Προς το περιεχόμενο

eizo s2232 w

pettakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσον αφορά τη δική μου οθόνη, δεν νομίζω να έχει μειωθεί, απ' όσο μπορώ να κρίνω. Εξάλλου έχω ενεργό τον αισθητήρα φωτός (Bright Regulator), που αυξομειώνει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με την ένταση του περιβαλλοντικού φωτισμού· έτσι και η διάρκεια ζωής της οθόνης αυξάνεται αλλά και η εργασία γίνεται πολύ ξεκούραστη για τα μάτια.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1271571 αυτή?

ποιο θύμα θα δώσει 675 euro για 22αρα ενώ μπορεί να πάρει φτηνότερα από εξωτερικό (πανευρωπαϊκή εγγύηση και με τα μεταφορικά μέσα) 27αρα Dell ? :o

ενταξει μην συγκρινεις καπως διαφορετικα πραγματα.γιατι τοτε οι γραφιστες δεν θα παιρναν eizo

και β.και βασικο σε ολα ταπραγματα για αυτο το λιγο παραπανω πληρωνεις τα διπλασια λεφτα.σε οτιδηποτε ισχυει αυτο.

για να παρεις τις λιγο καλυτερες επιδοσεις ουτε 10 τις 100 θα σκασεις ενα 50 τις εκατο παραπανω.

ενταξει αμα ειναι να δωσει και 100 ευρω να παρει lg και οταν χαλασει να του φερουν μεταχειρισμενη η να του δωσουν αλλη με καμενα pixel.μεχρι και οι μισες lg βγαζουν pixel καμμενα μετα απο λιγο καιρο.

• Super Moderators
Δημοσ.

άνεφερα πιο κάτω από αυτό το post τους επαγγελματικούς λόγους...

αν ήταν για τέτοιους πιστεύω ότι ο OP θα το είχε αναφέρει, άσε που δεν θα πήγαινε μόνο σε 22 ίντσες αλλά σε περισσότερες...

επίσης μην ορκίζεσαι ότι οι γραφίστες παίρνουν Eizo αποκλειστικά, υπάρχουν και άλλα τέρατα εκεί έξω όπως NEC, Lacie...

Δημοσ.

Αν εισαι επαγγελματιας θα δωσεις ενα σωρο λευτα και θα παρεις κατι που να σε εξυπηρετει. Θα παρει κανα 27-30 πολυ καλο με 2000Ε +

Ειχαμε ενα πελατη που ειχε μηχανημα που εκοβε σιδερα με laser και το οδηγουσε pc των 500Ε τοτε, χαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...