Evgenios1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Τι είναι αυτό το πράμα???? Είναι σε σποΐλερ για ευνόητους λόγους.
snik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Σε ενα site ειδα οτι ελεγαν οτι ειναι σκουλικια, αλλα δεν το πολυεψαξα...
Evgenios1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Σε ενα site ειδα οτι ελεγαν οτι ειναι σκουλικια, αλλα δεν το πολυεψαξα... Ενα σκουλήκι έχει τσουτσουειδές σχήμα. Αυτο δεν έει.
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 The pit of the Shoggoths!!! Πάντως ταυτοποιήθηκε. Είναι είτε ένα είδος βρυόζωου είτε "clumps of annelid worms, almost certainly tubificids (Naididae, probably genus Tubifex). Normally these occur in soil and sediment, especially at the bottom and edges of polluted streams. In the photo they have apparently entered a pipeline somehow, and in the absence of soil they are coiling around each other. The contractions you see are the result of a single worm contracting and then stimulating all the others to do the same almost simultaneously, so it looks like a single big muscle contracting."
De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Tubifex_tubifex Δείτε εκεί που λέει encystment. ΕΔΙΤ Με πρόλαβε ο Lucifron
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Τι ωραιο ζωάκι... Να το φας αυτο με μουστάρδα!. Εξαλου αυτα στη θαλασσα καταλήγουν... μπορει να το φαει ψαρακι κ μετα εμεις
freedubus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μλκες σταματήστε να τα ρίχνετε (ξέρετε ποιά) στη λεκάνη της τουαλέτας. Θα βγεί τπτ μετά και θα σας ζητάει εξέταση DNA και διατροφή.
MastroGiannis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Αυτά είναι τα αποτελέσματα του αμερικάνικου τρόπου διατροφής!:lol: Εκτός και αν είναι η νέα εφεύρεση των Mcdonalds για ακόμη πιο φθηνά μπιφτέκια. Χωρίς πλάκα τώρα... Ελπίζω να μην τα δούμε στο μέλλον σε κανένα βίντεο ...κολονοσκόπησης! Πάντως χοντρή αηδία! Αν το δεις πολλές φορές, δεν τη γλιτώνεις τη νευρική ανορεξία.
SweeT_DreamS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Αυτά είναι τα αποτελέσματα του αμερικάνικου τρόπου διατροφής!:lol:Εκτός και αν είναι η νέα εφεύρεση των Mcdonalds για ακόμη πιο φθηνά μπιφτέκια. ΧΑΧΑΧΑ!!!:lol: Τώρα ειλικρινά...είναι πολύ μπλιάααααααααααααααααχχχχ!!!!!:eek::eek:
soturin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 κορίτσια ο cloverfield! έχω δει κάτι παρόμοιο στο νιπτήρα του αδερφού μου. Πρέπει να ήταν αυτό που σκότωσε τα φίδια που είχε για να σκοτώνουν τα ποντίκια
SweeT_DreamS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 κορίτσια ο cloverfield! έχω δει κάτι παρόμοιο στο νιπτήρα του αδερφού μου. Πρέπει να ήταν αυτό που σκότωσε τα φίδια που είχε για να σκοτώνουν τα ποντίκια αλήθειαα;;;;; ανέβασέ το στο youtube !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.