Προς το περιεχόμενο

μεγένθυση εικόνας με photoshop

question mark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια εικόνα και θέλω να την μεγενθύνω χρησιμοποιόντας το photoshop. Πως γίνεται; Όπως θα τη μεγενθύνω λογικά θα αλλοιωθεί λίγο η εικόνα. Μπορώ να το διορθώσω; Δλδ να τη μεγενθύνω αλλά να μη φαίνονται τετραγωνάκια.

Δημοσ.

Ανοιγεις την εικονα σου με το photoshop και πας image>image size και ανεβαζεις την αναλυση της εικονας σουΕαν δεν σου καθονται καλα οι αναλυσεις σε width και high απλα ξετικαρεις εκει που λεει constrain proportions.Eλπιζω να σε καλυψα.

---------- Post added at 20:11 ----------

Απο την μεγενθυση θα εχεις αλλοιωση και δυστυχως αυτο δεν διορθωνεται.Αν γινοταν δεν θα υπηρχε λογος να εχουμε ψηφιακες μηχανες με μικρες η μεγαλες αναλυσεις.

Δημοσ.

επισης μπορεις να δημιοθργισεις νεο καμβα με τις διαστασεις που θελεις και να προσαρμοσεις πανω του τη φωτογραφια. Για να γινει αυτο να επιλεξεις ολη τη φωτογραφια (ctrl+a) μετα να την αντιγραψεις (crtl+c) και μετα να κανεις επικολιση στον νεο καμβα και κανεις μετασχηματισμο.(επεξεργασια/μετασχηματισμος/κλιμακοση) αν μπορει καπιος ας τα μεταφρασει στα αγγλικα γιατι το photoshop μου ειναι Ελληνικο και δεν ξερω πως τα γραφει στα αγγλικα...

Δημοσ.

Ένα πρόγραμμα που υπόσχεται οτι μπορεί να "μεγεθύνει" εικόνες σε ένα βαθμό χωρίς απώλεια στην ποιότητα είναι το Reshade.

Τα παραδείγματα που δίνει σε σχέση με το Photoshop είναι άκρως εντυπωσιακά!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...