αναμεσα σε PVA, ΙPS και αλλα καλα panel καθως μονο σε εκθεση προσωπικα εχω δει και δεν κυκλοφορουν φυσικα πολυ σε φιλους και γνωστους. Και οταν δεν υπαρχει να το δεις δεν μπορεις να δεις τη διαφορα. Δεν μπορω να κρινω λοιπον την διαφορα και φυσικα απο τα χαρακτηριστικα δεν βγαζεις συμπερασμα.

Αυτο που ξερω μονο ειναι οτι το ονομα EIZO ειναι εγγυηση

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτο που ξερω μονο ειναι οτι το ονομα EIZO ειναι εγγυηση

αυτό όμως δεν είναι αρκετό για να δώσεις τόσα λεφτά, ειδικά αν δεν είναι για επαγγελματικό σκοπό...

Δημοσ.
αυτό όμως δεν είναι αρκετό για να δώσεις τόσα λεφτά, ειδικά αν δεν είναι για επαγγελματικό σκοπό...

μα αυτο το λες για τα δικα σου κριτηρια, ο αλλος μπορει να κρινει οτι το αξιζει.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν είναι λόγω επαγγέλματος τέτοιες επιλογές δεν δικαιολογούνται...

ούτε για showoff δεν αξίζει imho...εκεί πας για 24 έως 30αρι, το 22αρι είναι too common :P

Δημοσ.

Bασικα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα παιδια....Εγω με την 19 αρα της υπογραφης εχω τελεια απεικονιση,πεντακαθαρα και σωστα χρωματα και αριστες γωνιες θεασης...Βεβαια εκανε προ τετραετιας 1000+ ευρω αλλα εχοντας κλεισει 4637 ωρες την εχω καταευχαριστηθει και φυσικα δεν εχω μετανιωσει ουτε λεπτο για την αγορα της....και φυσικα τα ματια μου με ευγνωμονουν γιαυτο....

• Super Moderators
Δημοσ.

το ίδιο ισχύει και για την 5-6 ετών Samsung μου, PVA Panel που αντέχει μια χαρά ακόμα...

Δημοσ.

αρκετα απο τα πανελ της EIZO παντως ειναι samsung και εσυ πληρωνεις το σηματακι της EIZO..

η 2402 παντως ηταν για τα θηρια της EIZO..

Δημοσ.
αρκετα απο τα πανελ της EIZO παντως ειναι samsung και εσυ πληρωνεις το σηματακι της EIZO..

η 2402 παντως ηταν για τα θηρια της EIZO..

Η οθονη δηλαδη ειναι μονο το πανελ? Δεν υπαρχουν καποια ηλεκτρονικα που το διαχειριζονται? Αμα δεν ξερεις καποια πραγματα καλυτερα να μασας.

Το ζητημα ειναι αν ο καθενας ειναι διατεθειμενος να πληρωσει δυσαναλογα παραπανω για καποια κλικ παραπανω.

Η ανωτερωτητα ειναι δεδομενη, δεν ειναι μονο ονομα.

Δημοσ.

Η δική μου 17' Eizo, τετραετίας περίπου, έχει συμπληρώσει 18590 ώρες λειτουργίας (μιλάμε για πολύ εντατική χρήση) χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και συνεχίζει... 'Σκυλί' πραγματικά.

Δημοσ.

@iced

να εισαι καλα φιλε να μας κανεις και κανενα μαθηματακι..

λες και ειπα οτι ειναι μονο το πανελ? οτι στα φτηνα eizo μοντελα τα πανελακια ειναι samsung δεν σου λεει κατι?

δηλαδη η eizo 2402 ειναι ανωτερη απο την dell 2408wfp?@@@@@ μαντολες και κανουν και τα ιδια λεφτα, η μια ειναι ΤΝ και η αλλη S-PVA

δεν αμφιβαλλω οτι η eizo εχει αρκετες κορυφαιες οθονες.. αλλα οχι οτι οποια λεει eizo ειναι καλυτερη και απο ολες τις αλλες

Δημοσ.
Η δική μου 17' Eizo, τετραετίας περίπου, έχει συμπληρώσει 18590 ώρες λειτουργίας (μιλάμε για πολύ εντατική χρήση) χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και συνεχίζει... 'Σκυλί' πραγματικά.

Καλα μιλαμε για 12+ πλεον ωρες την μερα.....την μισυ μερα δηλαδη( μιας και η τετραετια βγαζει καπου 36000 ωρες....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...