accipio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Όσον αφορά τη δική μου οθόνη, δεν νομίζω να έχει μειωθεί, απ' όσο μπορώ να κρίνω. Εξάλλου έχω ενεργό τον αισθητήρα φωτός (Bright Regulator), που αυξομειώνει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με την ένταση του περιβαλλοντικού φωτισμού· έτσι και η διάρκεια ζωής της οθόνης αυξάνεται αλλά και η εργασία γίνεται πολύ ξεκούραστη για τα μάτια.
swiftech Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 πρεπει αν ειμαι απο τους λιγους που τους ενοχλει.. παντα το απενεργοποιω
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1271571 αυτή? ποιο θύμα θα δώσει 675 euro για 22αρα ενώ μπορεί να πάρει φτηνότερα από εξωτερικό (πανευρωπαϊκή εγγύηση και με τα μεταφορικά μέσα) 27αρα Dell ? ενταξει μην συγκρινεις καπως διαφορετικα πραγματα.γιατι τοτε οι γραφιστες δεν θα παιρναν eizo και β.και βασικο σε ολα ταπραγματα για αυτο το λιγο παραπανω πληρωνεις τα διπλασια λεφτα.σε οτιδηποτε ισχυει αυτο. για να παρεις τις λιγο καλυτερες επιδοσεις ουτε 10 τις 100 θα σκασεις ενα 50 τις εκατο παραπανω. ενταξει αμα ειναι να δωσει και 100 ευρω να παρει lg και οταν χαλασει να του φερουν μεταχειρισμενη η να του δωσουν αλλη με καμενα pixel.μεχρι και οι μισες lg βγαζουν pixel καμμενα μετα απο λιγο καιρο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 άνεφερα πιο κάτω από αυτό το post τους επαγγελματικούς λόγους... αν ήταν για τέτοιους πιστεύω ότι ο OP θα το είχε αναφέρει, άσε που δεν θα πήγαινε μόνο σε 22 ίντσες αλλά σε περισσότερες... επίσης μην ορκίζεσαι ότι οι γραφίστες παίρνουν Eizo αποκλειστικά, υπάρχουν και άλλα τέρατα εκεί έξω όπως NEC, Lacie...
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 αν δεν ειναι για γραφιστικους σκοπους ναι πραγματιδεν εχει νοημα τοσα λεφτα.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Ολοι οι δρομοι οδηγουν στην ρωμηκαι μετα στον thresh.
iced Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αν εισαι επαγγελματιας θα δωσεις ενα σωρο λευτα και θα παρεις κατι που να σε εξυπηρετει. Θα παρει κανα 27-30 πολυ καλο με 2000Ε + Ειχαμε ενα πελατη που ειχε μηχανημα που εκοβε σιδερα με laser και το οδηγουσε pc των 500Ε τοτε, χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.