Deacon Frost Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Καλησπερα παιδια....χρειαζομαι τη βοηθεια σας....σημερα στη δουλεια συνεβη κατι τραγελαφικο και θελω να βγαλω ακρη οσο το δυνατον γρηγοροτερα για να λυθει το θεμα...μετα το μεσημεριανο διαλλειμα και καθως γυρναγα στο γραφειο μου ειδα εναν συναδελφο μου να βγαινει απο αυτο κρατωντας( μολις με ειδε προσπαθουσε να το κρυψει) ενα φλασακι(usb) ειμαι σιγουρος οτι αντεγραψε αρχεια μου.Πως μπορω να το αποδειξω?υπαρχει "ιστορικο" που να δειχνει για π.χ copy/paste την ταδε ωρα το ταδε αρχειο απο το c:/ στο usb του?
100 010 00 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Αν εχεις κλεισει τον υπολογιστη σου........ δυστυχως οχι
epivitor Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Αν εχεις κλεισει τον υπολογιστη σου........ δυστυχως οχι Σε περιπτωση που δεν τον εχει κλεισει τί μπορει να κανει? Μ' ενδιαφερει αρκετα.
HamerZ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 μια ιδέα είναι να κάνει paste σε ένα προσωρινό φάκελο, οπότε να δει τα τελευταία αρχεία κτλ που πήρε ο άλλος.
johnny21a Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Φιλε εκτος απο την κλοπη πρεπει να σκεφτεις μηπως εκανε και τιποτα αλλο στον υπολογιστη σου, να εβαλε κανενα trojan, keylogger, προγραμμα για κλοπη password, κλπ...
UpToDate_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Φιλε εκτος απο την κλοπη πρεπει να σκεφτεις μηπως εκανε και τιποτα αλλο στον υπολογιστη σου, να εβαλε κανενα trojan, keylogger, προγραμμα για κλοπη password, κλπ... Aκριβως.Πολυ σοβαρο θεμα.
roybatty Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Αν δεν έχεις κάνει επανεκκίνηση, Start -> Run -> Clipbrd.exe
100 010 00 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Αν δεν έχεις κάνει επανεκκίνηση, Start -> Run -> Clipbrd.exe Αυτο που λεει ο φιλος...... αλλιως υπαρχει ενα προγραμμα που σου κραταει στο clipboard τα αρχεια μεχρι 5 ημερες
roybatty Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Πάντως,από μόνο του το clipbrd.exe έχει περιορισμένη χρηστικότητα.Η καλύτερη λύση είναι να ενεργοποιήσεις το clipboard auditing αφού πρώτα ξεκινήσεις την υπηρεσία Clipboοk στο Control Panel -> Administrative Tools -> Services ->
liopyr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Τι αρχεία είχες στον υπολογιστή σου που θα ήθελε ο συνάδελφος να βουτήξει; (από περιέργεια).
UpToDate_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Καλησπερα παιδια....χρειαζομαι τη βοηθεια σας....σημερα στη δουλεια συνεβη κατι τραγελαφικο και θελω να βγαλω ακρη οσο το δυνατον γρηγοροτερα για να λυθει το θεμα...μετα το μεσημεριανο διαλλειμα και καθως γυρναγα στο γραφειο μου ειδα εναν συναδελφο μου να βγαινει απο αυτο κρατωντας( μολις με ειδε προσπαθουσε να το κρυψει) ενα φλασακι(usb) ειμαι σιγουρος οτι αντεγραψε αρχεια μου.Πως μπορω να το αποδειξω?υπαρχει "ιστορικο" που να δειχνει για π.χ copy/paste την ταδε ωρα το ταδε αρχειο απο το c:/ στο usb του? Τι αρχεία είχες στον υπολογιστή σου που θα ήθελε ο συνάδελφος να βουτήξει; (από περιέργεια). Πασιετζα. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
UpToDate_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Υοur sense of humor is out of date. ότι Come on...give me a breaκ...
Deacon Frost Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Eυχαριστω για το ενδιαφερον...θα δοκιμασω το πρωι αυτο με το clipbrd.exe!και θα δουμε αν εχετε παντως και καμια αλλη προταση...ευπροσδεκτη!τα αρχεια που φανταζομαι οτι πηρε ειναι κατι εικονες που ειχα για να φτιαξω κατι διαφημιστικα....και καποια ηδη ετοιμα διαφημιστικα...τεσπα....θα δειξει
liopyr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 τα αρχεια που φανταζομαι οτι πηρε ειναι κατι εικονες που ειχα για να φτιαξω κατι διαφημιστικα....και καποια ηδη ετοιμα διαφημιστικα...τεσπα....θα δειξει Αν έχει κάνει κάτι τέτοιο, δεν θα φανεί αμέσως από το αποτέλεσμα της δουλειάς του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.