yiankap Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Βλέποντας αρκετούς να πειραματίζονται με το Overclocking είπα να δοκιμάσω και εγώ να δώ τι μπορεί να γίνει. Βλέποντας το hardware που έχω στην υπογραφή μου, τι μου προτείνεται να πειράξω (ποιες ρυθμίσεις) ώστε να απολαύσω "ανεβασμένες" επιδόσεις?
p_under Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ωρα για διαβασμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=211171
yiankap Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ!!!!!! Για την κάρτα γραφικών μόνο τους χρονισμούς πειράζω από τους drivers σωστα?
BaNcU Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Υπάρχει και για την κάρτα γραφικών guide, άρα τώρα έχεις περισσότερο διάβασμα ..
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Για την κάρτα γραφικών μόνο τους χρονισμούς πειράζω από τους drivers σωστα? Παίξε με riva tuner όχι από catalyst.
p_under Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Παίξε με riva tuner όχι από catalyst. για ενα μικρο o/c δεν ειανι κακο να παιξει κ με catalyst . αλλιως μετα θα πρεπει να modarei κ το bios .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.