Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το αγοράσω απο το site τους σε digital την Παρασκευη θα μπω το Σαββάτο κανονικά ?

Λογικά ναι. Την ίδια μέρα θα σου στείλουν τον κωδικό και θα μπορείς να μπεις στο account σου και να το κατεβασεις καπάκι.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γι αυτο σου λέω ότι δεν έχει νόημα. Ούτε στο Lineage 2 είχε νόημα. Βέβαια στο L2 αν ειχες πολυ καρμα και σε ριχνανε όλο και καποιο ντροπακι έκανες. Εδώ είναι τελείως ανουσιο.

Eiχε νοημα στο l2 απο την αποψη οτι σε κυνηγανε οι αλλοι για αυτο που ειπες κανα ντροπακι και ενιωθες γαματα αν δεν σε εριχνε κανεις στην τελικη και απλα το εκαιγες σε mobs.

Επισης μπορει αν αρχιζε σαν PK αλλα αν επιτεθοταν και ο αλλος εισασταν και οι 2 (μωβ) σε ευαλωτη κατασταση απο οποιονδηποτε μετα και ετσι αρχιζαν κατι επικες μαχες που ο καθε ακυρος εμπαινε στη μαχη και γινοταν χαμος, εδω τωρα αν δεν γινει καποιος outlaw δηλαδη δεν υπαρχει open world pvp παρα μονο duels,battleground,deathmatch σωστα?

Δημοσ.

Eiχε νοημα στο l2 απο την αποψη οτι σε κυνηγανε οι αλλοι για αυτο που ειπες κανα ντροπακι και ενιωθες γαματα αν δεν σε εριχνε κανεις στην τελικη και απλα το εκαιγες σε mobs.

Επισης μπορει αν αρχιζε σαν PK αλλα αν επιτεθοταν και ο αλλος εισασταν και οι 2 (μωβ) σε ευαλωτη κατασταση απο οποιονδηποτε μετα και ετσι αρχιζαν κατι επικες μαχες που ο καθε ακυρος εμπαινε στη μαχη και γινοταν χαμος, εδω τωρα αν δεν γινει καποιος outlaw δηλαδη δεν υπαρχει open world pvp παρα μονο duels,battleground,deathmatch σωστα?

Υπαρχουν wars κανονικά. Όπως ήταν τα clan wars στο L2. Απλά είναι τελείως διαφορετική σαν μάχη κι εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο. Δεν υπάρχει το λεγωμενο skill spam που υπηρχε στο L2.

Δημοσ.

το κανα και εγω προ-παραγγελια απο το πλαισιο σημερα!το παιχνιδι θα τα σπαει! εχει κατι το διαφορετικο απο τα αλλα...με την προπαραγγελια θα παρουμε και δωρο ενα mount σωστα?

Δημοσ.

το κανα και εγω προ-παραγγελια απο το πλαισιο σημερα!το παιχνιδι θα τα σπαει! εχει κατι το διαφορετικο απο τα αλλα...με την προπαραγγελια θα παρουμε και δωρο ενα mount σωστα?

Ναι το οποιο ομως θα το δεις όταν θα παρεις το mount skill.

Δημοσ.

ας το δω και το καλοκαιρι! χαχα εχει να πεσει λιωσιμο το καλοκαιρακιιιιι! παραλιες μοχιτο και tera !

Δημοσ.

ερώτηση

στους PVP servers μπορεί να έρθει να περάσει ο άλλος από πάνω σου και ας είναι 20 level παραπάνω αλά L2 ή πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το skill?

Δημοσ.

ερώτηση

στους PVP servers μπορεί να έρθει να περάσει ο άλλος από πάνω σου και ας είναι 20 level παραπάνω αλά L2 ή πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το skill?

Δεν θυμαμαι ακριβώς αλλα υπάρχει ένα όριο στην διαφορά των lvl. Νομίζω ότι ειναι 8 αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Εχω προπαραγγειλει εδω και καιρο την psysical collectors! ;) Εχω παρει και pre order code, που ηταν για ολες τις CBT + mount....Τωρα το πως θα συνδιασω τον χρονο μου με Tera, D3, και 3 παιδια.....LOL πολυ hard ομως.... :devil:

fixed r in word Tera.....γιατι αν ειχα και Teta.... :devil:

Δημοσ.

Εχω προπαραγγειλει εδω και καιρο την psysical collectors! ;) Εχω παρει και pre order code, που ηταν για ολες τις CBT + mount....Τωρα το πως θα συνδιασω τον χρονο μου με Teta, D3, και 3 παιδια.....LOL πολυ hard ομως.... :devil:

απλα ασε τα παιδια στην γυναικα! χαχα

Δημοσ.

να τα αφησω και να φυγω τρεχωντας εννοεις?? lol

χαχαχαχαχα! το βρηκες! εγω δεν ξερω ρε γμτ τι να παιξω... elementalist η sorcerer?

Δημοσ.

Εχω προπαραγγειλει εδω και καιρο την psysical collectors! ;) Εχω παρει και pre order code, που ηταν για ολες τις CBT + mount....Τωρα το πως θα συνδιασω τον χρονο μου με Tera, D3, και 3 παιδια.....LOL πολυ hard ομως.... :devil:

fixed r in word Tera.....γιατι αν ειχα και Teta.... :devil:

Από που το πήρες και πόσο αν επιτρέπεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...