Προς το περιεχόμενο

Discman προβλημααα!!!

pj20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους! το προβλημα μου εχει ως εξης εχω 1 ντισκμαν 1,5 χρονο κ οταν του δινω γρατσουνισμενα σιντι η κεφαλη του κανει κατι περιεργα κ σταματαει τν αναγνωση. τα σιντι σε αλλα πλευερ παιζουν κανονοκοτατα τι κανω (εκτος απο το να το πεταξω);ευχαριστω

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προφανώς δεν μπορεί να διαβάσει τα γρατσουνισμένα cd. Φαντάζομαι πως η μόνη λύση είναι να τα αντιγράψεις σε άλλα cd και να παίζεις τα αντίγραφα.

Δημοσ.
Προφανώς δεν μπορεί να διαβάσει τα γρατσουνισμένα cd. Φαντάζομαι πως η μόνη λύση είναι να τα αντιγράψεις σε άλλα cd και να παίζεις τα αντίγραφα.

ξερεις γιατι?

Δημοσ.
γιατι το laser της συσκευη δεν μπορει να διαβασει τις θαμπες γρατζουνιες του πλαστικου...

αυτο σημαινει χαλασμενη κεφαλη?

Δημοσ.

1 τελευταια ερωτηση:σε τι διαφερει το λειζερ τν ντισκμαν απο τν αλλων πλευρ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:03 ----------

δν ξερει κανεις???????

Δημοσ.

θελει να ψαξει για ανταλλακτικο μαλλον αν και εχω την αισθηση οτι το δισκακι που δεν παιζει θα ειναι σαγρε

μην ασχολεισαι με φορητα σιντι πλειερς,παρε κανα εμπιθριοφωνο

Δημοσ.
απο των αλλων τι? διωρθοσε το μηνημα σου γιατι δεν καταλαβενω τι γραφεις (εγω τουλαχιστον)

1 τεχνικος που του το πηγα μου ειπε πως το λειζερ τν ντισκμαν ειναι διαφορετικο απο των αλλων πλαυερ. επιπλεον του πιραξα το τριμερ κ συνεχιζει να μου κανει το ιδιο σε γρατσουνισμενα σιντι:mad:.καμια βοηθεια?

Δημοσ.

βρε σου λεω ΔΕΝ ειναι η κεφαλη...το CD ειναι!!! Αν βαζεις αυτο το cd καπου αλλου και παιζει (με διακοπες και κοληματα σιγουρα...) αυτο θα ειναι λογο ποιοτητας της κεφαλης...

Σιγουρα ειναι διαφορετικα ομως μονο προς τον τροπο κατασκευη και ποιοτητας...την ιδια δουλεια κανουν ολα..με την ιδια θεορια κατασκευαζονται... αλλα οπως ξανααναφερθηκε απο συνφορουμιτη στην προηγουμενη σελιδα παρε mp3 player! να βρεις την υγειά σου! και μικρο σε μεγεθος και ελαφρι σε βαρος και μικροτερη καταναλοση ρευματος....επισης μπορεις να του βαλεις πολυ περισσοτερα τραγουδια απο οσα χωρανε σε ενα cd...

Δημοσ.
βρε σου λεω ΔΕΝ ειναι η κεφαλη...το CD ειναι!!! Αν βαζεις αυτο το cd καπου αλλου και παιζει (με διακοπες και κοληματα σιγουρα...) αυτο θα ειναι λογο ποιοτητας της κεφαλης...

Σιγουρα ειναι διαφορετικα ομως μονο προς τον τροπο κατασκευη και ποιοτητας...την ιδια δουλεια κανουν ολα..με την ιδια θεορια κατασκευαζονται... αλλα οπως ξανααναφερθηκε απο συνφορουμιτη στην προηγουμενη σελιδα παρε mp3 player! να βρεις την υγειά σου! και μικρο σε μεγεθος και ελαφρι σε βαρος και μικροτερη καταναλοση ρευματος....επισης μπορεις να του βαλεις πολυ περισσοτερα τραγουδια απο οσα χωρανε σε ενα cd...

δηλ το κατεστρεψα????:cry:παιζει κανονικα....

Δημοσ.

ισως αφου σκαλισες το τριμερακι που λες...εκει που το εβαλες απλα ειναι πιο "τουμπανη" η κεφαλη...

Απορια...οταν λες diskman απο εκεινα τα παλια τα μαυρα λες? που εγραφαν πανω "diskman" κτλ?

Δημοσ.
ισως αφου σκαλισες το τριμερακι που λες...εκει που το εβαλες απλα ειναι πιο "τουμπανη" η κεφαλη...

Απορια...οταν λες diskman απο εκεινα τα παλια τα μαυρα λες? που εγραφαν πανω "diskman" κτλ?

οχι απ τα καινουργια ειναι το μονο που γραφει ειναι τη μαρκα κ το μοντελο... τι ενοεις τουρμπανη? οτι χαλασα το λειζερ? αφου παιζει κανονικα....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:01 ----------

α ξεχασα!παιζει κ mp3!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...