question mark Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Εχω μια εικόνα και θέλω να την μεγενθύνω χρησιμοποιόντας το photoshop. Πως γίνεται; Όπως θα τη μεγενθύνω λογικά θα αλλοιωθεί λίγο η εικόνα. Μπορώ να το διορθώσω; Δλδ να τη μεγενθύνω αλλά να μη φαίνονται τετραγωνάκια.
j11h Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ανοιγεις την εικονα σου με το photoshop και πας image>image size και ανεβαζεις την αναλυση της εικονας σουΕαν δεν σου καθονται καλα οι αναλυσεις σε width και high απλα ξετικαρεις εκει που λεει constrain proportions.Eλπιζω να σε καλυψα. ---------- Post added at 20:11 ---------- Απο την μεγενθυση θα εχεις αλλοιωση και δυστυχως αυτο δεν διορθωνεται.Αν γινοταν δεν θα υπηρχε λογος να εχουμε ψηφιακες μηχανες με μικρες η μεγαλες αναλυσεις.
nick#18 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 επισης μπορεις να δημιοθργισεις νεο καμβα με τις διαστασεις που θελεις και να προσαρμοσεις πανω του τη φωτογραφια. Για να γινει αυτο να επιλεξεις ολη τη φωτογραφια (ctrl+a) μετα να την αντιγραψεις (crtl+c) και μετα να κανεις επικολιση στον νεο καμβα και κανεις μετασχηματισμο.(επεξεργασια/μετασχηματισμος/κλιμακοση) αν μπορει καπιος ας τα μεταφρασει στα αγγλικα γιατι το photoshop μου ειναι Ελληνικο και δεν ξερω πως τα γραφει στα αγγλικα...
kastel Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Ένα πρόγραμμα που υπόσχεται οτι μπορεί να "μεγεθύνει" εικόνες σε ένα βαθμό χωρίς απώλεια στην ποιότητα είναι το Reshade. Τα παραδείγματα που δίνει σε σχέση με το Photoshop είναι άκρως εντυπωσιακά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.